Dronix
Форумчанин
- Дописи
- 19
- Реакції
- 9
- Бали
- 278
Dronix не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, вирішив поділитися своїм так сказати життєвим досвідом.
Так вийшло, що не вистачало коштів, взяв одного разу і пішло-поїхало.
Отямився. коли вже 31 компаній набігло.... як наче в тумані,а брав як по накатаній схемі - щоб погасити попередній...
Не буду перечислювати які компанії є, бо список стандартний. А краще буду писати. які вже позакривав.
1) Фінсфера - закрив відразу без відсотків
2) Кредисенд - теж після першоЇ позики
3) Sun Credit - невелика сума була і відсотки
4)Манифою - тіло 2800, закрив за 3400
6) Аванс кредит - 6000 тіло плюс 500 відсотки
7)ЛовіЛаве - 5000 плюс скільки було вже не памятаю
8) Фінбар - тіло 6500, була просрочка 16 днів. нарахували штрафи, було 12 з копійками, аж раптом запропонували за 6900, якраз отримав зп та й закрив.
Але мій шлях ще попереду основний, надокучливі це Є гроші та Мілоан і його дітища, вже майже по всім пішли просрочки, дзвонили і на роботу, і батькам, і родичам з якими рідко спілкуюсь, хоча номерів не давав. Кажу що шахраї, але не знаю настільки далеко все зайде. Настрою і натхнення немає, але хто як не сам собі допоможе вийти із ситуації.
Так вийшло, що не вистачало коштів, взяв одного разу і пішло-поїхало.
Отямився. коли вже 31 компаній набігло.... як наче в тумані,а брав як по накатаній схемі - щоб погасити попередній...
Не буду перечислювати які компанії є, бо список стандартний. А краще буду писати. які вже позакривав.
1) Фінсфера - закрив відразу без відсотків
2) Кредисенд - теж після першоЇ позики
3) Sun Credit - невелика сума була і відсотки
4)Манифою - тіло 2800, закрив за 3400
6) Аванс кредит - 6000 тіло плюс 500 відсотки
7)ЛовіЛаве - 5000 плюс скільки було вже не памятаю
8) Фінбар - тіло 6500, була просрочка 16 днів. нарахували штрафи, було 12 з копійками, аж раптом запропонували за 6900, якраз отримав зп та й закрив.
Але мій шлях ще попереду основний, надокучливі це Є гроші та Мілоан і його дітища, вже майже по всім пішли просрочки, дзвонили і на роботу, і батькам, і родичам з якими рідко спілкуюсь, хоча номерів не давав. Кажу що шахраї, але не знаю настільки далеко все зайде. Настрою і натхнення немає, але хто як не сам собі допоможе вийти із ситуації.