Щоденник МІЙ ЩОДЕННИК ВИХОДУ З ЦЬОГО БОЛОТА. ДЯКУЮ, ЗА ТУ КІЛЬКІСТЬ КОРИСНОЇ ІНФИ, ЯКУ Я ТУТ ПРОЧИТАЛА

• Автор теми Автор теми Катерина Кущ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 5K

Катерина Кущ

Форумчанин
Дописи
79
Реакції
78
Бали
308
Катерина Кущ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!)
Почну з того, що моє знайомство з мікрозаймами почалося 5 років тому, я брала гроші до зп чи якоїсь покупки було зручно, гроші були не великі.
Потім почалося лікування близької людини, спочатку тягнули, але потім почала частіше користуватися, вдавалося гасити хороша основна робота і додатково працюю.
помім рахунки були неадекватні за "колеса".
залізла в борги.
Потім шоб вирішити питання з ліками взялася грати, після цього кошти на ліки мені здалися не такі великі як борги які виросли від цього, що сказать ПОРІШАЛА). Сама подала заяву в КРАЇЛ на обмеження, бо закінчу десь на дні.
То все лірика, тепер по темі:
1. Кредит каса брала 15000 вже нарахували 162 000 грн. (вирішую з юристом, сказала, що можуть йти в суд. По цій темі, також кому проблемно, то можна суд привинесенні рішення попросити про розстрочку, в мене так друг платить)
2. Біти - гашу на цьому тижні підключили грейс період лищилось 670 юсдт. Минулий кредит мамі на вайбер написали і скинули мою фотку (добре, що мама не впевнений користувач і просто не змогла відкрити запит на повідомлення, я все видалила)
3. Манівео лишилось 7500 - плачу реструктуризацію
4. Смартівей тіло 7 700, ще нічого не платила бо нема з чого
5. Є гроші тіло 18 000, платила 4 платежі по 4500 - вже нарахували 40 000
6. ТОП 1 тіло 14 900 грн - вже до 30 000 набігло. Написала на них скаргу
7. Фін ікс 6800 лишилось плачу по платежам (вони не кошмарять, але таке відчутття що в них менеджери самі по собі - три чотири рази телефонують і перепитують одне те саме).
8.Алекс кредит тіло 6 700 - постараюсь закрити за тіло
9. Нові кредити тіло 5000 хочуть 13 000
10. Швидко гроші тіло 12 000 вже 31 000, чекаю реструктуризації за 18 000, робила декілька платежів по графіку
11. БЕЕкредит тіло 1900 грн хочуть 3200
12.Містер мані 6000 тіло, % НЕ дивилася бо всеодно грошей нема
13. Мікрокеш тіло 1 500
14.Санкредит 7000 тіло
15.СТАРФІН 10 000 ГРН
16. фКРЕДИТ тіло 2000
17.Тенго 7000
18. Мілоан 10000
19. Аміго 10 000
20 ізі Кеш тіло 5000
21.монто 7000
22 Лови лаве 6 700 тіло
23. СЕНС БАНК 60 000 ГРН
24. Авокредит 10 000 тіло
УСЬО!!
Панго 1400 я умнічка вчора закрила.
Як висновок, я хочу поступово повернутися до нормального життя, лишилося тільки це розхлєбать. я непогано додатково можу заробляти фрілансом, папочка на робочому столі так і називається Повернення 2024. Живу досить економно і розраховую свій бюджет на все.
П.С. Мої найближчі рідні знають про проблеми тому якщо телефонують то з ними ніхто не йде на контакт, з сестрою правда не спілкуюсь бо вона мене прокляла за ці борги, всі інші з розумінням

Останнє редагування:
ДЯКУЮ, ЗА ТУ КІЛЬКІСТЬ КОРИСНОЇ ІНФИ, ЯКУ Я ТУТ ПРОЧИТАЛА
Катерина Кущ, ну, вот ещё осталось Правила Форуму почитать и вообще будет супер
Та они какие-то практичные и с ними "сотрудничать" несложно)

Потім шоб вирішити питання з ліками взялася грати, після цього кошти на ліки мені здалися не такі великі як борги які виросли від цього, що сказать ПОРІШАЛА). Сама подала заяву в КРАЇЛ на обмеження, бо закінчу десь на дні.
Ваша история похожа на мою, начинал с мфо и всяких оплат частями, потом играл, потом долги... потом снова мфо на долги и сейчас сорвался и опять играл, оказался на дне.

КРАИЛ конечно хорошо, но не панацея от лудомании, играть можно и на платформах с лицензией "Зімбабве". Главное это понять, что игра ничего Вам не даст, а только заберёт.

Ну прочитав вашу тему, вижу что азартные игры вас не особо и волнуют, это хорошо, одной проблемой меньше. Ведь играя и беря новые кредиты, мфо, занимая у кого-то чтоб отдать кому-то долги будут только расти. Это по себе скажу, 5-6 лет жил так. Та и многие здесь то же самое скажут.

Никаких новых займов, никаких игр и долг будет уменьшаться. Постепенно, но уверенно.

Ваша история похожа на мою, начинал с мфо и всяких оплат частями, потом играл, потом долги... потом снова мфо на долги и сейчас сорвался и опять играл, оказался на дне.

КРАИЛ конечно хорошо, но не панацея от лудомании, играть можно и на платформах с лицензией "Зімбабве". Главное это понять, что игра ничего Вам не даст, а только заберёт.

Ну прочитав вашу тему, вижу что азартные игры вас не особо и волнуют, это хорошо, одной проблемой меньше. Ведь играя и беря новые кредиты, мфо, занимая у кого-то чтоб отдать кому-то долги будут только расти. Это по себе скажу, 5-6 лет жил так. Та и многие здесь то же самое скажут.

Никаких новых займов, никаких игр и долг будет уменьшаться. Постепенно, но уверенно.
я це розумію, повертаюся по троху до того стану "як це приємно отримувати зароблені грошики"
підкажіть будь ласка ТЕНГО, мІЛОАН, Аміго реаально домовитися за тіло, бо колись платила в них реструкткризацію то вона вийшла реально золота

я це розумію, повертаюся по троху до того стану "як це приємно отримувати зароблені грошики"
підкажіть будь ласка ТЕНГО, мІЛОАН, Аміго реаально домовитися за тіло, бо колись платила в них реструкткризацію то вона вийшла реально золота
мілоан перед продажем запропонує тіло + 1000 грн, не погодетесь продадуть. А з вашої історії, саме найгірше це реакція сестри, це жах якщо честно.....

Тегно милоан амиго у меня 2недели просрочки, пока звонит робот каждые 3минуты, ничего не предлагали пока

мілоан перед продажем запропонує тіло + 1000 грн, не погодетесь продадуть. А з вашої історії, саме найгірше це реакція сестри, це жах якщо честно.....
якщо чесно то мені без неї легше, вона поводила себе гірше колектора, мені це не ддопомагало, я й так без лишнього нагадування знаю, що я м"яко кажучи не дуже гарна людина, але я намагаюся з цього вийти.

У мене через 1,5 міс почали пропонувати тіло + 3000 . Якщо почитати форум, то це їх нова "такса". А +1000 як написали вище вони вже не пропонують. Далі продадуть кредит калам. Там можна пробувати через якийсь час закрити за тіло.

У вас все вийде - най щастить. ;)

У мене через 1,5 міс почали пропонувати тіло + 3000 . Якщо почитати форум, то це їх нова "такса". А +1000 як написали вище вони вже не пропонують. Далі продадуть кредит калам. Там можна пробувати через якийсь час закрити за тіло.

У вас все вийде - най щастить. ;)
Дякую Вам)

АлексКредит закрила сьогодні за тіло, мінус одна проблема

АлексКредит закрила сьогодні за тіло, мінус одна проблема
Вони цікаві, комусь 6 років пропонують за два тіла і все, комусь півтора, з кимось бігають до суду. Я подивилась на це і плачу реструктуризацію. Але в мене тіло немале - 10 000, переплатила 60%.

