Мне 24 года и у меня долгов в МФО на 150.000 грн

• Автор теми Автор теми hmls_gd
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 3K

hmls_gd

Читач
Дописи
26
Реакції
12
Бали
133
hmls_gd не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не знаю что делать. Пошли просрочки. Всем звонят, не только контактам.
Паники нету, но просто реально не знаю, что с этим всем делать.

Читайте форум і все буде добре Зараз головне зрозуміти їхні схеми Тримайтесь я вірю у вас!

Читайте форум і все буде добре Зараз головне зрозуміти їхні схеми Тримайтесь я вірю у вас!
Я тримаюсь, але... їх 25 штук тих МФО. Я прекрасно розумію, шо переседіти просто так не вийде, і треба щось робити. Але проблема в тому, що ти перше береш, а далі думаєш, що буде. І починаєш нервуватись лиш тоді, коли треба пояснювати все рідним та близьким.

Я тримаюсь, але... їх 25 штук тих МФО. Я прекрасно розумію, шо переседіти просто так не вийде, і треба щось робити. Але проблема в тому, що ти перше береш, а далі думаєш, що буде. І починаєш нервуватись лиш тоді, коли треба пояснювати все рідним та близьким.
Як я тебе розумію ( мені також 24 ) але головне не думати про це часто.зібратись і читай форум. Я був в такій самій ситуації як і ти Але зараз почуваюсь в рази краще. Не думай про це все дуже часто бережи себе вони того не варті.Я знаю що кажу.Удачі тобі.

Не переживайте,Вы тут не один такой человек,нас таких много,так что держимся ребята,и ни копейки мфчмо

Чого ж не вийде пересидіти? Все ж краще, ніж пролонгувати)

Рідні це окрема тема і я скажу одне признайся будь що буде не вб'ють Тоді ситуація стане легшою повір.Буде важко але нічого.

Чего нервничать то?А правду родним рассказать,нет не факт?Молодой,зелёный вот и влез.Разьве не поймут?

Не переживайте,Вы тут не один такой человек,нас таких много,так что держимся ребята,и ни копейки мфчмо
Я теж йому кажу .Знаю важко але треба зібратись і діяти не брати все близько до себе. В кожного по різному але я думаю що все вийде.
Чего нервничать то?А правду родним рассказать,нет не факт?Молодой,зелёный вот и влез.Разьве не поймут?
Хай краще розкаже буде легше в рази.

Kp716115, Barskiy, Haiz, Drakula56,
Ну але ж якось це гімно треба розгрібати?
Не можна ж лишити все на самотік і просто нічого не робити?

Ну так как денег отдавать нет,то забей и радуйся жизни чем сидеть в депресняке,мне 30 и у меня 200 в конторах тела и 200 в банке кредитов(их приходится платить и от этого грустно конечно :cray:) а конторы хрен с ними,ну набрался и набрался,что есть то есть,газуй дальше,не оправдывайся ни перед кем взял да и взял,вам на заводе год @башить чтоб столько заработать:ahaha: нищеброды)))) соц сети закрой,номер смени и все в огнях:ok:
Не ищи где занять чтоб им отдать,мы тут их не кормим и ждём когда сд@хнут:secret:

Kp716115, Barskiy, Haiz, Drakula56,
Ну але ж якось це гімно треба розгрібати?
Не можна ж лишити все на самотік і просто нічого не робити?
В цьому ти правий але відразу все не розгребеш гроші всі не заплотиш їх треба спершу заробити . А зараз включити мороз і головне Наважитися розповісти рідним.

Єдиний вихід - повний ігнор, доки не запропонують тіло займу. Якщо до того часу залишиться бажання закрити їх - зробите це без шалених переплат

Kp716115, _victoria_, Fox ep tvoy,

Я за себе не переживаю. Більше всього переживаю за рідних. Так як це просто морально дуже виснажує, постійні дзвінки, смс і так далі.
З деяких просто звонить бот, деякі стабільно дзвонять, називають ПІБ рідних та друзів, кажуть, що і надалі будуть звонити, ставлять якісь часові рамки, грублять, кричать...одним словом неадекватні. На даний момент, звичайно, повністю закрити борг нема. Зарплата хороша, і звичайно, витрачати її на пролонгації я не збираюсь. Це 7\14 днів тиші, але надто великою ціною.
Просто я сам не зрозумів у який момент їх стало так багато. Ну і от зараз сиджу у цій ямі. Просто думаю, як і що робити...
Чи йти в повний ігнор, чи таки годувати їх пустими обіцянками. Перестаєш брати трубку - звонять рідним. Рідним кажу не звертати уваги, просто це жуліки. Але ж зрозуміло, що це не буде вічність. Думав написати заяву у поліцію, але треба хорошого юриста, шоб грамотно все описав і розклав по поличкам.
Вина моя у цьому є, головне це визнати. Просто нема бажання, шоб через мою дурість страждали терором мої близькі.
А так як ви в цьому не перший рік розбираєтесь - прошу ваших адекватних порад. Наперед дякую)

Я за себе не переживаю. Більше всього переживаю за рідних. Так як це просто морально дуже виснажує, постійні дзвінки, смс і так далі.
З деяких просто звонить бот, деякі стабільно дзвонять, називають ПІБ рідних та друзів, кажуть, що і надалі будуть звонити, ставлять якісь часові рамки, грублять, кричать...одним словом неадекватні. На даний момент, звичайно, повністю закрити борг нема. Зарплата хороша, і звичайно, витрачати її на пролонгації я не збираюсь. Це 7\14 днів тиші, але надто великою ціною.
Просто я сам не зрозумів у який момент їх стало так багато. Ну і от зараз сиджу у цій ямі. Просто думаю, як і що робити...
Чи йти в повний ігнор, чи таки годувати їх пустими обіцянками. Перестаєш брати трубку - звонять рідним. Рідним кажу не звертати уваги, просто це жуліки. Але ж зрозуміло, що це не буде вічність. Думав написати заяву у поліцію, але треба хорошого юриста, шоб грамотно все описав і розклав по поличкам.
Вина моя у цьому є, головне це визнати. Просто нема бажання, шоб через мою дурість страждали терором мої близькі.
А так як ви в цьому не перший рік розбираєтесь - прошу ваших адекватних порад. Наперед дякую)
Ну родным расскажи, попробуй им симки заменить,не захотят программу ставь для блокировки звонков(они всеравно узнают рано или поздно) своди к адвокату на консультацию в идеале (он объяснит и тебе и им что конец света переносится) а там откладывай если хочешь платить и по мере поступления предложений закрывай. Чем быстрее родным расскажешь тем легче станет самому как по мне

Читайте форум,не пролонгуйте.Поясніть найближчим.Установіть блок.Моніторьте себе в реєстрах.

Від терора близьких нікуди не дінетесь, це факт. Але це відносно не на довго. Сенсу спілкуватись з шарагами немає, зовсім. А в кіберполіцію можна писати постійно, для статистики, в основному.

Fox ep tvoy, Haiz, Марфунчик,

А протягом якого часу вони починають давати пропозиції?
Найбільша просрочка з 28.09.2020.
А деякі за 5 днів мені вже всю кров випили

Назад
Угорі