Kristian1506
Читач
- Дописи
- 8
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Kristian1506 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт хочу розказати свою історію про мфо , тобто виговоритися бо ці думки про ці кредити не дають спокійно жити , почалося все ще 7 місяців назад , був травень на роботі я не працював але потрібно було 1000грн , в батьків попросити не міг так як завжди сперечаюся з ними на тему гроші і ніколи не прошу від них грошей , побачив в інстаграмі рекламу потрібні гроші до зп ? Бери під 0% , думаю о візьму на місяць і через місяць точно віддам і почалося , кожного місяця появлялися нові потреби почалися нові кредити але вже не під 0% а під їхні космічні відсотки і суми почали збільшуватися , коли сума дойшла до 30к я найшов роботу і це я рахую плюсом , тому що робота дійсно мені приносить задоволення , і зп 14к грн , при такій зп я почав пролонгації кредити , тепер сума 50к і проблема в тому що я вже не хочу продовжувати але якщо почнуться протер мінування то взнають батьки а ще гірше взнають на цій улюбленій роботі , вот якби десь взяти 50к я б виплатив їх за 5 місяців але нема в кого попросити тому я без поняття що мені робити , деколи задумаюся можливо в цьому житті я вже не потрібен , завжди влізе в якісь історії і доставляю людям проблеми