Мне помог Нацком!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
К
Копию договора скачать в личном кабинете? И отослать скриншотом в нацкомфин???
Я скачала з особистого кабінету і договір, і проплати, додала кілька квитанцій(які були, не всі). Не знаю, чи що вийде? Писала через урядову, але щось іще з 9 березня в статусі - в процесі створення, перше відправили буквально на другий день. Може, хтось підкаже, чи у когось таке було?

Я скачала з особистого кабінету і договір, і проплати, додала кілька квитанцій(які були, не всі). Не знаю, чи що вийде? Писала через урядову, але щось іще з 9 березня в статусі - в процесі створення, перше відправили буквально на другий день. Може, хтось підкаже, чи у когось таке було?
У них технические неполадки у меня с 10 марта в Процесі створення, вчера продублировала заявление пишет Не визначено. Так что тоже сижу жду(

У них технические неполадки у меня с 10 марта в Процесі створення, вчера продублировала заявление пишет Не визначено. Так что тоже сижу жду(
Дякую, що підказали. Чекаю і я. Сьогодні планувала ще одне звернення написати.

Капец. Какой смысл работы нацкомфинуслуг???????
23.02 отправила письма в нацком через 1545, отправляла на 7 контор. По милоану еще не ответили. По остальным ответили одним и тем же текстом (слово в слово) предоставить документы.
Какие бляя документы??????? Я им запрос на проверку писала типа проверте есть договор или нет, потомучто конторы прислать отказались а в личном кабинете нет. Вот такая хйня малята!!!!! И куда теперь писать?

23.02 отправила письма в нацком через 1545, отправляла на 7 контор. По милоану еще не ответили. По остальным ответили одним и тем же текстом (слово в слово) предоставить документы.
Какие бляя документы??????? Я им запрос на проверку писала типа проверте есть договор или нет, потомучто конторы прислать отказались а в личном кабинете нет. Вот такая х***я малята!!!!! И куда теперь писать?
Недовінчаний?

Я цього разу повторно написала на ім'я директора Нацкомфіну Павленко Г. Ф. з доказами, побачу, що вийде. Пишіть іще раз, змініть зміст звернення.
Да буду писать еще раз обязательно.
А какие доказы вы добавили?

Да буду писать еще раз обязательно.
А какие доказы вы добавили?
Я додавала договора, квитанції, які були,та скріни особистих кабінетів, де оплати. По Дінеро та Бистрозайму не писала ще, бо договорів немає. Не знаю що робити. Не хочеться просити, бо можуть прокинутися.

Я додавала договора, квитанції, які були,та скріни особистих кабінетів, де оплати. По Дінеро та Бистрозайму не писала ще, бо договорів немає. Не знаю що робити. Не хочеться просити, бо можуть прокинутися.
Так вот и я о том же(... договоров нет,что присылать?

Какие бляя документы??????? Я им запрос на проверку писала типа проверте есть договор или нет, потомучто конторы прислать отказались а в личном кабинете нет. Вот такая х***я малята!!!!! И куда теперь писать?
в мене теж саме в основному відповіді від Невінчаного треба документи????? а де їхвзяти??

по новому запит на урядовий контакт центр і прикріплю що є
Я писала на урядовий контактний центр і представила договір і скрін проплат вчора прийшло повідомлення на електронну адресу що заяви не реєструються

Мне сегодня пришел 1 ответ по Кредит Кредит+ , договор прикрепляла скрин кабинета тоже , но ответ не порадовал

Вкладення

• Screenshot_20200327-094911.webp
    Screenshot_20200327-094911.webp
    118.5 Кб · Перегляди: 90
Как написать в нацком?

Я стосовно цих контор думаю написати ще раз без договорів, але вже на ім'я директора Нацкомфіну, Павленко Г.Ф.
Я тоже так хочу отправить и еще продублировать на НБУ.(на всякий случай. Может к тому времени пока дойдет на рассмотрение уже нбу мфохами будет заниматься)
как думаете может еще и жалобу на этого невинчаного написть...типа не выполняет свои обязанности?. Только вот на кого написть? Может тоже на директора Павленко?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі