Щоденник Мне 17 и я взял микрозайм на маму

• Автор теми Автор теми Отважный воин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 6K
Бистрозайм. У мене з 6 нарахували десь за 400
sign-of-the-cross-sister-margaret.gif

Не з такими сумами і не з договорами 19-20 років...
Принаймі я не чув щоб виграли суд на 400-500К грошей
Та й взагалі щоб подавали на такі суми (мфо)
Не з такими сумами і не з договорами 19-20 років...
Принаймі я не чув щоб виграли суд на 400-500К грошей
Й 21 - го певно теж

Останнє редагування:
Вже не пам"ятаю, давно це було, але якась відома шарага накшталт бистрозайму чи говнівочки
в мене рекорд здається кредит каса тільки шалено нарахувала з 15к хочуть 105 000)

Хай хотять далі)

Чого:rolleyes:
Всього то 25-30 тіл... фігня яка
Если что я живой,отказал на стройке, повторюсь не берите займи хйня это всё
Если что я живой,отказал на стройке, повторюсь не берите займи хйня это всё
Отпахал*

Я пока разтвор мешал и штукатурил всё больше и больше осознавал что я *******,но в момент когда надо было тащить песок и цемент на 6 этаж по ступенькам я прям познал весь смак этих микрозаймов

Я пока разтвор мешал и штукатурил всё больше и больше осознавал что я *******,но в момент когда надо было тащить песок и цемент на 6 этаж по ступенькам я прям познал весь смак этих микрозаймов
Не доходить через голову ,дійде через руки

Милоан и швидко гроші

Я заплачу эти 2 займа в декабре,есть шанс что они согласятся закрыть за тело без % ?
В якому році?)
Мамі сімкартка це звичайно добре...але ще є купа людей,яким будуть дзвонити.
І що мама це все сприйняла як норму?
Ну взяв,ну прогуляв,аби синочка посміхався?

Короче Я дypak по Пьяне решил что будет хорошей идеей взять микрозаймы на маму (моя пьяная голова подумала что всё отдам) взял 2к в швидкогроші и 3к в милоан,как думаете что делать?
Платить или забить болт?
ні краше відати все до копіки бо цеж на мамі висить , так буде правильно все остальне , по пьне на маму и не видавати , то ви підставляете свою саму близьку людину, сумми значно умножаться на маму можуть до суду подати , заблокувати рахунки , якщо вона працюе , то не зможе зарплатню получати , ій це врятлі сподобаеться

Ваша історія така видумка,що аж смішно))

Назад
Угорі