Мій любімий майкредіт

• Автор теми Автор теми Натуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 5K
Рік назад брала в них 6тис,3місяці кормила пролонгаціями,настали бурні карантинні дні,як і у всіх тут думаю,вітер почав дути по карманах???небуло чим оплачувати,вони з 6нарахували 16000тис,робили реструктиризацію 10×1600що 2тижні,непотянула,зараз хочуть знову 16тис.Я готова за тіло їх закрити,але відмовляють,казали щоб чекала суду,дорогенькі мої,чи хтось мав справу судову з цими жлобами.І за одно хочу подякувати вам,за вашу підтримку в тяжкі хвилини?
В мене по них рік... нічого особливого а потім продали Довірі... тіло було 5000 а зараз хочуть 9... Ігнор і все це мене рятує. Хватить кормити..

Рік назад брала в них 6тис,3місяці кормила пролонгаціями,настали бурні карантинні дні,як і у всіх тут думаю,вітер почав дути по карманах???небуло чим оплачувати,вони з 6нарахували 16000тис,робили реструктиризацію 10×1600що 2тижні,непотянула,зараз хочуть знову 16тис.Я готова за тіло їх закрити,але відмовляють,казали щоб чекала суду,дорогенькі мої,чи хтось мав справу судову з цими жлобами.І за одно хочу подякувати вам,за вашу підтримку в тяжкі хвилини?
Мені списали ,але там було стільки пролонгації що можна половину моїх мфо закрити....

В мене по них рік... нічого особливого а потім продали Довірі... тіло було 5000 а зараз хочуть 9... Ігнор і все це мене рятує. Хватить кормити..
Ця довіра достає трохі дзвонками вас і контактних осіб?

У мене така ж ситуація, але тіло 10к
Вліпили надпис . Запропонували після надпису тіло, але принципово чекатиму суд.

У мене така ж ситуація, але тіло 10к
Вліпили надпис . Запропонували після надпису тіло, але принципово чекатиму суд.
Я теж незнаю як буде,я то і сама вже непроти того суду,нехай що буде то буде але 16штук платити несобираюсь,а надпис незнаю на що вліплять,фактично карток банківськіх немає,хіба що на 860грв дитячих,майна на мене записаного немає,непрацюю,то смисл їм це робити?я їм сама пропонувала,оплачую лише тіло і закриваємо питання,нє то нє.

Я теж незнаю як буде,я то і сама вже непроти того суду,нехай що буде то буде але 16штук платити несобираюсь,а надпис незнаю на що вліплять,фактично карток банківськіх немає,хіба що на 860грв дитячих,майна на мене записаного немає,непрацюю,то смисл їм це робити?я їм сама пропонувала,оплачую лише тіло і закриваємо питання,нє то нє.
Дожимайте до тіла,вони на нього погоджуються.

Буду чекати нехай охолонуть?тоді подумають своєю опою,що краще ніж тіло,вже нічого небуде?????ой аще в мене такіх жлобів 8 осталось???

Кредит проданий
ТОВ "ТУ ІНВЕСТ"
Тіло 10 тис,оплатила 15
Хочуть 17
Кредит проданий
ТОВ "ТУ ІНВЕСТ"
Тіло 10 тис,оплатила 15
Хочуть 17
Хто що може казати про них?
Мала заплатити 3000 сьогодні потім решта

Останнє редагування:
Кредит проданий
ТОВ "ТУ ІНВЕСТ"
Тіло 10 тис,оплатила 15
Хочуть 17

Хто що може казати про них?
Мала заплатити 3000 сьогодні потім решта
Так вы ,по факту,ничего им уже не должны. Вы уже отдали тело+50%,все.
А уже сколько вы им в общем отдали?

У меня там был кредит .я брала 3года назад и ниче не подали

Назад
Угорі