Щоденник Мій щоденник мфо

• Автор теми Автор теми Kristian1506
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Kristian1506

Читач
Дописи
8
Реакції
1
Бали
3
Kristian1506 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт хочу розказати свою історію про мфо , тобто виговоритися бо ці думки про ці кредити не дають спокійно жити , почалося все ще 7 місяців назад , був травень на роботі я не працював але потрібно було 1000грн , в батьків попросити не міг так як завжди сперечаюся з ними на тему гроші і ніколи не прошу від них грошей , побачив в інстаграмі рекламу потрібні гроші до зп ? Бери під 0% , думаю о візьму на місяць і через місяць точно віддам і почалося , кожного місяця появлялися нові потреби почалися нові кредити але вже не під 0% а під їхні космічні відсотки і суми почали збільшуватися , коли сума дойшла до 30к я найшов роботу і це я рахую плюсом , тому що робота дійсно мені приносить задоволення , і зп 14к грн , при такій зп я почав пролонгації кредити , тепер сума 50к і проблема в тому що я вже не хочу продовжувати але якщо почнуться протер мінування то взнають батьки а ще гірше взнають на цій улюбленій роботі , вот якби десь взяти 50к я б виплатив їх за 5 місяців але нема в кого попросити тому я без поняття що мені робити , деколи задумаюся можливо в цьому житті я вже не потрібен , завжди влізе в якісь історії і доставляю людям проблеми

Тільки заради Бога не беріть ще МФО, зупиніться, почитайте форум і розкажіть все батькам!!! Перестаньте платити і чекайте, коли вам запропонують закрити кредит за тіло!!! Ви вчасно зайшли сюди, ще не пізно схаменутися)
Знайомим і на роботі скажіть, що шахраї взяли на вас кредит чи щось типу цього.

Більше не беріть кредити. Краще зупинитись зараз. Тому що в будь-якому разі доведеться зупинитись. Або зараз самостійно. Або трішки пізніше, коли вам почнуть відмовляти всі мфо. Але краще зараз, поки борги не гігантські.
Скільки у вас мфо?

Більше не беріть кредити. Краще зупинитись зараз. Тому що в будь-якому разі доведеться зупинитись. Або зараз самостійно. Або трішки пізніше, коли вам почнуть відмовляти всі мфо. Але краще зараз, поки борги не гігантські.
Скільки у вас мфо?
7

Це ще не багато. Я була б рада потрапити на форум, коли у мене було їх 7.
Зараз вам набагато легше буде розгребти це все. Пролонгувати більше не треба, краще ці гроші витратити на закриття. А ті контори, що підуть у просрочку, згодом закриєте на вигідних умовах

Цікаво, ну чисто теоретично. Як би ви виплатили 50000 за 5 місяців з ЗП 14000? А ніяк. Просто влізли б ще глибше в яму. Тому закінчуйте пролонгації, виходьте на прострочки, поступово закривайте МФО за тіло. Це єдиний вихід. Рано чи пізно, це станеться.

Цікаво, ну чисто теоретично. Як би ви виплатили 50000 за 5 місяців з ЗП 14000? А ніяк. Просто влізли б ще глибше в яму. Тому закінчуйте пролонгації, виходьте на прострочки, поступово закривайте МФО за тіло. Це єдиний вихід. Рано чи пізно, це станеться.
не завжди виходить закрити за тіло, інколи подають у суд і він присуджує все за позовом, а це може бути декілька тіл

інколи подають у суд і він присуджує все за позовом, а це може бути декілька тіл
В даному випадку - це забитий болт на суд і все на "самотьок".
При аргументованому кфаліфікованому захисті таке практично неможливе.

Всім привіт хочу розказати свою історію про мфо , тобто виговоритися бо ці думки про ці кредити не дають спокійно жити , почалося все ще 7 місяців назад , був травень на роботі я не працював але потрібно було 1000грн , в батьків попросити не міг так як завжди сперечаюся з ними на тему гроші і ніколи не прошу від них грошей , побачив в інстаграмі рекламу потрібні гроші до зп ? Бери під 0% , думаю о візьму на місяць і через місяць точно віддам і почалося , кожного місяця появлялися нові потреби почалися нові кредити але вже не під 0% а під їхні космічні відсотки і суми почали збільшуватися , коли сума дойшла до 30к я найшов роботу і це я рахую плюсом , тому що робота дійсно мені приносить задоволення , і зп 14к грн , при такій зп я почав пролонгації кредити , тепер сума 50к і проблема в тому що я вже не хочу продовжувати але якщо почнуться протер мінування то взнають батьки а ще гірше взнають на цій улюбленій роботі , вот якби десь взяти 50к я б виплатив їх за 5 місяців але нема в кого попросити тому я без поняття що мені робити , деколи задумаюся можливо в цьому житті я вже не потрібен , завжди влізе в якісь історії і доставляю людям проблеми
у меня похожая история и я просто в ужасе, это очень давит на психику и поговорить не с кем, спать не могу, постоянно трясет

