Мікрокредити, прострочка. Які МФО телефонують третім особам та подають до суду?

• Автор теми Автор теми Wolodymyrrr11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 293
  • Перегляди Перегляди 16K
Я ж вам і написав, що бюро кр/історій і є самим приват банком. Засновником УБКІ був саме ПАТ КБ "Приватбанк".
Доброго вечора.
В мене таке враження, що ми переливаєм з пустого в порожнє.
Якщо хочуть знайти, знайдуть....
Мого чоловіка(який не знав про кредити), знайшли рідню в астрахані, з якими ми не спілкувалися зовсім(діло було до війни). Кредит в просрочці 5м.
Мілоан обдзвонив усіх сусідів, після 3-х, днів просрочки
Тому, як повезе.

Якщо хочуть знайти, знайдуть....
Так і є.
В мене через два з лишнім роки знайшли родича, з яким практично не спілкувались із зовсім іншого регіона.
Ще й по жінчіній лінії.
Але мені то якось байдуже.
Проте є люди, що переймаються ще цими несинітницями нажаль.

Так і є.
В мене через два з лишнім роки знайшли родича, з яким практично не спілкувались із зовсім іншого регіона.
Ще й по жінчіній лінії.
Але мені то якось байдуже.
Проте є люди, що переймаються ще цими несинітницями нажаль.
тут ще від методів залежить
ті ж кешбері свого часу запускали робота, який за 2-3 години часу міг дзвінків 30-40 виконати
ще й з 7 ранку
якщо там просто 1-2 дзвінка на тиждень, то критичного нічого немає
неприємно, але не критично

тут ще від методів залежить
ті ж кешбері свого часу запускали робота, який за 2-3 години часу міг дзвінків 30-40 виконати
ще й з 7 ранку
якщо там просто 1-2 дзвінка на тиждень, то критичного нічого немає
неприємно, але не критично
Та тут взагалі ноль "критичного".
За 4 роки протермінувань не мав жодного спілкування з ушлими. Жодного.
Не бачу змісту і не маю потреби.
Навколишні і близькі ( важливі люди ) були попереджені заздалегідь про можливі дзвінки і смс від цих підвальних "рішал".
Тож кому і телефонували - отримували потрібний напрямок руху.
Колажі п0рн0графічного характеру навіть одни з де6ілів пробували присилати по знайомим і родині - посміялись і на тому заглохло.
Отже підсумовую : НІХТО з них нічого абсолютно зробити такими методами не може, якщо на це все адекватно реагувати.
Що я і робив.
Нівелював всі їхні дитячи потуги залізобетонним і на 150% працюючим "п0хуї3мом".
Розбили лобєшніки собі і відвалили. Останні рік-півтора тільки скулять "віддай хоч щось"... але мене то вже не цікавить від слова зовсім.

Та тут взагалі ноль "критичного".
За 4 роки протермінувань не мав жодного спілкування з ушлими. Жодного.
Не бачу змісту і не маю потреби.
Навколишні і близькі ( важливі люди ) були попереджені заздалегідь про можливі дзвінки і смс від цих підвальних "рішал".
Тож кому і телефонували - отримували потрібний напрямок руху.
Колажі п0рн0графічного характеру навіть одни з де6ілів пробували присилати по знайомим і родині - посміялись і на тому заглохло.
Отже підсумовую : НІХТО з них нічого абсолютно зробити такими методами не може, якщо на це все адекватно реагувати.
Що я і робив.
Нівелював всі їхні дитячи потуги залізобетонним і на 150% працюючим "п0хуї3мом".
Розбили лобєшніки собі і відвалили. Останні рік-півтора тільки скулять "віддай хоч щось"... але мене то вже не цікавить від слова зовсім.
І через скільки вони перестали по 100 дзвінків у день робити? Дістали вже дзвонити. Я не з ким не говорю але телефон сідає. В мене поки прострочка місяць найбільша, телефонували тільки декілька разів мамі та чоловіку. Різні шараги. Але коли їм сказали що мене не знають або взагалі не брали трубки то вони більше і не звонять їм. Ось думаю що буде далі. Будуть ще шукати когось чи вже все якщо не знайшли то не знайшли?

