Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Читайте форум і все буде добре Зараз головне зрозуміти їхні схеми Тримайтесь я вірю у вас!Не знаю что делать. Пошли просрочки. Всем звонят, не только контактам.
Паники нету, но просто реально не знаю, что с этим всем делать.
Я тримаюсь, але... їх 25 штук тих МФО. Я прекрасно розумію, шо переседіти просто так не вийде, і треба щось робити. Але проблема в тому, що ти перше береш, а далі думаєш, що буде. І починаєш нервуватись лиш тоді, коли треба пояснювати все рідним та близьким.Читайте форум і все буде добре Зараз головне зрозуміти їхні схеми Тримайтесь я вірю у вас!
Як я тебе розумію ( мені також 24 ) але головне не думати про це часто.зібратись і читай форум. Я був в такій самій ситуації як і ти Але зараз почуваюсь в рази краще. Не думай про це все дуже часто бережи себе вони того не варті.Я знаю що кажу.Удачі тобі.Я тримаюсь, але... їх 25 штук тих МФО. Я прекрасно розумію, шо переседіти просто так не вийде, і треба щось робити. Але проблема в тому, що ти перше береш, а далі думаєш, що буде. І починаєш нервуватись лиш тоді, коли треба пояснювати все рідним та близьким.
Чого ж не вийде пересидіти? Все ж краще, ніж пролонгувати)Я тримаюсь, але... їх 25 штук тих МФО. Я прекрасно розумію, шо переседіти просто так не вийде, і треба щось робити. Але проблема в тому, що ти перше береш, а далі думаєш, що буде. І починаєш нервуватись лиш тоді, коли треба пояснювати все рідним та близьким.
Рідні це окрема тема і я скажу одне признайся будь що буде не вб'ють Тоді ситуація стане легшою повір.Буде важко але нічого.Я тримаюсь, але... їх 25 штук тих МФО. Я прекрасно розумію, шо переседіти просто так не вийде, і треба щось робити. Але проблема в тому, що ти перше береш, а далі думаєш, що буде. І починаєш нервуватись лиш тоді, коли треба пояснювати все рідним та близьким.
Чего нервничать то?А правду родним рассказать,нет не факт?Молодой,зелёный вот и влез.Разьве не поймут?Я тримаюсь, але... їх 25 штук тих МФО. Я прекрасно розумію, шо переседіти просто так не вийде, і треба щось робити. Але проблема в тому, що ти перше береш, а далі думаєш, що буде. І починаєш нервуватись лиш тоді, коли треба пояснювати все рідним та близьким.
Я теж йому кажу .Знаю важко але треба зібратись і діяти не брати все близько до себе. В кожного по різному але я думаю що все вийде.Не переживайте,Вы тут не один такой человек,нас таких много,так что держимся ребята,и ни копейки мфчмо
Хай краще розкаже буде легше в рази.Чего нервничать то?А правду родним рассказать,нет не факт?Молодой,зелёный вот и влез.Разьве не поймут?
Ну так как денег отдавать нет,то забей и радуйся жизни чем сидеть в депресняке,мне 30 и у меня 200 в конторах тела и 200 в банке кредитов(их приходится платить и от этого грустно конечноНе знаю что делать. Пошли просрочки. Всем звонят, не только контактам.
) а конторы хрен с ними,ну набрался и набрался,что есть то есть,газуй дальше,не оправдывайся ни перед кем взял да и взял,вам на заводе год @башить чтоб столько заработать
нищеброды)))) соц сети закрой,номер смени и все в огнях

Ну родным расскажи, попробуй им симки заменить,не захотят программу ставь для блокировки звонков(они всеравно узнают рано или поздно) своди к адвокату на консультацию в идеале (он объяснит и тебе и им что конец света переносится) а там откладывай если хочешь платить и по мере поступления предложений закрывай. Чем быстрее родным расскажешь тем легче станет самому как по мнеKp716115, _victoria_, Fox ep tvoy,
Я за себе не переживаю. Більше всього переживаю за рідних. Так як це просто морально дуже виснажує, постійні дзвінки, смс і так далі.
З деяких просто звонить бот, деякі стабільно дзвонять, називають ПІБ рідних та друзів, кажуть, що і надалі будуть звонити, ставлять якісь часові рамки, грублять, кричать...одним словом неадекватні. На даний момент, звичайно, повністю закрити борг нема. Зарплата хороша, і звичайно, витрачати її на пролонгації я не збираюсь. Це 7\14 днів тиші, але надто великою ціною.
Просто я сам не зрозумів у який момент їх стало так багато. Ну і от зараз сиджу у цій ямі. Просто думаю, як і що робити...
Чи йти в повний ігнор, чи таки годувати їх пустими обіцянками. Перестаєш брати трубку - звонять рідним. Рідним кажу не звертати уваги, просто це жуліки. Але ж зрозуміло, що це не буде вічність. Думав написати заяву у поліцію, але треба хорошого юриста, шоб грамотно все описав і розклав по поличкам.
Вина моя у цьому є, головне це визнати. Просто нема бажання, шоб через мою дурість страждали терором мої близькі.
А так як ви в цьому не перший рік розбираєтесь - прошу ваших адекватних порад. Наперед дякую)
Читайте форум,не пролонгуйте.Поясніть найближчим.Установіть блок.Моніторьте себе в реєстрах.Не знаю что делать. Пошли просрочки. Всем звонят, не только контактам.
Від терора близьких нікуди не дінетесь, це факт. Але це відносно не на довго. Сенсу спілкуватись з шарагами немає, зовсім. А в кіберполіцію можна писати постійно, для статистики, в основному.Kp716115, _victoria_, Fox ep tvoy,
Я за себе не переживаю. Більше всього переживаю за рідних. Так як це просто морально дуже виснажує, постійні дзвінки, смс і так далі.
З деяких просто звонить бот, деякі стабільно дзвонять, називають ПІБ рідних та друзів, кажуть, що і надалі будуть звонити, ставлять якісь часові рамки, грублять, кричать...одним словом неадекватні. На даний момент, звичайно, повністю закрити борг нема. Зарплата хороша, і звичайно, витрачати її на пролонгації я не збираюсь. Це 7\14 днів тиші, але надто великою ціною.
Просто я сам не зрозумів у який момент їх стало так багато. Ну і от зараз сиджу у цій ямі. Просто думаю, як і що робити...
Чи йти в повний ігнор, чи таки годувати їх пустими обіцянками. Перестаєш брати трубку - звонять рідним. Рідним кажу не звертати уваги, просто це жуліки. Але ж зрозуміло, що це не буде вічність. Думав написати заяву у поліцію, але треба хорошого юриста, шоб грамотно все описав і розклав по поличкам.
Вина моя у цьому є, головне це визнати. Просто нема бажання, шоб через мою дурість страждали терором мої близькі.
А так як ви в цьому не перший рік розбираєтесь - прошу ваших адекватних порад. Наперед дякую)