Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Здесь большинство не в состоянии вылезти из них....Я не можу дальше так жити,вони мене достали!!!Позор всюди-рідні ,сусіди,знайомі!!!!Бажаю люди вам вилізти з МФО !!!!Я не взмозі ....
Ей Ви чого в мене тоже їх під сорок, більше 200000 грн, і грошей немає зовсім,загнала себе в цю кабалу, але думаю Вихід є.треба заспокоїтися, ви не одна)Я не можу дальше так жити,вони мене достали!!!Позор всюди-рідні ,сусіди,знайомі!!!!Бажаю люди вам вилізти з МФО !!!!Я не взмозі ....
У тебя 34, у меня было 30-32 и ничего, жив-здоров. Один плюс - поумнел. Поэтому не нагнетай себя, оно того реально не стоитЯ не можу дальше так жити,вони мене достали!!!Позор всюди-рідні ,сусіди,знайомі!!!!Бажаю люди вам вилізти з МФО !!!!Я не взмозі ....
Не гоните беса вокруг леса .Простите за выражение. Все вылезти оттуда, если захотим. Это не самое страшное, что может в жизни произойти.Я не можу дальше так жити,вони мене достали!!!Позор всюди-рідні ,сусіди,знайомі!!!!Бажаю люди вам вилізти з МФО !!!!Я не взмозі ....
Возьмите себя в руки,успокойтесь!!!!!Все пройдет,не реагируйте на них!!!Думайте о себе!!!Я не можу дальше так жити,вони мене достали!!!Позор всюди-рідні ,сусіди,знайомі!!!!Бажаю люди вам вилізти з МФО !!!!Я не взмозі ....
Всё будет хорошо!!!!!!!!! Пишите на все в Нацком! Больше половины спишут, едьте на заработки. Станьте суррогатной матерью например и людям поможете ребёночка иметь и денег заработаете, кредиты погасите и человеку жизнь подарите!Я не можу дальше так жити,вони мене достали!!!Позор всюди-рідні ,сусіди,знайомі!!!!Бажаю люди вам вилізти з МФО !!!!Я не взмозі ....
А Ви знайшли 40 МФО в Україні ? Я знаю 7-8...Ей Ви чого в мене тоже їх під сорок, більше 200000 грн, і грошей немає зовсім,загнала себе в цю кабалу, але думаю Вихід є.треба заспокоїтися, ви не одна)
Не падайте духом... Все налагодиться обов'язковоЯ не можу дальше так жити,вони мене достали!!!Позор всюди-рідні ,сусіди,знайомі!!!!Бажаю люди вам вилізти з МФО !!!!Я не взмозі ....
родичі мали би Вас розуміти,все ж таки родина,одна кров..а на сусідів забите,більшість їх лиш чекає коли у ближнього буде бідося... Така щира наша українська натура 
Микрофинансовых организаций в целом на территории Украины больше 300 штукА Ви знайшли 40 МФО в Україні ? Я знаю 7-8...
Артем, та я читав в інеті,що їх дофігаМикрофинансовых организаций в целом на территории Украины больше 300 штук
але не розумію як вони так всі дають людині гроші,якщо бачать в УБКІ що є інші кредити не закриті...Я не можу дальше так жити,вони мене достали!!!Позор всюди-рідні ,сусіди,знайомі!!!!Бажаю люди вам вилізти з МФО !!!!Я не взмозі ....
мне кажется они не всегда смотрят кредитную историю так как это платная информацияАртем, та я читав в інеті,що їх дофігаале не розумію як вони так всі дають людині гроші,якщо бачать в УБКІ що є інші кредити не закриті...
Отвлеките себя от этих мыслей, включите себе любимый фильм. Соседи и знакомые вседа найдут повод припозорить и обсудить, но это Ваша жизнь!! слышите, Ваша!! неважно кто и что говорит. А родствеников спустя время попустит, мои вон месяц все от меня морозились, как от проклятой. Но ничего начали звонить недавно. Вы сможете , выдержите. Я вон, вообще слабачка и то держусь. Мфо 25+Я не можу дальше так жити,вони мене достали!!!Позор всюди-рідні ,сусіди,знайомі!!!!Бажаю люди вам вилізти з МФО !!!!Я не взмозі ....
Да должны бы по идее... У всех кого я брал - смотрели . Кроме Mycredit кажись.. просто смс от УБКИ приходит когда проверяют..мне кажется они не всегда смотрят кредитную историю так как это платная информация
да я не думаю что у них плохие времена, большинство им все же платит, а должники уже прописаны в процентах. так что они все равно в выигрышеКарелия, А в них зараз судячи із нашої кількості дуже скрутні часи настали.