Щоденник МІЙ ЩОДЕННИК ВИХОДУ З ЦЬОГО БОЛОТА. ДЯКУЮ, ЗА ТУ КІЛЬКІСТЬ КОРИСНОЇ ІНФИ, ЯКУ Я ТУТ ПРОЧИТАЛА

• Автор теми Автор теми Катерина Кущ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 5K
Всім привіт, сьогодні закрила остаточно Старфін (був проданий Європейській агенції з повернення боргів, тіло 6500, закрила за 10 500). Ніби і приємно, але ще ціла купа всього, що потрібно позакривати і бойовий дух потроху пропадає

Всім привіт, сьогодні закрила остаточно Старфін (був проданий Європейській агенції з повернення боргів, тіло 6500, закрила за 10 500). Ніби і приємно, але ще ціла купа всього, що потрібно позакривати і бойовий дух потроху пропадає
Поділіться як з ними домовлялись, це менше ніж 2 тіла

Поділіться як з ними домовлялись, це менше ніж 2 тіла
відразу запитала про можливу акційну пропозицію, в мене в них ще Санкредит, то з ним почну з березня розбиратися, розбили на 3 платежі, 1 платіж в місяць

відразу запитала про можливу акційну пропозицію, в мене в них ще Санкредит, то з ним почну з березня розбиратися, розбили на 3 платежі, 1 платіж в місяць
Зрозуміла, дякую за відповідь.
А довго була у них прострочка, який час після продажу?

Через какое время просрочки продали?

Що досить непросто за такий час користування МФО, це при якійсь ситуації коли потрібно витратися терміново, а наявних фінансів не вистачає, то не лізти знову в кредитні кошти. Інколи не просто, однак я ловлю себе на думці, шо зараз сьогодні я закрию нагальну потребу, а вже завтра буду жалкувати про ще одне хоч і не велике ярмо на шиї. Тому від чогось намагаюсь відмовитися, якісь витрати перенести, навіть якщо це завдає незручності чи доводиться комусь відмовляти

Всім привіт, сьогодні нарешті розібралася з КРЕДОСОМ, тіло було 15 000, нарахували 160 000+, запропонували закрити за 24 600, за місяць справилася з цією сумою. Я просто повірити не можу.

Всім привіт, сьогодні нарешті розібралася з КРЕДОСОМ, тіло було 15 000, нарахували 160 000+, запропонували закрити за 24 600, за місяць справилася з цією сумою. Я просто повірити не можу.
а это главный принцип мошенников. Вот возьмете вы у друга деньги, вероятно сколько взяли столько и должны. А мошенники крутят каждый день новые суммы, только бы попасть в точку чтобы человек хотя-бы что то уже отдал по их цене.

а это главный принцип мошенников. Вот возьмете вы у друга деньги, вероятно сколько взяли столько и должны. А мошенники крутят каждый день новые суммы, только бы попасть в точку чтобы человек хотя-бы что то уже отдал по их цене.
Это да, причём цены у них часто неадекватные совсем.

Назад
Угорі