Мфо зло ))

• Автор теми Автор теми Ася22
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 802

Ася22

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
8
Бали
278
Ася22 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ищу людей с такими же проблемами как у меня! У меня ключа в просрочке ,для общения и понимания всей ситуации и конечно же моральной поддержки ! Если вы тоже одиноки пишите пожалуйста!я всегда выслушаю )) буду рада всем )
ищу людей с такими же проблемами как у меня! У меня ключа в просрочке ,для общения и понимания всей ситуации и конечно же моральной поддержки ! Если вы тоже одиноки пишите пожалуйста!я всегда выслушаю )) буду рада всем )
Куча )) вібачте

Куча )) вібачте
Якось ви не з того починаєте, зазвичай люди пишуть кількість, хто там, як потрапив, який план дій, бо з куча, то малоінформативна історія ???

Ніби організовується клуб анонімних боржників?.
Добрий вечір,я маю кучу боргів....і т п

Ася22, щось не зрозуміла вашої теми.
Вислуховувати ?
То читайте весь форум і наслухаєтесь.

Вислуховувати ?
Це не те... тут ключове : одинокі :yes2:

Може там дійсно біда бідосю шукає))))

Вислуховувати ?
То читайте весь форум і наслухаєтесьма.

Вислуховувати ?
Нет просто иногда нужна поддержка , я к этому вела , мне например сложно все это перенести , и я напитала людям у которых нет возможности поделиться этим
Вроде сайт сделан для поддержки а меня по сути обсират, аж не прошу денег. просто общения, потому что ты остаешся один на один со своими проблемами и не можешь с ними справиться ! А хочется понимания
Нет просто иногда нужна поддержка , я к этому вела , мне например сложно все это перенести , и я напитала людям у которых нет возможности поделиться этим
Вроде сайт сделан для поддержки а меня по сути обсират, аж не прошу денег. просто общения, потому что ты остаешся один на один со своими проблемами и не можешь с ними справиться ! А хочется понимания
И вообще вы очень злые в своих высказываниях , я хотела найти людей которым нужна поддержка, в превратилось все в негатив , печаль

Останнє редагування:
Так форум для цього і існує!!!!
І люди діляться тут всім.
І інформацією про борги свої і станом .
І як вони знаходять вихід з ситуацій.
Всім діляться.
Не можуть поділитися ті люди,які не зареєстровані.
(Ви в одну тему хочете весь форум вмістити)
Всі спілкуються в усіх темах.

И вообще вы очень злые в своих высказываниях , я хотела найти людей
На сайті купа зареєстрованих працівників мфо.
Тому інколи треба бути мудрішим і розумнішим .
которым нужна поддержка, в превратилось все в негатив , печаль
Життя взагалі гарна штука,яка вчить нас багатьом речам....трішки станете старше,зрозумієте.

Останнє редагування модератором:

И вообще вы очень злые в своих высказываниях , я хотела найти людей которым нужна поддержка, в превратилось все в негатив , печаль
Тут люди не злі зовсім, десь похвалять, десь підтримають, а десь насварять. В залежності від того як все сприймати, якщо все вам буде в штики то буде тяжко.

Куча )) вібачте
У мене було приблизно 12 контор з просрочкою, 3 кредити по дурості закрила повністю зі всіма відсотками, на інші забила, на минулому тижні закрила одразу 4 кредити за тіло. Залишилося ще трошки, сиджу чекаю поки почнуть пропонувати тіло/пів тіла. Головне морозитись, і казати що грошей у вас не має)
А скільки контор, і їх назва?

Назад
Угорі