Щоденник МІЙ ЩОДЕННИК ВИХОДУ З ЦЬОГО БОЛОТА. ДЯКУЮ, ЗА ТУ КІЛЬКІСТЬ КОРИСНОЇ ІНФИ, ЯКУ Я ТУТ ПРОЧИТАЛА

• Автор теми Автор теми Катерина Кущ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 5K
З хорошого, я відбила своє робоче місце і лишаюся працювати, але довелося посваритися. Статус безробітньої мені зараз зовсім не на часі.
Також сьогодні закрила Fкредит.
- одна проблема на мою голову.
Рухаємося далі)

я відбила своє робоче місце і лишаюся працюват
Я думал, комментировать или нет...
Таки прокомментирую.

Что значит "отбила свое рабочее место"? Там директор не в себе, что ли?

Запомните раз и навсегда!! Ваша работа нужна не Вам, а как раз работодателю!!!
Одно дело, если человек просто приходит на работу и никакой пользы не приносит, тогда да - такая работа нужна только сотруднику, но не руководству. Но если человек качественно делает свою работу, то в этом случае больше всего заинтересован работодатель в том, чтобы у работника была работа.

Просто ещё со времён совка перекрутили понимание кто, зачем и для кого работает. За 30+ лет ничего не поменялось...🤦

Таки прокомментирую.

Одно дело, если человек просто приходит на работу и никакой пользы не приносит, тогда да - такая работа нужна только сотруднику, но не руководству. Но если человек качественно делает свмою работу, то в этом случае больше всего заинтересован работодатель в том, чтобы у работника была работа.

Просто ещё со времён совка перекрутили понимание кто, зачем и для кого работает. За 30+ лет ничего не поменялось
я прокоментую, мені влітку йти в декрет, я не можу зараз шукати нову роботу і підставляти людей, щоб через пару місяців зробити ручкою, для мене це дуже негарний вчинок

я прокоментую, мені влітку йти в декрет, я не можу зараз шукати нову роботу і підставляти людей, щоб через пару місяців зробити ручкою, для мене це дуже негарний вчинок
Вы невнимательно прочитали мой пост.
Так вагітну звільнити нереально:)
В наше время реально всё, что угодно...
А потом годами судись.

Таки прокомментирую.

Одно дело, если человек просто приходит на работу и никакой пользы не приносит, тогда да - такая работа нужна только сотруднику, но не руководству. Но если человек качественно делает свою работу, то в этом случае больше всего заинтересован работодатель в том, чтобы у работника была работа.

Просто ещё со времён совка перекрутили понимание кто, зачем и для кого работает. За 30+ лет ничего не поменялось...🤦
Просто директор идuот, если человек в долгах, то он работает в 2 раза больше и держится за ту работу где работает в 10раз сильнее... он раб×10 потому что человеку с долгами нужна работа как никому другому.

Всім привіт!
Сьогодні підключила послугу реструктуризації Швидко гроші (тіло 12 000 +6000) за час прострочення нарахували 32000+, буду платити по 1500 кожні 28 днів, уже легше.
Підкажіть будь ласка чи сильно кошмарить європейська агенція з повернення боргів, бо я зараз не маю змоги платити навіть за акційною пропозицією, але в наступному місяці зможу виділити на них кошти

Всім привіт!
Сьогодні підключила послугу реструктуризації Швидко гроші (тіло 12 000 +6000) за час прострочення нарахували 32000+, буду платити по 1500 кожні 28 днів, уже легше.
Підкажіть будь ласка чи сильно кошмарить європейська агенція з повернення боргів, бо я зараз не маю змоги платити навіть за акційною пропозицією, але в наступному місяці зможу виділити на них кошти
Скільки у вас була прострочка?

Всім привіт, сьогодні внесла 5500 по Страфіну (продали ЄАСП) За тіло не було тоді можливості закрити, ще 5000 через місця і кредит закриють. Тіло 6000

Всім привіт, сьогодні внесла 5500 по Страфіну (продали ЄАСП) За тіло не було тоді можливості закрити, ще 5000 через місця і кредит закриють. Тіло 6000
Скажіть як ви з ними домовлялись? Получається при тілі 6.000, ви оплачуєте 10.500 двома платежами?

Скажіть як ви з ними домовлялись? Получається при тілі 6.000, ви оплачуєте 10.500 двома платежами?
так, вони самі запропонували цю суму, я попросила її розбити, пояснила ситуацію, що я саме таким чином зможу розрахуватися. Але цю пропозицію вони мені місяць півтора тримали, бо в мене не було на них грошей. сьогодні вийшло. якщо у вас потрапляється якесь хамло в менеджерах то звоніть на гарячу лінію, просіть замінити менеджера на когось адекватного.

так, вони самі запропонували цю суму, я попросила її розбити, пояснила ситуацію, що я саме таким чином зможу розрахуватися. Але цю пропозицію вони мені місяць півтора тримали, бо в мене не було на них грошей. сьогодні вийшло. якщо у вас потрапляється якесь хамло в менеджерах то звоніть на гарячу лінію, просіть замінити менеджера на когось адекватного.
Дякую

А через скільки після продажу запропонували?

Назад
Угорі