Щоденник Мій перший раз

• Автор теми Автор теми Sickk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 3K

Sickk

Форумчанин
Дописи
81
Реакції
21
Бали
283
Sickk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, вирішив завести щоденник.
Думаю в мене стандартна історія як і у багатьох на цьому форумі. Були гроші, нормальні відносини з рідними, друзями, все було чудово, але почалася клята війна. В перші 3-4 місяці війни втратив майже всі свої збереження, близько 60-70% згоріли через падіння вартості криптовалют, майже все тримав в крипті, і щоб хоч трохи відбити втрати, знову почав грати в БК (не грав більше року, так як не було необхідним), але і в бк також все слив протягом місяця. З вересня 2022 почав знову працювати, заробляти, знову відкладати по троху, але мене постійно, щось в середині заставляло відіграти, те що слив. І в кінці 2022 року знову залив на БК, і до березня 2023 успішно залишився з 0. І з того часу юзаю мфо. спочатку по необізнаності закривав всі мфо з відсотками, зарплати майже не бачив, але наразі вже такі суми набрав, що навіть не факт, що на відсотки вистачить. Маю такі мфо: манівео, кредит+, е гроші, селфі, соскредит. З завтрашнього дня піду в просрочку по селфі, з початку травня по всім іншим. Почитав форум, наче трохи підготувався до звонілок, та режиму снєжінки. Буду дописувати інфо по звонілкам, та їхнім пропозиціям. Також буду вдячний за різні поради, окрім тих, що вже знаю про повний мороз, антиспам рідним та перевипуск карток.

Останнє редагування:
Думаю в мене стандартна історія як і у багатьох на цьому форумі. Були гроші, нормальні відносини з рідними, друзями, все було чудово, але почалася клята війна. В перші 3-4 місяці війни втратив майже всі свої збереження, близько 60-70% згоріли через падіння вартості криптовалют, майже все тримав в крипті, і щоб хоч трохи відбити втрати, знову почав грати в БК (не грав більше року, так як не було необхідним), але і в бк також все слив протягом місяця. З вересня 2022 почав знову працювати, заробляти, знову відкладати по троху, але мене постійно, щось в середині заставляло відіграти, те що слив. І в кінці 2022 року знову залив на БК, і до березня 2023 успішно залишився з 0. І з того часу юзаю мфо. спочатку по необізнаності закривав всі мфо з відсотками, зарплати майже не бачив, але наразі вже такі суми набрав, що навіть не факт, що на відсотки вистачить. Маю такі мфо: манівео, кредит+, е гроші, селфі, соскредит. З завтрашнього дня піду в просрочку по селфі, з початку травня по всім іншим. Почитав форум, наче трохи підготувався до звонілок, та режиму снєжінки. Буду дописувати інфо по звонілкам, та їхнім пропозиціям. Також буду вдячний за різні поради, окрім тих, що вже знаю про повний мороз, антиспам рідним та перевипуск карток.
Боротись з залкжністью до легкого програвання грошей, ну і звичайно терпіння та мудрості, щоб не влізти в ще більше болото ?

Також буду вдячний за різні поради, окрім тих, що вже знаю про повний мороз, антиспам рідним та перевипуск карток.
А які тут поради можуть бути...
Ви все самі прекрасно розумієте.
Якщо не пересилите свої "шкідливі звичкі", впадете на дно і більш того проб"єте його.
Халявних грошей не буває.
Я про те, що всі ці лудки ні до чого доброго не приведуть. Ви не станете мільйонером і не влаштуєте стабільне життя.
Відповідно і відносин нормальних з цим багажем не буде.
Тож пріоритети собі поставте і за будь що тримайтесь своєї мети.
Ніхто окрім вас самого не зможе цього зробити.

ще той боржник, думаю після цього всбого гівна, що мене чекає ближчі пів року - рік, залежність пропаде надовго.
У Вас 5 МФО, а не 45 ? так що будьте спокійні. Поменше говоріть з дзвоняшками, бо спочатку навіть я після їх дзвінків бігла оплачувати все, що вони хотять ?

Так тут вже все що можна порадили до мене ,я просто хочу сказати що дуже добре що ви потрапили на цей форум ,тут дійсно є вся інформація та допомога яка може бути вам потрібна .

Чи є тут десь теми, про те які наслідки коли мфо дійсно подають в суд(типу чи може суд заставити заплатити повну суму з космічними відсотками), та почитати про успіхи мфо у судах?

Чи є тут десь теми, про те які наслідки коли мфо дійсно подають в суд(типу чи може суд заставити заплатити повну суму з космічними відсотками), та почитати про успіхи мфо у судах?

Чи є тут десь теми, про те які наслідки коли мфо дійсно подають в суд(типу чи може суд заставити заплатити повну суму з космічними відсотками)
В усіх практично темах.
Тільки в Альтанці не шукайте. Бо там інше "подають"
Про те щоб суд зобов"язав платит космічні відсотки навряд знайдете.
Це звісно якщо людина-"боржник" захищала свої інтереси в суді.
А заочних про мульйони звісно вистачає... тільки хз хто їх платив.
та почитати про успіхи мфо у судах?
Це в розділі "казочки по телефону від звонарів" хіба що

Ще одне підтвердження тому, що в БК не виграти на дистанції. Нафіг треба.

МФО и БК прямо созданы друг для друга. А так, конечно, печально это все.

Дід, а де у нас Альтанка?
1682053493873.webp

Селфі спочатку написав смс, що сьогодні буде ініційоване списання коштів згідно якогось пункту, одразу заблокував картку, а через 20 хвилин прийшло повідомлення, що платіж відхилено, бо картка заблокована. Все таки перевипуск та блок карток маст хев.
А так уже 3 день просрочки, поки тільки мені наярують, але з ними не спілкуюсь, одразу в спам всіх через труколлер. Номери в них більш менш схожі, легко ідентифікувати. В день дзвінків 5-6.

7 день просрочки по селфі. Походу поставили на автопрозвон, кожні 2 хвилини хтось телефонує. Всі одразу летять в спам і блок.

Назад
Угорі