Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну форум платформа відкрита, тож неможливо всіх профільтрувати. Але вони самі себе відсіюють як тільки починають писати щось.Написав тут пост, а в мфо уже про нього знають).
Значить десь пацюк
Дуже цікаво, а як МФО дізналося, що це саме ви, їх боржник написали пост? З чого ви це взяли?)Написав тут пост, а в мфо уже про нього знають).
Значить десь пацюк
Моніторять вас))Написав тут пост, а в мфо уже про нього знають).
Значить десь пацюк
звести 1 до 1 не досить важко)Дуже цікаво, а як МФО дізналося, що це саме ви, їх боржник написали пост? З чого ви це взяли?)
але провести ідентифікацію, що то саме той "клієнт", неможливо, якщо "клієнт" не палитьсязвести 1 до 1 не досить важко)
якщо чудік робить 20 дзвінків на день, то десь може зрозуміти, що його "клієнти" відписують тут
[POSTS=1000]Він не можеМоніторять вас))
Все,тепер в "біга"тільки))
... сил нема, бо не спить, погано кушає
[/POSTS]Купа народу на форумі знає моє ім'я, де і ким працюю... Не палюсь)))не палиться
Вчора мені подзвонив з ФінСфери. Про форум почав говорити. Про мою переписку і т.д. Я просто одного не можу зрозуміти, звідки інформація що це саме я.Ну форум платформа відкрита, тож неможливо всіх профільтрувати. Але вони самі себе відсіюють як тільки починають писати щось.
Подзвонив і каже: "Ви ж на форумі сидите, кажете що влаштувались на роботу а мені кажете що безробітний". Я сам в шоці. Як це так?Дуже цікаво, а як МФО дізналося, що це саме ви, їх боржник написали пост? З чого ви це взяли?)
Крім мене ніхто не знає шо я на цьому форумі. Ніхто. Я сам в шоці від того що він мені видав.але провести ідентифікацію, що то саме той "клієнт", неможливо, якщо "клієнт" не палиться
Саша 1987, у вас якась параноя уже.Вчора мені подзвонив з ФінСфери. Про форум почав говорити. Про мою переписку і т.д. Я просто одного не можу зрозуміти, звідки інформація що це саме я.
Подзвонив і каже: "Ви ж на форумі сидите, кажете що влаштувались на роботу а мені кажете що безробітний". Я сам в шоці. Як це так?
Крім мене ніхто не знає шо я на цьому форумі. Ніхто. Я сам в шоці від того що він мені видав.
Я не панікую і т.д. Просто це вже трошки набридати починає. Їхнє хамське спілкування і так далі. За пораду дякую.Саша 1987, у вас якась параноя уже.
І що з того,що якесь убоге щось вам розказує?)
Моя вам порада,якщо ви хочете зберегти своє емоційне здоров'я,бо у вас реальні проблеми з цим)
Забудьте за МФО.Не спілкуйтесь з ними.Займайтесь роботою,живіть на повні груди))
Чесно,я навіть уявити на 10% не можу,як чоловік може ось так нервувати,і боятися якихось дзвінків))
У нас ось жінки як броня,а у вас від кожного шороху і дзвінка істерики))
Пора дорослішати)))
Я ж не нию). А просто описую те що є в мене з цими МФО. Просто дістало.Саша 1987, ну реально вже перебір. Вночі за 300 м від мене розхерачили будинок, забув коли спав нормально, робота не найспокійніша і нічого, не параною і не нию
На цьому форумі мфо є у всіх, всі ми знаємо їх манеру спілкування і якось з цим живемоЯ ж не нию). А просто описую те що є в мене з цими МФО. Просто дістало.
Їж і спиш нормально?Саша 1987, ну реально вже перебір. Вночі за 300 м від мене розхерачили будинок, забув коли спав нормально, робота не найспокійніша і нічого, не параною і не нию
Неуважний ти став, неуважнийЇж і спиш нормально?