Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене по них рік... нічого особливого а потім продали Довірі... тіло було 5000 а зараз хочуть 9... Ігнор і все це мене рятує. Хватить кормити..Рік назад брала в них 6тис,3місяці кормила пролонгаціями,настали бурні карантинні дні,як і у всіх тут думаю,вітер почав дути по карманах???небуло чим оплачувати,вони з 6нарахували 16000тис,робили реструктиризацію 10×1600що 2тижні,непотянула,зараз хочуть знову 16тис.Я готова за тіло їх закрити,але відмовляють,казали щоб чекала суду,дорогенькі мої,чи хтось мав справу судову з цими жлобами.І за одно хочу подякувати вам,за вашу підтримку в тяжкі хвилини?
Ну,8мес не срок,ещё подождите столько же и продадутУ меня 8 мес. Ни разу не общался,не знаю что они там и как. Вообще тишина.
Конечно продадут) может и уже продали кто их знаетНу,8мес не срок,ещё подождите столько же и продадут

В чем проблема-то,кто-то умер,заболел?Конечно продадут) может и уже продали кто их знает![]()
У меня вообще никакихВ чем проблема-то,кто-то умер,заболел?

Мені списали ,але там було стільки пролонгації що можна половину моїх мфо закрити....Рік назад брала в них 6тис,3місяці кормила пролонгаціями,настали бурні карантинні дні,як і у всіх тут думаю,вітер почав дути по карманах???небуло чим оплачувати,вони з 6нарахували 16000тис,робили реструктиризацію 10×1600що 2тижні,непотянула,зараз хочуть знову 16тис.Я готова за тіло їх закрити,але відмовляють,казали щоб чекала суду,дорогенькі мої,чи хтось мав справу судову з цими жлобами.І за одно хочу подякувати вам,за вашу підтримку в тяжкі хвилини?
А ви напрямків з трьох букв більше не придумали, куди б їх ще послати?)Я,сама їх шлю в суд.Кажуть,що не підуть
Так,я вже давно їх туди послалаА ви напрямків з трьох букв більше не придумали, куди б їх ще послати?)
Ця довіра достає трохі дзвонками вас і контактних осіб?В мене по них рік... нічого особливого а потім продали Довірі... тіло було 5000 а зараз хочуть 9... Ігнор і все це мене рятує. Хватить кормити..
У мене така ж ситуація, але тіло 10кРік назад брала в них 6тис,3місяці кормила пролонгаціями,настали бурні карантинні дні,як і у всіх тут думаю,вітер почав дути по карманах???небуло чим оплачувати,вони з 6нарахували 16000тис,робили реструктиризацію 10×1600що 2тижні,непотянула,зараз хочуть знову 16тис.Я готова за тіло їх закрити,але відмовляють,казали щоб чекала суду,дорогенькі мої,чи хтось мав справу судову з цими жлобами.І за одно хочу подякувати вам,за вашу підтримку в тяжкі хвилини?
Я теж незнаю як буде,я то і сама вже непроти того суду,нехай що буде то буде але 16штук платити несобираюсь,а надпис незнаю на що вліплять,фактично карток банківськіх немає,хіба що на 860грв дитячих,майна на мене записаного немає,непрацюю,то смисл їм це робити?я їм сама пропонувала,оплачую лише тіло і закриваємо питання,нє то нє.У мене така ж ситуація, але тіло 10к
Вліпили надпис . Запропонували після надпису тіло, але принципово чекатиму суд.
Дожимайте до тіла,вони на нього погоджуються.Я теж незнаю як буде,я то і сама вже непроти того суду,нехай що буде то буде але 16штук платити несобираюсь,а надпис незнаю на що вліплять,фактично карток банківськіх немає,хіба що на 860грв дитячих,майна на мене записаного немає,непрацюю,то смисл їм це робити?я їм сама пропонувала,оплачую лише тіло і закриваємо питання,нє то нє.
Буду чекати нехай охолонуть?тоді подумають своєю опою,що краще ніж тіло,вже нічого небуде?????ой аще в мене такіх жлобів 8 осталось???Дожимайте до тіла,вони на нього погоджуються.
На пів тіла ,теж.Але,якщо на них не нажиматиДожимайте до тіла,вони на нього погоджуються.
Хто що може казати про них?Кредит проданий
ТОВ "ТУ ІНВЕСТ"
Тіло 10 тис,оплатила 15
Хочуть 17
Довіра жутко достає на початку зараз уже тихо більше менше контактних тільки близьких сусідів в моєму випадкуЦя довіра достає трохі дзвонками вас і контактних осіб?
Так вы ,по факту,ничего им уже не должны. Вы уже отдали тело+50%,все.Кредит проданий
ТОВ "ТУ ІНВЕСТ"
Тіло 10 тис,оплатила 15
Хочуть 17
Хто що може казати про них?
Мала заплатити 3000 сьогодні потім решта
А уже сколько вы им в общем отдали?Дожимайте до тіла,вони на нього погоджуються.
І як їм це доказати??????якщо їм пофіг))Так вы ,по факту,ничего им уже не должны. Вы уже отдали тело+50%,все.
А уже сколько вы им в общем отдали?
У меня там был кредит .я брала 3года назад и ниче не подалиРік назад брала в них 6тис,3місяці кормила пролонгаціями,настали бурні карантинні дні,як і у всіх тут думаю,вітер почав дути по карманах???небуло чим оплачувати,вони з 6нарахували 16000тис,робили реструктиризацію 10×1600що 2тижні,непотянула,зараз хочуть знову 16тис.Я готова за тіло їх закрити,але відмовляють,казали щоб чекала суду,дорогенькі мої,чи хтось мав справу судову з цими жлобами.І за одно хочу подякувати вам,за вашу підтримку в тяжкі хвилини?