Мілоан мене продав і нарахував 17000

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

varvar

Форумчанин
Дописи
152
Реакції
103
Бали
193
varvar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мілоан мене продав якомусь топ-капітал і я маю повернути із 9000 (тєло 5000приблизно) 16991.11
Хто такі крєдіт-капітал. Чи дал...оби на всю голову?

Мілоан мене продав якомусь топ-капітал і я маю повернути із 9000 (тєло 5000приблизно) 16991.11
Так кому продали? Топ кредиту? Или кредит капиталу? А форум полистать? Недосуг? Писано переписано....

У меня такое же тело, но уже долго молчат даже смс не приходит. Видимо меня также продают. А у вас прострочка сколько?

А вас попередили листом про продаж боргу? Вам вислали договір факторингу, до прикладу?

Прочти договор там указано что сума долга не должна превышать 50 процентов от тела кредита тоесть у вашему случае 7500 будут звонить Так им и скажите что занимаются вымогательством договор пусть прочтут))

У меня такое же тело, но уже долго молчат даже смс не приходит. Видимо меня также продают. А у вас прострочка сколько?
Із початку жовтня
В темі зробив помилку 6000тєло, нарахували 17.000
Прочти договор там указано что сума долга не должна превышать 50 процентов от тела кредита тоесть у вашему случае 7500 будут звонить Так им и скажите что занимаются вымогательством договор пусть прочтут))
Я слухавки на чужі не беру)
А вас попередили листом про продаж боргу? Вам вислали договір факторингу, до прикладу?
Мені листи не приходять. На почті лишаюця

Із початку жовтня
В темі зробив помилку 6000тєло, нарахували 17.000

Я слухавки на чужі не беру)

Мені листи не приходять. На почті лишаюця
У мене з листопада, але щось дуже тихі

Зрозуміло. Ну, тут один шлях. Якщо дійсно продали, то поки ви не ознайомитеся з договором факторингу, не платіть. От зателефонують до вас, вимагайте, щоб вам вислали договір. Не думаю, що вони вам його вишлють. А на нет и суда нет.

По телефону договор факторинга просить бесполезно, запрос почтой направляйте.
А в смс можно много чего написать.

Мне договор прислали...и толку?С 3000 тела и пролонгацией на 1200)хотят 28000.Так о каких 50% от тела можно говорить?

Мне договор прислали...и толку?С 3000 тела и пролонгацией на 1200)хотят 28000.Так о каких 50% от тела можно говорить?
Договор прочти там написано что проценты начисляются по-моему 2 процента в день но не более 50 от тела кредита... В суд пускай подают))
То что они 28000 хотят то их уже дело. Я тоже на Бали хочу)) и што с того...

Останнє редагування:
Договор прочти там написано что проценты начисляются по-моему 2 процента в день но не более 50 от тела кредита... В суд пускай подают))
То что они 28000 хотят то их уже дело. Я тоже на Бали хочу)) и што с того...
Ага,написано,только им это до фени...

В мене тіло 9000 уже нащелкали з % 20000 що робити??? Писати в Нацком?? Писати їм щоб прислали договір?? Мене накрило(((

Назад
Угорі