І через скільки вони перестали по 100 дзвінків у день робити?
Точного терміну немає... пару місяців... у всіх по-різному. В мене і через 3 роки хвилями особо упоротих звонарів накривало.
Одне стовідсотково : не спілкуватись взагалі на них працює як холодний душ і вони зникають.
Ну частота наярювань точно.
Але коли їм сказали що мене не знають або взагалі не брали трубки то вони більше і не звонять їм.
Саме про це вище писав.
Ось думаю що буде далі. Будуть ще шукати когось чи вже все якщо не знайшли то не знайшли?
Та хай собі шукають. Що це змінить...
А от ви можете дуже багато змінити - і перше це своє ставлення до цих телефонних балаболів.
А саме : це просто звук в слухавці і ви зовсім не повинні його слухати.

Точного терміну немає... пару місяців... у всіх по-різному. В мене і через 3 роки хвилями особо упоротих звонарів накривало.
Одне стовідсотково : не спілкуватись взагалі на них працює як холодний душ і вони зникають.
Ну частота наярювань точно.

Саме про це вище писав.

Та хай собі шукають. Що це змінить...
А от ви можете дуже багато змінити - і перше це своє ставлення до цих телефонних балаболів.
А саме : це просто звук в слухавці і ви зовсім не повинні його слухати.
Ви мені не відповіли на повідомлення, підскажіть якщо знаєте, ви більше у протрочці і також опиту у вас більше.

Продублюйте будь ласка ще раз що саме ви запитували...
Я стару сімку втратила на які були кредити, сьогодні зареєструвалася в УБКІ за своїм новим номером, повидаляла багато номерів, а тепер шо??
Вони будуть мати мій новий номер?

Я стару сімку втратила на які були кредити, сьогодні зареєструвалася в УБКІ за своїм новим номером, повидаляла багато номерів, а тепер шо??
Вони будуть мати мій новий номер?
Більшість шараг співпрацюють з УБКІ. Отже ймовірно майже на всі 100% що будуть.

Навіть якщо в мене прострочка скоро буде 1.5 років?
скільки дивився історію в убкі, - статуси змінюються регулярно, навіть без мого відома (наприклад, пролонговано. що за хрень? не лонгував і нічого не списували)
це означає, що шараги актуалізують дані - швидше за все не по одному, а по спискам договорів, тобто надсилають в убкі дані від себе
і, вважаю, так само існує зворотній зв'язок, тобто актуалізовані по користувачу одною шарагою дані стікаються в інші шараги.

скільки дивився історію в убкі, - статуси змінюються регулярно, навіть без мого відома (наприклад, пролонговано. що за хрень? не лонгував і нічого не списували)
це означає, що шараги актуалізують дані - швидше за все не по одному, а по спискам договорів, тобто надсилають в убкі дані від себе
і, вважаю, так само існує зворотній зв'язок, тобто актуалізовані по користувачу одною шарагою дані стікаються в інші шараги.
Сарафанное радио

А ви дивились по старому номері де брали кредити??? Чи з іншої сімкарти?
Просто дурна....начиталась тут що можна номера видалити, залізла з нового номера, а тепер знову душа нк на місці переживаю за дзвінки , щоб все те саме не почалось, й так незнаю як протрималась скільки часу, постійно це все в голові..
Вірите деколи й жити нехочеться

Просто дурна....начиталась тут що можна номера видалити, залізла з нового номера, а тепер знову душа нк на місці переживаю за дзвінки , щоб все те саме не почалось, й так незнаю як протрималась скільки часу, постійно це все в голові..
Так ану геть думки дурні...зателефонують скажіть що помилилися. Ділов то. Підіть шоколадку зїжте...

з нової. і потім на неї було пару дзвінків.
ну яка різниця, з якого номера. все одно ви дивитесь по вашому профілю
можливо, якби я дивився з номера, до якого немає підв'язаних банківських рахунків, електронної пошти, який не підв'язаний до дії, гугл клауда - то навіть не знайшло б аккаунт.
переживаєте за дзвінки кому? якщо вам, то тут два виходи - блокіратор дзвінків, або - новий чистий номер, ні до чого взагалі не підв'язаний
якщо комусь ще - то їх проблеми, якщо грубо.
да ну, облиште. життя прекрасне. навіщо відмовлятися.

Назад
Угорі