МФО від 1500 до 2600грн

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 984

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шановні форумчани, доброго здоров‘я усім, потрібна ваша консультативна думка) Отже, загалом у мене 10 МФО, шість з них на суму від 1500 до 2600 доларів, це, менше ніж 100 доларів, звідси питання, які наслідки ігнору таких сум, бо я маю намір забути забути за них, щоб закрити тіла більш МФО з більшими сумами.

Лучше закрыть мелкие суммы сначала, так как этим конторам по сути без разницы какие у вас суммы, надоедать будут одинаково, чем меньше контор, тем меньше терор

Між сумою позики і впливом МФО на вас пр‘ямого звязку немає, так як деякі і за 1000 грн можуть винести мізки всім, а деякі і за 20к турбувати сильно не будуть. Все залежить від вашої реакції на їхні повідомлення/дзвінки, та кількості інформації, яку ви надали або яку МФО знайшли самостійно. Якщо вони бачать, що людина, яка взяла 20к непробивна скала і шансів у них немає, а людина, яка взяла 1к, панікує, то звісно більше будуть давити туди, де є шанс повернути гроші.

Так я от власне зараз увімкнув режим сніжинки, блокую і не беру слухавки, дзвінків багато, але деякі контори телефонують уже менше
Через певний час їх не буде майже взагалі.
Півтора роки протермінувань по купі сараїв - буває що 1-2 дзвінка за тиждень...

Та які образи, потрібні були кошти, але в деяких не давали потрібну суму, тож взяв по троху в різних, так і в яму потрапив
огласите пожалуйста весь список...
Суть не в размерах долга. Есть мфо которые дозвонятся всем, а есть тихие , от которых вреда не много . У некоторых есть лицензия, а у некоторых нет. Кто-то подает в суды, а кто-то нет ...

огласите пожалуйста весь список...
Суть не в размерах долга. Есть мфо которые дозвонятся всем, а есть тихие , от которых вреда не много .
Веро кеш, швидкогроші, кредіт каса, манівео, гроші всім, камо, лоані, бізнес позика, мікро кеш, мані фор ю

Веро кеш, швидкогроші, кредіт каса, манівео, гроші всім, камо, лоані, бізнес позика, мікро кеш, мані фор ю
ууууу
швидкогроші - прийдуть до дому з часом .
кредит каса -тихі
манівео -норм
гроші всім, камо , ліолан та бізнес позика -таких не знаю
мані фор ю- дно, і таке, що прям капець. У мене їх нема, проте хтось із знайомих залишив їм мій номер . Тиждень вони дзвонили 24/7 і нічого не говорили просто дзвонили безперерви. Прийшлось виключити телефон . Колектори у висловлюваннях себе нестримували . А кредит, навіть не я брала .
Тому дізнавайтесь про інші шараги, платіть першим найпротивнішим, а тихі потім самі запропонують вигідні пропозиції. Ще я звернуась в АО , щоб все було у правовому полі. Я також тільки виходжу на протермінування оплат ))) Телефон червоний , родичі всі в курсі, я сніжинка ❄ Якщо скучно, то відповідаю на дзвінки. Як з ними говорити надивилась у ютубі на каналі Артема Зубкова ) Короче, розважаюсь , як вмію
Забула сказати ) Сил вам і терпіння . Вчіться відповідати рідним близьким, і хто там ще вам не байдужий . Перші місяці найважчі

ууууу
швидкогроші - прийдуть до дому з часом .
кредит каса -тихі
манівео -норм
гроші всім, камо , ліолан та бізнес позика -таких не знаю
мані фор ю- дно, і таке, що прям капець. У мене їх нема, проте хтось із знайомих залишив їм мій номер . Тиждень вони дзвонили 24/7 і нічого не говорили просто дзвонили безперерви. Прийшлось виключити телефон . Колектори у висловлюваннях себе нестримували . А кредит, навіть не я брала .
Тому дізнавайтесь про інші шараги, платіть першим найпротивнішим, а тихі потім самі запропонують вигідні пропозиції. Ще я звернуась в АО , щоб все було у правовому полі. Я також тільки виходжу на протермінування оплат ))) Телефон червоний , родичі всі в курсі, я сніжинка ❄ Якщо скучно, то відповідаю на дзвінки. Як з ними говорити надивилась у ютубі на каналі Артема Зубкова ) Короче, розважаюсь , як вмію

Забула сказати ) Сил вам і терпіння . Вчіться відповідати рідним близьким, і хто там ще вам не байдужий . Перші місяці найважчі
Дякую) за швидкогроші навпаки чув, що не прийде ніхто, у мене занадто мала сума, щоб до мене приходититак мені мій юрист сказав, найгірше і вони зараз найрідше дзвонять

Дякую) за швидкогроші навпаки чув, що не прийде ніхто, у мене занадто мала сума, щоб до мене приходититак мені мій юрист сказав, найгірше і вони зараз найрідше дзвонять
Я вибрала свою стратегію.
1. АО супровід з договором. Я режим сніжинка ) з родичами вже не спікуюсь . Що там мої сусіди я не знаю, бо років 8 не живу за місцем приписки. Думка всіх і навіть родичів, мені в 5 точці опори.
2. Плачу спершу найвредніших, потім тих, у кого ліцензії.
3. А інших просто пам'яну....
у мене 13 шараг. Було 18 ) Але все, з понеділка нікому нічого не платила ....
Дякую цьому форуму, бо тут начиталась, в ютубі наслухалась. Повна сил і спокійна. Їхнє я їм , щонайменше 2 рази повернула!!! Не пролонговую, не беру трубки, не читаю листи, не читаю смс .Все видаляю пачками )))) А все інше я їм прощаю.

Drdartdart, Мне вот интересно, зачем брать по 200-400грн ?))
Без обид, но реально не понимаю :rolleyes:
Странно что вы заядлый должник и этого не понимаете.. Я лично почти все займы брала на пронгации, вот наступает день оплаты я вот и беру ровно ту сумму какую нужно на продление, у меня тоже куча займов была по 500-800 грн.

Странно что вы заядлый должник и этого не понимаете.. Я лично почти все займы брала на пронгации, вот наступает день оплаты я вот и беру ровно ту сумму какую нужно на продление, у меня тоже куча займов была по 500-800 грн.
и я так же ) на пролонгации. Но все ) прекратила .

А родина? Родину діставали??
Ні, бо я досить "дорослий" хлопчик і все наперед популярно розклав по поличкам.
Дзвонили татові і брату, коли пару раз були послані у відомому напрямку - перестали.
Странно что вы заядлый должник и этого не понимаете..
А что в вашем понимании - заядлый должник ? )))
Вот вы пишете, что брали на продлевание - 500-800грн... А вы не думали перед тем как написать, что к примеру на суммах тел по 10-15-20тыс, таких мелких пролохаций не бывает ?

Назад
Угорі