Nika
Форумчанин
- Дописи
- 52
- Реакції
- 44
- Бали
- 308
Nika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу поділитися своїм печальним опитом,бо мене цілий день колотить. Звернулася в цю чудову контору,бо пішла просрочка і я узнала що вагітна(начався жорсткий пресінг)))щоб скоріше закінчити все це дірмо вирішила розібратися з ними з юристами.Так от на консультації красиво все розповіли,заспокоїли.Я хотіла розібратися з усим цим до родов.)))Так от підписала з ними договір(за 16 мір мені вийшло 4000)))Платила ісправно в срок.І результат......бінго......8 місяців оплати і не одного закритого мфо(Коли сплачувала 7 місяць помічниця сказала що парочка мфо согласні на тіло,ви тіпа согласні.... я канєшно же согласно...вона тобі ми складемо документ і наберемо вас...проходить неділя,друга і тишина.Пишу адвокату де результат за що я плачу(((Ответ:Мій помічник з вами звяжеться.)))і знову тиша.Я сідаю в душну маршрутку зі своїм животом і тарабанюсь полтора часа в їхню контору.Сотрудніца дивиться на мене і видає...А що вас ніхто не набрав.І тут мене порвало сказала що хочу розірвати з ними договір,написала лист про відмову від їхньої роботи.По договору вони повинні повернути половину гонорару.Написали запрос в бугалтерію на возврат грошей.Сказали набрати через тиждень.Набрала адвоката сказав моя сотрудница набере вас.І правда набрала....сказала що мені відмовлено в повернені грошей.Я набрала адвоката....він говорить бухгалтерів все перещитала і вирішила що вони відпрацювали всі гроші..Я кажу як відпрацювали ви за 8 місяців не закрили мені ні одного мфо. А цей бесовісний говорить якщо вам щось не устраює подавайте в суд.От і попрацювала законо. А знаєте що саме обідне.Що я работала по 8-9 часов в день,6 дней в неділю щоб зібрати гроші на їхню оплату...угробила собі здоров'я.Весь день колотить. (отказувала собі даже в вітамінах)))А вони поїздили по мені не хуже мфошників. В моему положенні гріх так говорити ну хай ці гроші їм боком повилазили.Хочу щоб ніхто більше не попався на них,обходьте цю шарашку 10 стороною.Будьте розумніними,чим я.?☹??
Вспомнить бы сейчас кто это и ткнуть эту душераздирающую историю под нос.И спросить сколько мфо закрыто с помощью этих шарлатанов...