Залудився у 18 років

• Автор теми Автор теми Артем.-.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 741
мфо то фігня взагалі, це маленькі проблемки, лудкою можна наробити куди більше серйозніших проблем, аж до суїциду
Проскочувли думки про це, але вони були не довгі. Я все життя це засуджував і не хочу зробити третю фатальну помилку яку я засуджував
1. Куріння
2. Азартні ігри

Почитати безкоштовно можна ще тут щоденники інших людей з тією проблемою,можливо щось візьмеш для себе!
Повинна бути переоцінка того що ти мав і що би зміг зробити з тією сумою,яку ти пустив в трубу просто !

Почитати безкоштовно можна ще тут щоденники інших людей з тією проблемою,можливо щось візьмеш для себе!
Повинна бути переоцінка того що ти мав і що би зміг зробити з тією сумою,яку ти пустив в трубу просто !
Якщо я буду про це думати, я себе зважену в ще більший депресивний стан і не зможу працювати. Я думаю як я буду ходити в кафе, сидіти на лавочці біля річки і не думати про борги, поїсти піци та піти з кимось кудись без лишніх думок

18 лет ... хммм ...
контракт (18-22) - платят 1лям ... дальше в сзч, адвоката, дальше чилишь ...

не повторять самостоятельно, все трюки выполнены профессиональными ЖУЛИКАМИ ©

18 лет ... хммм ...

Це що означає?

Не той моральний стан, не хочеться воювати тільки за гроші
сейчас такая ситуация в армии и силовых структурах, что не обязательно прям воевать-воевать придется ... тебе свободный вход-выход в тцк ... сходи, раузнай что и как по вопросу контракта, тебя же насильно никто там не оставит ...

18 лет ... хммм ...

Є ще варік програти цей лям в казік😂

18 лет ... хммм ...

Буду ругаться :acute:

А это наш добрый народ рекомендует тебе отправиться в армию и таким образом раздать долги и забыть о лудке. Плюс нарушение закона и куча новых проблем. Тогда о лудке точно можно забыть. Нравится мне это человеколюбие и поддержка.

Назад
Угорі