Щоденник Мій шлях до щасливого життя без боргів❤️

• Автор теми Автор теми Valencia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 6K
Доброго дня, підкажіть як бути?!? В компанії Санкредит тіло 10400, протермінування 50днів. Сьогодні запропонували закрити за 12 000 і розділять цю суму на 5платежів. Як з ними бути : погоджуватись чи чекати ще?
Вони можуть продати через 2 місяці.Але якщо вам зручно платити частинами то погоджуйтесь,переплата не велика виходить

Вони можуть продати через 2 місяці.Але якщо вам зручно платити частинами то погоджуйтесь,переплата не велика виходить
Так, частинами зручно. Одне тільки, менеджер з яким я спілкувалася сказав що гарантійкп буде в особистому кабінеті. Чи дійсно в них так, бо до цього мені гарантійку скидали в месенджерах, під час спілкування

Так, частинами зручно. Одне тільки, менеджер з яким я спілкувалася сказав що гарантійкп буде в особистому кабінеті. Чи дійсно в них так, бо до цього мені гарантійку скидали в месенджерах, під час спілкування
Я коли закривала в них то гарантійка була в кабінеті.Оплатила ту суму про яку домовлялись і все було добре

Я коли закривала в них то гарантійка була в кабінеті.Оплатила ту суму про яку домовлялись і все було добре
А як на рахунок МФО "Треба" . З ними можна домовитись про оплату за тіло розділене на декілька платежів?

А як на рахунок МФО "Треба" . З ними можна домовитись про оплату за тіло розділене на декілька платежів?
Пару днів тому закрила їх за тіло +1000 грн. Може й переплатила, бо тіло було 5000, але вони запропонували, я й заплатила одразу, бо були гроші. Таку саму суму і Мілоан

Але вони мені запропонували самі.

Я ніяк не можу домовитись з Нові кредити та Технофінанс (саме кредит брала у них).
Хоча в мене ще купа шараг є 🙈 на 240к. Стан теж не дуже, то попускає, то накриває.
Тоді я одразу йду сюди і читаю, читаю і стає легше.

Стан теж не дуже, то попускає, то накриває.
Тоді я одразу йду сюди і читаю, читаю і стає легше.
Мені морально стало набагато легше після того, як сказала рідним про кредити. Тепер я не переживаю про те, що вони дізнаються. А на рахунок самих кредитів, потихеньку погашу всі, в людей є й набагато гірші проблеми.

Мені морально стало набагато легше після того, як сказала рідним про кредити. Тепер я не переживаю про те, що вони дізнаються. А на рахунок самих кредитів, потихеньку погашу всі, в людей є й набагато гірші проблеми.
То ви все таки розказали)Як чоловік відреагував?просто памʼятаю як ви за це переживали )

То ви все таки розказали)Як чоловік відреагував?просто памʼятаю як ви за це переживали )
Так, розказала. Були довгі розмови, перші два дні він майже не говорив зі мною, а я його й не змушувала, бо розумію що йому потрібно було те все переварити. Зараз ніби все ок. Хоча розумію що я все ще винна перед ним і він досі на мене за це злий і сильно переживає за цю ситуацію...

Так, розказала. Були довгі розмови, перші два дні він майже не говорив зі мною, а я його й не змушувала, бо розумію що йому потрібно було те все переварити. Зараз ніби все ок. Хоча розумію що я все ще винна перед ним і він досі на мене за це злий і сильно переживає за цю ситуацію...
Він просто переживає за вас і це нормально)Пройде ще трохи часу і все стане на свої місця
Доречі ви закрили кредит7?

А дзвонили комусь крім вас чи писали?)
На рахунок чи дзвонили, то ніхто нічого не говорив, тому не знаю. Але була один раз розсилка в телеграмі, брату чоловіка і двом моїм кумам, з якими давно не спілкуємось. Але там нічого крім моїх даних не було вказано (ні назви компанії і нічого конкретного про борг, навіть сума була вказана з словом БЛИЗЬКО ). Я якраз в той час спілкувалася з їхнім менеджером, намагалася домовитись про сплату за тіло, поділене на частини. Коли мені написала кума і сказала про смс. Я попросила номер,, набрала туди, там відповів якийсь мужик, зробив вигляд що він нічого не знає, я його послала далеко і сказала, що напишу на них скаргу в НБУ. І менеджеру з яким спілкувалась те ж саме сказала і зробила. Після того ніхто нікому начебто не дзвонив і не писав. Мені регулярно пишуть в вайбер, телеграм, смс

ООО, я ще й деяким сусідам сказала, і знайомим, що я влізла і я в "комі" якщо що. Якщо будуть питати в якій комі, щоб уточняли що в глибокій 🙈 вийду з коми, зв'яжуся з ними

ООО, я ще й деяким сусідам сказала, і знайомим, що я влізла і я в "комі" якщо що. Якщо будуть питати в якій комі, щоб уточняли що в глибокій 🙈 вийду з коми, зв'яжуся з ними
Ну про кому це ви сильно😆😆😆

Ну про кому це ви сильно😆😆😆
Ну то для того, щоб більше не дзвонили, саме цим людям. Але може й не будуть дзвонити. Я взагалі в шоці, як я могла влізти в таке лайно, від страху, що хтось дізнається про те, що я неспроможна була віддати вчасно ті кредити. І яка я щаслива, що отримала цей опит, урок, науку на майбутнє, що від страху що скажуть оточуючі, я себе загнала на дно. Тепер мені по цимбалам що вони скажуть. Але.... Терор від деяких шараг може бути дуже жорстокий. У мене майже всі вже як місяць протермінування, то гадаю скоро почнеться, закрила 8 шараг вже і ще до....багато.

Доброго дня, сьогодні у мене ще -одна шарага. Credisend тіло було 4300 - протермінування близько 80днів. Закрила за 2300.

Підкажіть будь ласка, чи можна спілкуватись з кредит касою через якийсь месенджер ?

Останнє редагування:
Доброго дня, сьогодні у мене ще -одна шарага. Credisend тіло було 4300 - протермінування близько 80днів. Закрила за 2300.

Підкажіть будь ласка, чи можна спілкуватись з кредит касою через якийсь месенджер ?
Вітаю, 🥳 вигідне закриття. Кредит касу я закрила, від гріха подалі

Назад
Угорі