МФО від 1500 до 2600грн

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 989
та
А родина? Родину діставали??
Так ) Навіть тих, у кого мого номера немає, а у мене немає їх номера ) А подружка 6 місяців в підпіллі. То у неї обдзвонили все місто ))) Навіть міську раду ...
Дітей, чоловіка, батьків у мене немає. Родичів старше 40 років також.
Ще я всім все розказала перед початком обдзвону, щоб не дивувались. Всіх попередила, розказала свою історію першою. Попередила, щоб не відповідали на дзвінки ... На випередження ...

Ні, бо я досить "дорослий" хлопчик і все наперед популярно розклав по поличкам.
Дзвонили татові і брату, коли пару раз були послані у відомому напрямку - перестали.

А что в вашем понимании - заядлый должник ? )))
Вот вы пишете, что брали на продлевание - 500-800грн... А вы не думали перед тем как написать, что к примеру на суммах тел по 10-15-20тыс, таких мелких пролохаций не бывает ?
Ну заядлый что вы старичек на форуме и знаете всю эту аферу как люди залазят в МФО и набирают по 20-30 контор. А таких тел по 10 - 20тыс лично мне никто не давал, мне максимум 1-2 тыс ?, только динеро 8 тыс отвалило?

Drdartdart, достают одинаково. Хоть большое, хоть маленькое. Закрывайте мелкие, т.к. иметь на 5 шараг меньше это уже не плохо.

Я вибрала свою стратегію.
1. АО супровід з договором. Я режим сніжинка ) з родичами вже не спікуюсь . Що там мої сусіди я не знаю, бо років 8 не живу за місцем приписки. Думка всіх і навіть родичів, мені в 5 точці опори.
2. Плачу спершу найвредніших, потім тих, у кого ліцензії.
3. А інших просто пам'яну....
у мене 13 шараг. Було 18 ) Але все, з понеділка нікому нічого не платила ....
Дякую цьому форуму, бо тут начиталась, в ютубі наслухалась. Повна сил і спокійна. Їхнє я їм , щонайменше 2 рази повернула!!! Не пролонговую, не беру трубки, не читаю листи, не читаю смс .Все видаляю пачками )))) А все інше я їм прощаю.
А де можна подивитися в кого є ліцензія,а хто так собі?

Назад
Угорі