Мфо и поздровление с Новым годом

• Автор теми Автор теми Вика777_777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 3K
Девушки не хочу вас огорчать на Новый год, но чем скорее вы смиритесь и поймете, что узнают всё - соседи, родственики, коллеги, сплетница баба Маша, умерший свекр(я не шучу, тут уже кто то писал, что прислали письмо) . Тем дальше вам будет проще посылать всех в пеший эротический тур и ничего не платить.

Кредит касса, cly, динеро... А смарттивей перед новым годом угрожали
Хочу распечатать и отправить письмо президенту. ОН КАК ГАРАНТ СТРАНЫ ПУСКАЙ ПОСМОТРИТ КТО ЛИЦЕНЗИИ ПОЛУЧАЕТ...
Кредит каса мені кожен тиждень листи надсилала,але дзвонили лише мені.І після того,як я не брала трубку тижня три,то подзвонили на робочий,щоб я з ними зв'язалася. Зробила пролонгацію. Сьогодні знову треба,але все-грошей немає. Не знаю,що робити. cly смс мені слали,я закрила. Дінеро накормила пролонгаціями вдосталь. Завжди дзвонять мені. Уже тиждень просрочки,не знаю,що далі. Смарттівей -смс , закрила.

Кредит каса мені кожен тиждень листи надсилала,але дзвонили лише мені.І після того,як я не брала трубку тижня три,то подзвонили на робочий,щоб я з ними зв'язалася. Зробила пролонгацію. Сьогодні знову треба,але все-грошей немає. Не знаю,що робити. cly смс мені слали,я закрила. Дінеро накормила пролонгаціями вдосталь. Завжди дзвонять мені. Уже тиждень просрочки,не знаю,що далі. Смарттівей -смс , закрила.
Перестаньте платить, это путь в никуда.

Визет... А тут обзвон с 8.00 до 22.00Алексы вовще грозились, что детей отберут а меня на зону ОТПРАВЯТ.СИМ СМЕНИЛА. КАК Я ТЕПЕРЬ УЗНАЛА У НАС В ЛУГАНСКОЙ ОБЛАСТИ НЕКИЙ МОРАТОРИЙ И ТИПА ПРОЦЕНТЫ НЕ ИМЕЮТ ПРАВА НАСЧИТЫВАТЬ, А Я ВСЕХ СПОЛНА ПОПЕРЕКАРМИЛА. Буду платить только по законодательству, но хочу наказать эти конторы за все.
Алекс після місяця просрочки,подзвонили чоловіку й розказали,що він не чоловік і тому подібне. Присилали погрозливі смс мамі. Але я їх теж закрила. Хочу спробувати повернути переплати.

Порушення правил форуму п.3.3 CapsLock заборонений
Девушки не хочу вас огорчать на Новый год, но чем скорее вы смиритесь и поймете, что узнают всё - соседи, родственики, коллеги, сплетница баба Маша, умерший свекр(я не шучу, тут уже кто то писал, что прислали письмо) . Тем дальше вам будет проще посылать всех в пеший эротический тур и ничего не платить.
Я хочу не просто послать, а законно заставить отвечать за все это. ХОЧУ ОТПРАВИТЬ ЭТИ УГРОЗЫ НАШЕМУ ПРИЗЕДЕНТУ, НЕ ПО ВАШЕМУ ШАБЛОНУ, А ВОТ ПРОСТО ПО ЧЕЛОВЕЧЕСКИ. Мне просто противно что какая-то Mpaзь будет меня оскорблять, унижать... Я Хочу чтобы эти корубционеры отвечали за свой бизнес по закону.

Перестаньте платить, это путь в никуда.
Я і не буду більше,бо вже немає. Буду писати скрізь,де можна. Може щось поверну. А кому винна- тільки тіло. І то якщо будуть гроші. Не боюсь дзвінків рідним- вони все знають. Але якщо будуть дзвонити й погрожувати колегам, то не знаю ,як це пережити. Сос кредит діставав їх, не називаючи себе. Але тоді я знала,що заплачу.

Муж так тоже говорит ни копейки! Но просто не знаем кто это

Я і не буду більше,бо вже немає. Буду писати скрізь,де можна. Може щось поверну. А кому винна- тільки тіло. І то якщо будуть гроші. Не боюсь дзвінків рідним- вони все знають. Але якщо будуть дзвонити й погрожувати колегам, то не знаю ,як це пережити. Сос кредит діставав їх, не називаючи себе. Але тоді я знала,що заплачу.
Ви повині це просто приняти, бо всі мфо користуються Вашим страхом публічності і витягують з Вас до копійки. Читайте форум, перестаньте платити і помаленьку відкладуйте гроші. Самі вирішите, чи повернути тіло, чи заплатити адвокату. Тільки більше не платіть пролонгаціїї, бо це гроші на вітер.

