Катерина Кущ
Форумчанин
- Дописи
- 80
- Реакції
- 79
- Бали
- 308
Катерина Кущ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
відразуДякую
А через скільки після продажу запропонували?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
відразуДякую
А через скільки після продажу запропонували?
Поділіться як з ними домовлялись, це менше ніж 2 тілаВсім привіт, сьогодні закрила остаточно Старфін (був проданий Європейській агенції з повернення боргів, тіло 6500, закрила за 10 500). Ніби і приємно, але ще ціла купа всього, що потрібно позакривати і бойовий дух потроху пропадає
відразу запитала про можливу акційну пропозицію, в мене в них ще Санкредит, то з ним почну з березня розбиратися, розбили на 3 платежі, 1 платіж в місяцьПоділіться як з ними домовлялись, це менше ніж 2 тіла
Зрозуміла, дякую за відповідь.відразу запитала про можливу акційну пропозицію, в мене в них ще Санкредит, то з ним почну з березня розбиратися, розбили на 3 платежі, 1 платіж в місяць
Через какое время просрочки продали?Всім привіт, сьогодні закрила остаточно Старфін (був проданий Європейській агенції з повернення боргів, тіло 6500, закрила за 10 500). Ніби і приємно, але ще ціла купа всього, що потрібно позакривати і бойовий дух потроху пропадає
Молодець. Відповідальна.Всім привіт. сьогодні закрила lovi lave після реструктуризації, мінус один в списку
а это главный принцип мошенников. Вот возьмете вы у друга деньги, вероятно сколько взяли столько и должны. А мошенники крутят каждый день новые суммы, только бы попасть в точку чтобы человек хотя-бы что то уже отдал по их цене.Всім привіт, сьогодні нарешті розібралася з КРЕДОСОМ, тіло було 15 000, нарахували 160 000+, запропонували закрити за 24 600, за місяць справилася з цією сумою. Я просто повірити не можу.
Это да, причём цены у них часто неадекватные совсем.а это главный принцип мошенников. Вот возьмете вы у друга деньги, вероятно сколько взяли столько и должны. А мошенники крутят каждый день новые суммы, только бы попасть в точку чтобы человек хотя-бы что то уже отдал по их цене.