у меня похожая история и я просто в ужасе, это очень давит на психику и поговорить не с кем, спать не могу, постоянно трясет
Читайте форум,і морально легше і інформативно будете обізнаною в питаннях по вашим мфо.І будете знати як з ними себе вести.І зрозумієте,що ця ситуація з мфо не настільки страшна в порівнянні з іншими проблемами в житті.

Та же история у меня. Дипрессия меня поглотила полностью и целиком. Сна нет уже пару месяцев. Аппетит пропал от слова совсем. Жыву с родителями на данный момент и все эти мысли о мфо не дают спокойно жыть. Я не знаю что делать...

Та же история у меня. Дипрессия меня поглотила полностью и целиком. Сна нет уже пару месяцев. Аппетит пропал от слова совсем. Жыву с родителями на данный момент и все эти мысли о мфо не дают спокойно жыть. Я не знаю что делать...
В мене питання, а чим вам заважає наявність мфо жити далі як раніше? Вони можуть тільки телефонувати і все, в суд їм не вигідно йти займатися цим, ну може хтось подасть в суд і що такого? Та нічого страшного немає в цьому. Повірте усе таке вирішується, головне це життя.

В мене питання, а чим вам заважає наявність мфо жити далі як раніше? Вони можуть тільки телефонувати і все, в суд їм не вигідно йти займатися цим, ну може хтось подасть в суд і що такого? Та нічого страшного немає в цьому. Повірте усе таке вирішується, головне це життя.
Та я Вас розумію, Ви звичайно праві на всі 100%. Але я є така людина, все сприймаю дуже близько і як губка(((. Да і не хотілось би щоб найближче оточення про ці мої проблеми дізнались. З цього приводу все роблю по максимуму

Та я Вас розумію, Ви звичайно праві на всі 100%. Але я є така людина, все сприймаю дуже близько і як губка(((. Да і не хотілось би щоб найближче оточення про ці мої проблеми дізнались. З цього приводу все роблю по максимуму
Чім раніше дізнаються, а вони дізнаються, тим швидше прийде примирення та спокій

Чім раніше дізнаються, а вони дізнаються, тим швидше прийде примирення та спокій
Тоді не буде точно ні примирення ні спокою. Я ще дуже надіюся що вийду з цієї халепи без їхнього відома

та дай Бог, звісно, я також намагався, але...
Сил просто нема вже. Ще й без роботи залишився. Зараз вроді як нова накльовується. Дипрессія так мене поїла що це жесть. Спати не можу, не їм. Кожного ранку у 8:59 починається дурдом. Ще й поговорити нема з ким

Сил просто нема вже. Ще й без роботи залишився. Зараз вроді як нова накльовується. Дипрессія так мене поїла що це жесть. Спати не можу, не їм. Кожного ранку у 8:59 починається дурдом. Ще й поговорити нема з ким
Та не дурій, всі через це проходили, я трохи легше, бо мої друзі на той час уже бистріше мене вийшли у просрочки. Може тебе зовсім чіпати не будуть,тут як повезе. Не кінець же світу, кримінальної відповідальності за таке немає, та ніякої немає, можуть тільки заставити платити через суд, але там можна нормальні умови вибити, краще, ніж вони пропонують спочатку просрочок.
Також добавлю, що я ніколи не використовував "інструмент" пролонгації, це троянський кінь, який тебе веде прямо у боргову яму.
На останок скажу: задумайся ,може краще те,що ти зараз цей шлях прошов ? МФОшок, буде досвід на все життя,не влізати в таку халепу.

Останнє редагування:
Та не дурій, всі через це проходили, я трохи легше, бо мої друзі на той час уже бистріше мене вийшли у просрочки. Може тебе зовсім чіпати не будуть,тут як повезе. Не кінець же світу, кримінальної відповідальності за таке немає, та ніякої немає, можуть тільки заставити платити через суд, але там можна нормальні умови вибити, краще, ніж вони пропонують спочатку просрочок
Також добавлю, що я ніколи не використовував "інструмент" пролонгації, це троянський кінь, який тебе веде прямо у боргову яму
Так, ти правий. Цей "інструмент" мене і завів до ями.

Назад
Угорі