Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Інфо по них мало, але пошукайте на форумі, як мінімум дві теми бачила!Як себе ведуть, т.як інфо на форумі мало, чи реально домовитися з ними? Поки нема просрочки, але, мабуть, не потяну їх оплатити. Знаю, що ніби контора від сслоан
Як на мене самі тихі , після 3 міс пропонують сплатити два тіла , тіло у мене до 2 тис, оплачу їх відразу як будуть гроші , домовитися можна думають про тіло.Як себе ведуть, т.як інфо на форумі мало, чи реально домовитися з ними? Поки нема просрочки, але, мабуть, не потяну їх оплатити. Знаю, що ніби контора від сслоан
Є декілька повідомлень, цікавить, як саме зараз себе ведутьІнфо по них мало, але пошукайте на форумі, як мінімум дві теми бачила!
У мене 5, пролонгації десь на 1 тис,думала закрити, поки їх не тяну.Як на мене самі тихі , після 3 міс пропонують сплатити два тіла , тіло у мене до 2 тис, оплачу їх відразу як будуть гроші , домовитися можна думають про тіло.
вас тоже продадут в финфорс, скорее всего, а с ними договариваться сложно, лучше в судЄ декілька повідомлень, цікавить, як саме зараз себе ведуть
У мене 5, пролонгації десь на 1 тис,думала закрити, поки їх не тяну.
В суд самій чи чекати поки самі подадуть?у меня просрочка где-то месяц - продали в финфорс
есть вероятность, что контора как-то связана с ccloan
вас тоже продадут в финфорс, скорее всего, а с ними договариваться сложно, лучше в суд
Вы будете очень долго ждать пока они подадут в суд. Может к появлению внуков и дождетесьВ суд самій чи чекати поки самі подадуть?
если у вас были пролонгации и вы перекрыли ими тело - лучше самим подаватьВ суд самій чи чекати поки самі подадуть?
Там взагалі те, що вони нараховують, не збігається з договором, мені порадили, якщо вирішу оплатити тіло, надіслати запит в фіскальну службу для перевірки. Але тут 100%треба юриста.если у вас были пролонгации и вы перекрыли ими тело - лучше самим подавать
ибо финфорс контора хитрая - могут и исполнительную надпись наложить
юрист в любом случае нуженТам взагалі те, що вони нараховують, не збігається з договором, мені порадили, якщо вирішу оплатити тіло, надіслати запит в фіскальну службу для перевірки. Але тут 100%треба юриста.
Дякую. Договір в письмовій формі з розрахунками по запиту відмовляються надати. Значить, є що скриватиюрист в любом случае нужен
удачи вам!
Не надо пролонгировать,очень спокойные,перенесите из в конец вашего списка по погашению )Як себе ведуть, т.як інфо на форумі мало, чи реально домовитися з ними? Поки нема просрочки, але, мабуть, не потяну їх оплатити. Знаю, що ніби контора від сслоан
В мене не дуже спокійні, дзвонять, погрожують, вийшли на свекруху, доказували що поручитель)) нагородили такого, що в мене сотні тисяч боргів, і я всюди в чс. Хоча просрочка майже всюди пішла не більше місяця))) з 4 тис нарахували за пару днів майже 10. іду знову подавати скаргу на 1545 і ще кудисьНе надо пролонгировать,очень спокойные,перенесите из в конец вашего списка по погашению )
У меня все спокойно,сначала звонилки звонили я лапшу вешала оттягивала,а сейчас даже и не помню продали или нет,все тихо,я со всех своих МФО ЗАКРЫЛА первыми кешбери,е-гроши сейчас закрываю,планирую гроши всем и Готивочка пока все может быть кредит касса,а то ваяривают постоянно,а на всех остальных забила .....В мене не дуже спокійні, дзвонять, погрожують, вийшли на свекруху, доказували що поручитель)) нагородили такого, що в мене сотні тисяч боргів, і я всюди в чс. Хоча просрочка майже всюди пішла не більше місяця))) з 4 тис нарахували за пару днів майже 10. іду знову подавати скаргу на 1545 і ще кудись
кешбері і я закрила, коли мала можливість, не виходячи на просрочку. Не знаю, може, те що я пролонгаціями їх нагодувала трохи, тому тепер липнутьУ меня все спокойно,сначала звонилки звонили я лапшу вешала оттягивала,а сейчас даже и не помню продали или нет,все тихо,я со всех своих МФО ЗАКРЫЛА первыми кешбери,е-гроши сейчас закрываю,планирую гроши всем и Готивочка пока все может быть кредит касса,а то ваяривают постоянно,а на всех остальных забила .....
Ой,простите это я перепутала с мистер мани там у меня 87 дней просрочка с 3000 хотят 12000,но платить не буду,продали детфорт или кредит экспресс уже и не помню....кешбері і я закрила, коли мала можливість, не виходячи на просрочку. Не знаю, може, те що я пролонгаціями їх нагодувала трохи, тому тепер липнуть
ці свекрусі дзвонять і просять номер мами, вона відмовляє. Дивно, враховуючи що номери обох в Приваті засвічено))У меня с первого дня просрочки нашли как-то маму и начали ей звонить. Она трубку с левых не берет. Сегодня ей пришла смс с реквизитами куда платить, суммой долга и моими данными.
Так же дозвонились на городской в офис, просили передать что меня ищет мистеркеш
Представляются мистеркеш? И как аргументируют? Зачем номер?ці свекрусі дзвонять і просять номер мами, вона відмовляє. Дивно, враховуючи що номери обох в Приваті засвічено))
так, не знаю, може, повпливати на неї хочуть ,але вона і так не спілкується з нимиПредставляются мистеркеш? И как аргументируют? Зачем номер?