Мінус 6 років, 6-7 міліонів

• Автор теми Автор теми безмоглий
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 182

безмоглий

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
безмоглий не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім, форум читаю десь рік
Перші МФО набрав ще на початку 2025 року, на суму 100 тис, рік платив відсотки
І причина всьому лудоманія
Все почалося 2020 року, коли захотів новий ноут і не хотів чекати (специфіка характеру) побачив як колега на роботі ставить
Вирішив і я поставити, спершу мінус але на наступний день + 1000 доларів , 20 ставок плюсових підряд, і відкрився ящик пандори
Перша критична межа була в вересні 2023 року. Винен був приблизно 300 тис гривень, росказав рідним , більш менш закрив за півроку власними силами

Потім рік 2024, зміна роботи і доходу, який на кінець 2024 становив і 180 тис грн на місяць, але сімейні проблеми, нерозуміння з жінкою, криша їде, і я вирішую чи спробувати ще раз , адже я вже не такий, я розумніший, хитріший
Як наслідок програю 3 ЗП , на суму 300 тис і беру в довг в друга 100 тис
Тоді ж і беру перші МФО
Весна-літо 2025 плачу МФО по процентам, трохи граю але не критично, виходжу в 0 так скажем, зарплата дозволяє
Серпень 2025 , знову депресія , сварки з жінкою, кришу рве, і знову ставки , восени перерва на 2 місяці, (самообження в Вбет), але з січня 2026 набираю у всіх МФО , і сума по МФО становить 500 тис.
+ Довги іншим 1 600 000 грн
Сьогодні написав заяву на самообмеження в Плейсіті на 3 роки
Сім'я Слава Богу зі мною , 2 дітей
Буду якось виживати
Підсумки за 6 років
Довги і мінуси , страждання рідних

Привіт всім, форум читаю десь рік
Перші МФО набрав ще на початку 2025 року, на суму 100 тис, рік платив відсотки
І причина всьому лудоманія
Все почалося 2020 року, коли захотів новий ноут і не хотів чекати (специфіка характеру) побачив як колега на роботі ставить
Вирішив і я поставити, спершу мінус але на наступний день + 1000 доларів , 20 ставок плюсових підряд, і відкрився ящик пандори
Перша критична межа була в вересні 2023 року. Винен був приблизно 300 тис гривень, росказав рідним , більш менш закрив за півроку власними силами

Потім рік 2024, зміна роботи і доходу, який на кінець 2024 становив і 180 тис грн на місяць, але сімейні проблеми, нерозуміння з жінкою, криша їде, і я вирішую чи спробувати ще раз , адже я вже не такий, я розумніший, хитріший
Як наслідок програю 3 ЗП , на суму 300 тис і беру в довг в друга 100 тис
Тоді ж і беру перші МФО
Весна-літо 2025 плачу МФО по процентам, трохи граю але не критично, виходжу в 0 так скажем, зарплата дозволяє
Серпень 2025 , знову депресія , сварки з жінкою, кришу рве, і знову ставки , восени перерва на 2 місяці, (самообження в Вбет), але з січня 2026 набираю у всіх МФО , і сума по МФО становить 500 тис.
+ Довги іншим 1 600 000 грн
Сьогодні написав заяву на самообмеження в Плейсіті на 3 роки
Сім'я Слава Богу зі мною , 2 дітей
Буду якось виживати
Підсумки за 6 років
Довги і мінуси , страждання рідних
Так можна і життя програти. Киньте грати і все налагодиться.

Так можна і життя програти. Киньте грати і все налагодиться.
Так , якщо ще пишу то живий. І все наладиться. Без блокування , нереально самому кинути. В голові постійно аргументи за те щоби поставити.

Сьогодні закрив
Кредіткаса 50 тис
Процент 7500
ФірстКредіт 6000

Просрочки в
Рокетмані
Аерокеш
Фінберт
,є людина яка працює в цій сфері , каже що зможе з ними домовитись

Так , якщо ще пишу то живий. І все наладиться. Без блокування , нереально самому кинути. В голові постійно аргументи за те щоби поставити.

Сьогодні закрив
Кредіткаса 50 тис
Процент 7500
ФірстКредіт 6000

Просрочки в
Рокетмані
Аерокеш
Фінберт
Щоб хтось домовлявся, то це навряд чи.... Чекати чогось адекватного, або самому домовлятись

Щоб хтось домовлявся, то це навряд чи.... Чекати чогось адекватного, або самому домовлятись
Працівник однієї з МФО що працює по простроченням сам запропонував свої послуги. Сказав що буде звонити як 3 особа і збивати відсотки і штрафи

Працівник однієї з МФО що працює по простроченням сам запропонував свої послуги. Сказав що буде звонити як 3 особа і збивати відсотки і штрафи
Ооооо, це щось нове... ну я особисто за таку штуку не чув... цікаво як це буде, поділитесь досвідом

Сьогодні закрив
Кредіткаса 50 тис
Процент 7500
ФірстКредіт 6000

Просрочки в
Рокетмані
Аерокеш
Фінберт
Пару днів перетерпиш потім переосмислиш, я надіюся.

Сьогодні закрив
Кредіткаса 50 тис
Процент 7500
ФірстКредіт 6000

Просрочки в
Рокетмані
Аерокеш
Фінберт
Блокуєшся всюди - вже зробив
Зп віддаєш дружині
Взагалі не бачити гроші в очі, жити без картки
Потрібні радикальні самообмеження, бо мфо и борги це наслідок а не причина , лікувати потрібно причину, бо інакше все життя програєш. Є люди які сімʼю втратили через це , у тебе є шанси все змінити , заради дітей

Назад
Угорі