Козли ще ті. Ще й говорив,що йому сказали,щоб зробити все,щоб я вилетіла з роботи. Я іноді думаю: чому хворіють на рак хороші люди. Моя сестра, колишній директор та багато інших знайомих. Вони вмирають у муках. А таких,як вони, ніщо не бере. Не справедливо!
Вы правы,я по работе с этим тоже сталкиваются, хорошие добрые люди заболевают онкологией и в муках умирают, а всех твapeй земля носит, значит и там они не нужны

Муж так тоже говорит ни копейки! Но просто не знаем кто это
Якщо у Вас багато кредитів, це може бути хто завгодно. Поміняйте сімкарти, попередьте родичів, яких Ви важаєте, що мають знати. А іншим кажіть аферисти дзвонять, якщо це би була правда, чому не подають в суд.

І саме головне, поки не пришлють гарантійного листа укрпоштою, не платіть нічого.

Кредит касса, cly, динеро... А смарттивей перед новым годом угрожали
Хочу распечатать и отправить письмо президенту. ОН КАК ГАРАНТ СТРАНЫ ПУСКАЙ ПОСМОТРИТ КТО ЛИЦЕНЗИИ ПОЛУЧАЕТ...
Воно до нього навіть не дійде.

К сожалению не знаю как добавить скриншот, но сегодня на электронную почту, в 8 утра, пришло письмо с примерно следующим содержанием:
« В процессе розыска должников, сотрудники коллекторского агентства могут:
- встречаться с Вашими коллегами, соседями, родственниками;
- имеют право предъявлять иск об отделении доли имущества , что находится в совместной собственности с должником.»
Скажем так, утро первого января началось не с пива?

Я хочу не просто послать, а законно заставить отвечать за все это. ХОЧУ ОТПРАВИТЬ ЭТИ УГРОЗЫ НАШЕМУ ПРИЗЕДЕНТУ, НЕ ПО ВАШЕМУ ШАБЛОНУ, А ВОТ ПРОСТО ПО ЧЕЛОВЕЧЕСКИ. Мне просто противно что какая-то Мр*зь будет меня оскорблять, унижать... Я Хочу чтобы эти корубционеры отвечали за свой бизнес по закону.
Що реально може подіяти, це заява в прокуратуру за місцем реєстрації або проживанням з детальним описом - коли звонили, з якого номеру і як він представився. Поставте собі на телефон програму, яка записує розмови і кожну розмову пишіть, а ще краще - взагалі не спілкуйтеся. Президент, навіть якщо отримує ваш лист - не відреагує, повірте, більше того - більшість засновників шараг - нерезиденти країни або офшорні фонди, є один колишній депутат, в Харкові прописаний. А ще, в конторі, від імені якої дзвонить мерзота, скаже, що в них таких не має і взагалі вони так не працюють, тому заяву треба писати на конкретний випадок але не забувайте і про шарагу згадати. Якщо будуть питання, можете в лічку написати, щоб не флудити.
Почему вы так думаете?
Тому що окрім президента є гілка влади, де десятка три його замів, міністрів та замів міністрів, і я впевнений, що вся кореспонденція проходе через них і хтось із цих замів отримує хабар за шараги і ось в цій гілці ваш лист і опиниться.
Motorheart, На жаль, прочитає якись секретар.
Навіть не президента.

К сожалению не знаю как добавить скриншот, но сегодня на электронную почту, в 8 утра, пришло письмо с примерно следующим содержанием:
« В процессе розыска должников, сотрудники коллекторского агентства могут:
- встречаться с Вашими коллегами, соседями, родственниками;
- имеют право предъявлять иск об отделении доли имущества , что находится в совместной собственности с должником.»
Скажем так, утро первого января началось не с пива?
Цікаво, що калли пили на Новий рік? З якого милого вони думають, що родичі, або колеги не пошлють їх на ... Мої посилали і грозили подати на них в прокуратуру.
Пусті дурні казки.

Порушення правил форуму п.3.3 CapsLock заборонений
Motorheart, На жаль, прочитає якись секретар.
Ну принять меры они должны... Его обязанность оберегать Украину и граждан. Тем болие в сложившейся ситуации в Луганской обл. мы и так над пропастью. ОН ОБИЩАЛ УБРАТЬ КОРУПЦИЮ ТАК ПУСТЬ ВЫПОЛНЯЕТ ОБИЩАНИЯ... Я не собираюсь выслушивать этих контор что я сепаратист.... Они думают если они в Киеве то имеют права поступать как им захочется.... Не за это люди гибли на майдане, не за это гибнет сотня молодых военных.... Я Хочу жить в нормальной стране, а не в стране корупционеров, и хапуг которые наживаются на таких как я

Цікаво, що калли пили на Новий рік? З якого милого вони думають, що родичі, або колеги не пошлють їх на ... Мої посилали і грозили подати на них в прокуратуру.
Пусті дурні казки.
Это MyCredit шалит) а про то что у них на такое не хватает полномочий я знаю) советую посмотреть на YouTube Юрист Тарас Одесса, недавно рассказывал про закон принятый с целью защиты должников от коллекторов

Да. Це моя одна з перших просрочок. Я була в шоці. Дістали навіть дати народження моїх батьків, покійних батьків чоловіка і моєї померлої сестри. Де вони їх беруть? Питання.
госслужбы сливают не хило

Назад
Угорі