Tany3434
Форумчанин
- Дописи
- 142
- Реакції
- 51
- Бали
- 68
Tany3434 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А в мене в особистому, що відмовлено в кредит і, хоча смс було що продали але смс про сплату немаєПрийшло повідомлення що продали калам,а тепер дякують що сплатила аж смішно ,сама собі заплатили ,повеселили ждемо що буде далі
Прийшло повідомлення що продали калам,а тепер дякують що сплатила аж смішно ,сама собі заплатили ,повеселили ждемо що буде далі
Написано в особистому кабінеті що можу аж 2021 році дадуть)))))Ну возьмите ище один, что бы погасить предыдущий
Вот жадныеНаписано в особистому кабінеті що можу аж 2021 році дадуть)))))
Святкуйте це свято!Прийшло повідомлення що продали калам,а тепер дякують що сплатила аж смішно ,сама собі заплатили ,повеселили ждемо що буде далі
больше не даютБеріть ще раз!
У меня ьри месяцасколько была просрочка?
о, и у меня такое же.... наверное сегодня был аттракцион невиданной щедрости от Милоан...Прийшло повідомлення що продали калам,а тепер дякують що сплатила аж смішно ,сама собі заплатили ,повеселили ждемо що буде далі

З вереснясколько была просрочка?
как юноша бледный, со взором горящим этот милоан)Прийшло повідомлення що продали калам,а тепер дякують що сплатила аж смішно ,сама собі заплатили ,повеселили ждемо що буде далі
Мене теж може очікувати така радість 2021Вот жадные
Они думают что через год исправитесь, и тогда будете возвращать займыМене теж може очікувати така радість 2021
Нет,они кредит мне предлагают в 2021…,а насчет исправления с МФО,мне даже их колония не поможет,мне даже органов не хватит...Они думают что через год исправитесь, и тогда будете возвращать займы
Они вам дали шанс, целый год на исправление. увидели в вас потенциально выгодного заемщикаНет,они кредит мне предлагают в 2021…,а насчет исправления с МФО,мне даже их колония не поможет,мне даже органов не хватит...
Ага,я им с июня по ноябрь столько пролонгаций сделала,несчитая ранее закрытые договора...Они вам дали шанс, целый год на исправление. увидели в вас потенциально выгодного заемщика