Щоденник Мій досвід закриття 31 МФО

• Автор теми Автор теми Dronix
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 370

Dronix

Форумчанин
Дописи
19
Реакції
9
Бали
278
Dronix не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, вирішив поділитися своїм так сказати життєвим досвідом.
Так вийшло, що не вистачало коштів, взяв одного разу і пішло-поїхало.
Отямився. коли вже 31 компаній набігло.... як наче в тумані,а брав як по накатаній схемі - щоб погасити попередній...
Не буду перечислювати які компанії є, бо список стандартний. А краще буду писати. які вже позакривав.

1) Фінсфера - закрив відразу без відсотків
2) Кредисенд - теж після першоЇ позики
3) Sun Credit - невелика сума була і відсотки
4)Манифою - тіло 2800, закрив за 3400
6) Аванс кредит - 6000 тіло плюс 500 відсотки
7)ЛовіЛаве - 5000 плюс скільки було вже не памятаю
8) Фінбар - тіло 6500, була просрочка 16 днів. нарахували штрафи, було 12 з копійками, аж раптом запропонували за 6900, якраз отримав зп та й закрив.

Але мій шлях ще попереду основний, надокучливі це Є гроші та Мілоан і його дітища, вже майже по всім пішли просрочки, дзвонили і на роботу, і батькам, і родичам з якими рідко спілкуюсь, хоча номерів не давав. Кажу що шахраї, але не знаю настільки далеко все зайде. Настрою і натхнення немає, але хто як не сам собі допоможе вийти із ситуації.

Всім привіт, вирішив поділитися своїм так сказати життєвим досвідом.
Так вийшло, що не вистачало коштів, взяв одного разу і пішло-поїхало.
Отямився. коли вже 31 компаній набігло.... як наче в тумані,а брав як по накатаній схемі - щоб погасити попередній...
Не буду перечислювати які компанії є, бо список стандартний. А краще буду писати. які вже позакривав.

1) Фінсфера - закрив відразу без відсотків
2) Кредисенд - теж після першоЇ позики
3) Sun Credit - невелика сума була і відсотки
4)Манифою - тіло 2800, закрив за 3400
6) Аванс кредит - 6000 тіло плюс 500 відсотки
7)ЛовіЛаве - 5000 плюс скільки було вже не памятаю
8) Фінбар - тіло 6500, була просрочка 16 днів. нарахували штрафи, було 12 з копійками, аж раптом запропонували за 6900, якраз отримав зп та й закрив.

Але мій шлях ще попереду основний, надокучливі це Є гроші та Мілоан і його дітища, вже майже по всім пішли просрочки, дзвонили і на роботу, і батькам, і родичам з якими рідко спілкуюсь, хоча номерів не давав. Кажу що шахраї, але не знаю настільки далеко все зайде. Настрою і натхнення немає, але хто як не сам собі допоможе вийти із ситуації.
Майже теж саме все як в тумані(
Але стараюсь відволікатись,поки не вдається закривати побагато
У вас велика сума тіл?

Майже теж саме все як в тумані(
Але стараюсь відволікатись,поки не вдається закривати побагато
У вас велика сума тіл?
Якщо взяти всі, то десь за 200 тисяч. Є гроші 18000 тіло,вже 31 набігло, написали сьогодні що готують документи колекторам, Кредос зупинили відсотки на 26000 при тілі 20000, Манивео 26000, вже нарахували 61000, мабуть продадуть скоро теж , і ФінХ 24000. прострочив 2 платежа, а інші в середньому від 4 до 10 тисяч

Бажаю успіхів та терпіння. Все вийде!

Мілоан, як я памʼятаю, був дуже надокучливим років 5 тому. Зараз в нього там зоопарк - панда, котик, ці всі аналогічні дизайни, гадаю, тоже псують нерви
Якщо взяти всі, то десь за 200 тисяч. Є гроші 18000 тіло,вже 31 набігло, написали сьогодні що готують документи колекторам, Кредос зупинили відсотки на 26000 при тілі 20000, Манивео 26000, вже нарахували 61000, мабуть продадуть скоро теж , і ФінХ 24000. прострочив 2 платежа, а інші в середньому від 4 до 10 тисяч
Манівео пропонуватимуть тіло, може навіть 50% тіла. Не проґав

Бажаю успіхів та терпіння. Все вийде!

Мілоан, як я памʼятаю, був дуже надокучливим років 5 тому. Зараз в нього там зоопарк - панда, котик, ці всі аналогічні дизайни, гадаю, тоже псують нерви

Манівео пропонуватимуть тіло, може навіть 50% тіла. Не проґав
Дуже дякую. А про Милоан точно сказав, у мене весь комплект є:весело:

Назад
Угорі