- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44772
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что они вам пишут?)как добавить?
Мозгоклюй) и это не мои слова)Делаешь из меня злюку какого-то!)))
Я вообще то добрый!)
Решение умного человека!)
Ну этого не отнять)Мозгоклюй) и это не мои слова)
Ну как бы да... Хотя по истечении полтора года просрочек, особенно под "настроением" немного подгорает всё же пообщаться...ВаЛиКо, тоже помогает. Спору нету.
Хто їм вас підкинув?Особисто в мене 90% дзвінків з ЛайфСел номерів... В основному Дельта М
О! То ви уже "стріляний заєць"Більше 2 років
Тиша повна
З виграних суда
Полет Нормальный )
З ким судилися?.Більше 2 років
Тиша повна
З виграних суда
Полет Нормальный )
Хто їм вас підкинув?
О! То ви уже "стріляний заєць"
З ким судилися?.
Може, попродавали по факторингуПривіт форуму! Уже навіть встигла за вами засумувати. Було тихо тихо місяців 6. Але..Скажіть мені то тільки в мене МФО як показилися, дзвонять і дзвонять після майже року прострочки. Задовбують як пр перших місяцях. Правда не знаю то всі чи якесь одне конкретне бо я давно сніжинка.
Після верхнього посту,немає питань))))))Не заіць
Розуйте очі, там написано хто я
Заїць це Ваш коханий ) ( Заїць, Котя, Солнце ) це для нього )
Ні з ким я не судився
Вони подавали на мене в суд -- Претензії були в них, мене все влаштовувало взяв і не віддавав )
Взагалі то " стріляний заєць" це фразеологізм, словник фразеологізмів полистайте, будете знати.Не заіць
Розуйте очі, там написано хто я
Заїць це Ваш коханий ) ( Заїць, Котя, Солнце ) це для нього )
Ні з ким я не судився
Вони подавали на мене в суд -- Претензії були в них, мене все влаштовувало взяв і не віддавав )
Вот Спасибо!!! И утро прям доброе стало ))) А то я только начинаю выходить в просрочкиБільше 2 років
Тиша повна
З виграних суда
Полет Нормальный )