А вас вітаю)

Закрила Нові кредити з %, але хай ідуть лісом, вони працюють з чорними колекторами. Залишилось три копійки на життя, але таке з голоду не помру, зате більш менш спокійно. зробили списання на 1800 грн

Закрила Нові кредити з %, але хай ідуть лісом, вони працюють з чорними колекторами
Незнаю наскільки вони чорні, але я з ними уже рік, а вони за цей час 2 рази дзвонили мамі, після чого тільки смс шлють про списання 50%.
Для когось чорні, як на мене, то звичайні звонілки як і всі інші

Незнаю наскільки вони чорні, але я з ними уже рік, а вони за цей час 2 рази дзвонили мамі, після чого тільки смс шлють про списання 50%.
Для когось чорні, як на мене, то звичайні звонілки як і всі інші
в мене якось на Фейсбук написали пост з моїм розшуком

Щось мої руки трохи опускаються, якось просвіту не видно, щей дома в ремонт потрібно терміново вкинути нормальну суму.

Щось мої руки трохи опускаються, якось просвіту не видно, щей дома в ремонт потрібно терміново вкинути нормальну суму.
Теж бувало що накривало, коли все йшло не так як хотіла. Закривайте в 1 чергу свої потреби. Сараї почекають. І формуйте якийсь грошовий запас про всяк випадок.

Всім привіт!)
Почну з того, що моє знайомство з мікрозаймами почалося 5 років тому, я брала гроші до зп чи якоїсь покупки було зручно, гроші були не великі.
Потім почалося лікування близької людини, спочатку тягнули, але потім почала частіше користуватися, вдавалося гасити хороша основна робота і додатково працюю.
помім рахунки були неадекватні за "колеса".
залізла в борги.
1. Кредит каса брала 15000 вже нарахували 162 000 грн. (вирішую з юристом, сказала, що можуть йти в суд. По цій темі, також кому проблемно, то можна суд привинесенні рішення попросити про розстрочку, в мене так друг платить)
2. Біти - гашу на цьому тижні підключили грейс період лищилось 670 юсдт. Минулий кредит мамі на вайбер написали і скинули мою фотку (добре, що мама не впевнений користувач і просто не змогла відкрити запит на повідомлення, я все видалила)
3. Манівео лишилось 7500 - плачу реструктуризацію
4. Смартівей тіло 7 700, ще нічого не платила бо нема з чого
5. Є гроші тіло 18 000, платила 4 платежі по 4500 - вже нарахували 40 000
6. ТОП 1 тіло 14 900 грн - вже до 30 000 набігло. Написала на них скаргу
7. Фін ікс 6800 лишилось плачу по платежам (вони не кошмарять, але таке відчутття що в них менеджери самі по собі - три чотири рази телефонують і перепитують одне те саме).
8.Алекс кредит тіло 6 700 - постараюсь закрити за тіло
9. Нові кредити тіло 5000 хочуть 13 000
10. Швидко гроші тіло 12 000 вже 31 000, чекаю реструктуризації за 18 000, робила декілька платежів по графіку
11. БЕЕкредит тіло 1900 грн хочуть 3200
12.Містер мані 6000 тіло, % НЕ дивилася бо всеодно грошей нема
13. Мікрокеш тіло 1 500
14.Санкредит 7000 тіло
15.СТАРФІН 10 000 ГРН
16. фКРЕДИТ тіло 2000
17.Тенго 7000
18. Мілоан 10000
19. Аміго 10 000
20 ізі Кеш тіло 5000
21.монто 7000
22 Лови лаве 6 700 тіло
23. СЕНС БАНК 60 000 ГРН
24. Авокредит 10 000 тіло
УСЬО!!
Як висновок, я хочу поступово повернутися до нормального життя, лишилося тільки це розхлєбать. я непогано додатково можу заробляти фрілансом, папочка на робочому столі так і називається Повернення 2024. Живу досить економно і розраховую свій бюджет на все.
П.С. Мої найближчі рідні знають про проблеми тому якщо телефонують то з ними ніхто не йде на контакт, з сестрою правда не спілкуюсь бо вона мене прокляла за ці борги, всі інші з розумінням
Скажіть будь ласка за які заслуги писали скаргу на топ1, і як зараз у вас з ними справи? Яке тіло і прострочка? Дякую

Схожі теми

Назад
Угорі