Мфо и контактные лица

• Автор теми Автор теми Avita
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Дело в том, что я с ними не общаюсь, даже номеров телефона нет. Просрочки по кредитам у меня где-то 2-3 месяца. Они даже моим близким не звонили еще, почему мне и мало верится что это звонят за меня.
Чесно, можуть. У мене знайшли людей, яких я ніколи в житті не бачила і не знала навіть про них, і теж спочатку з ними спілкувалися, потім поставили на добовий автодозвін(((

Это как? Шли по улице... подошёл незнакомец/ка и сказали что ему звонят за Вас?
Ні,вони спочатку телефонували людям казали ваша родичка оформила на ваші документи кредит, коли люди заперечували що мене знають, вони віччливо вибачалися, і після того їх ставили на автодозвон з прихованих номерів, де робот вказував щоб повернули борг і в кінці мій номер телефону.

Ні,вони спочатку телефонували людям казали ваша родичка оформила на ваші документи кредит, коли люди заперечували що мене знають, вони віччливо вибачалися, і після того їх ставили на автодозвон з прихованих номерів, де робот вказував щоб повернули борг і в кінці мій номер телефону.
У меня просто не поймешь кто звонит. Тупо идут звонки, берут трубку сбрасывают. Так что не понятно кто звонит и по чьему долгу. Просто контактное лицо думает что это из-за меня. Хотя ее сын тоже должен мфо.

У меня просто не поймешь кто звонит. Тупо идут звонки, берут трубку сбрасывают. Так что не понятно кто звонит и по чьему долгу. Просто контактное лицо думает что это из-за меня. Хотя ее сын тоже должен мфо.
Це теж автодозвін, а за її сина вже комусь телефонували? Можливо і по вас обом їй звонять.

Це теж автодозвін, а за її сина вже комусь телефонували? Можливо і по вас обом їй звонять.
За ее сына уже звонили дальним родственникам( там сказали за кого и сколько должен) А тут какие-то не понятки кто звонит и по чию душу. Просто я не пойму с чего она взяла что звонят ее сестре за меня, но начинает на меня кипишь поднимать, что я виновата и звонят за мои долги. Я со звонилками ни с кем не общаюсь, моим близким не звонят, разве что мужу, но он тоже не отвечает.

За ее сына уже звонили дальним родственникам( там сказали за кого и сколько должен) А тут какие-то не понятки кто звонит и по чию душу. Просто я не пойму с чего она взяла что звонят ее сестре за меня, но начинает на меня кипишь поднимать, что я виновата и звонят за мои долги. Я со звонилками ни с кем не общаюсь, моим близким не звонят, разве что мужу, но он тоже не отвечает.
У моєму випадку, казали за кого звонять, а коли була написана заява в поліцію, просто автодозвін з фразою поверни борг.

Мне тоже с этим повезло
Что самое интересное, обычно помойки при взятии кредита не звонят контактным, но у меня пару таких было что звонили :lol: (а контактное лицо я и есть). Естественно что я не отвечал на звонки, потом приходит смс что не смогли связаться с контактным лицом, уточните данные в ЛК, кредит не дадим, проходит ещё немного времени и смс "кредит погоджено"))) Видно жадность берет свое)))
Вічливо відправте її погуляти лісом!!!

Миколка, А,я розмовляла.Була і сестрою,і подругою :ahaha: Прикол в тому,що одні тіж самі перезванювали і не догнали,що голос у всіх однаковий.Це,ще раз говорить наскільки вони тупі

Миколка, А,я розмовляла.Була і сестрою,і подругою :ahaha: Прикол в тому,що одні тіж самі перезванювали і не догнали,що голос у всіх однаковий.Це,ще раз говорить наскільки вони тупі
Я теж так хотів, але не ризикнув і не прогадав) Мене вбили, наскільки памятаю, швидко гроші, але це не точно, там взагалі комедія. Дав контактний номер один свій, а інший служби таксі (Лайф). І ось звонить баришня і каже що мої контакти ... забув слово цікаве яке вона сказала, зміст в тому, що контакти не підходять. І вона просить уточнити номери телефонів і я!!!!! диктую їй тіж самі номери!!!! Вона подякувала, а через кілька хвилин приходить смс що кредит погоджено!!! Логіка де??????????

Дивлячись які, є такі шараги що бл і мертвому прадіду дозвоняться. В мене звонили і сусідам, і в сільську раду, і кому хочеш.... Номера скоріше находять через банки. Бо звонили таким сусідам, що їх номера ніде немогли пробить. Лише через банк в якому отримують пенсію. Якось так

Я теж так хотів, але не ризикнув і не прогадав) Мене вбили, наскільки памятаю, швидко гроші, але це не точно, там взагалі комедія. Дав контактний номер один свій, а інший служби таксі (Лайф). І ось звонить баришня і каже що мої контакти ... забув слово цікаве яке вона сказала, зміст в тому, що контакти не підходять. І вона просить уточнити номери телефонів і я!!!!! диктую їй між самі номери!!!! Вона подякувала, а через кілька хвилин приходить смс що кредит погоджено!!! Логіка де??????????
Я,коли давала свої номера,навіть не думала,що я їх не буду погашати,просто соромно було оточенню сказати,що я користуюся послугами чмошників.І,не прогадала.Мої,кому телефонували не повірили,що я боржник
Дивлячись які, є такі шараги що бл* і мертвому прадіду дозвоняться. В мене звонили і сусідам, і в сільську раду, і кому хочеш.... Номера скоріше находять через банки. Бо звонили таким сусідам, що їх номера ніде немогли пробить. Лише через банк в якому отримують пенсію. Якось так
Це коли,Ви брали?

Я,коли давала свої номера,навіть не думала,що я їх не буду погашати,просто соромно було оточенню сказати,що я користуюся послугами чмошників.І,не прогадала.Мої,кому телефонували не повірили,що я боржник

Це коли,Ви брали?
Дзвінки почалися коли я афєріст перестав ім платити. Но я десь тиждень поспілкувався, нагнув ім ху.. А шо там сусіди я незнаю... Потім я поїхав в Чехію. Було куча макулатури по почті. І сажали мене і виїзні їхали... Так і їдуть вже 1.5 роки.

Дзвінки почалися коли я афєріст перестав ім платити. Но я десь тиждень поспілкувався, нагнув ім ху.. А шо там сусіди я незнаю... Потім я поїхав в Чехію. Було куча макулатури по почті. І сажали мене і виїзні їхали... Так і їдуть вже 1.5 роки.
Та,я також вже пожиттєво термін мотаю більше року :cray:

Назад
Угорі