МФО та оточення. Що робити якщо рідні бояться мфо та колекторів

• Автор теми Автор теми Євочка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K

Євочка

Форумчанин
Дописи
474
Реакції
378
Бали
443
Євочка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що робити якщо близькі люди після того як дізналися що в мене є борги в мфо змушують віддавати борг негайно не чекаючи лояльних умов. ( на їх думку відсотки будуть збільшуватися і ніяких лояльних умов не буде ) кажуть що я нічого не розумію і шо все негайно треба повернути , а деяких відсотки вже як 3 тіла . Звісно що я не хочу повертати такі великі кошти. Так хотіла б дочекатись умов закриття які мені підходять .

Євочка, Ви знаєте що буде. Третій, четвертий раз...
Бо ви не спинитесь якщо вам допомагатимуть ( читай : платитимуть за вас )

Євочка, Ви знаєте що буде. Третій, четвертий раз...
Бо ви не спинитесь якщо вам допомагатимуть ( читай : платитимуть за вас )
От і справа в тому що я не хочу щоб мені допомагали. Але доказати що нічого поганого не станеться якщо я буду платити сума і по своїх можливостях не получається . Батьки начиталась дурниць що колектори додому приїзжають , забираюсь майно ( ну це такий треш ) вірять що так буде . Кожного дня лише про борг говорять . Спілкуються з тими хто їм телефонує і оплачують …

Що робити якщо близькі люди після того як дізналися що в мене є борги в мфо змушують віддавати борг негайно не чекаючи лояльних умов. ( на їх думку відсотки будуть збільшуватися і ніяких лояльних умов не буде ) кажуть що я нічого не розумію і шо все негайно треба повернути , а деяких відсотки вже як 3 тіла . Звісно що я не хочу повертати такі великі кошти. Так хотіла б дочекатись умов закриття які мені підходять .
Заварити їм чайку і розповісти про філософію Канта, Ніцше та Гегеля))))

От і справа в тому що я не хочу щоб мені допомагали. Але доказати що нічого поганого не станеться якщо я буду платити сума і по своїх можливостях не получається . Батьки начиталась дурниць що колектори додому приїзжають , забираюсь майно ( ну це такий треш ) вірять що так буде . Кожного дня лише про борг говорять . Спілкуються з тими хто їм телефонує і оплачують …
Це вирішується обмеженням спілкування і категоричною власною позицією

IMG_5055.webp

От як мені пояснити що так не можливо ?

Скажіть їм, що якщо не перестануть платити, то ви будете брати знову і знову. Це шутка, звичайно, але можливо їх трохи приземлить. Купіть їм нові сімки, та нехай їх ніде не світять, і ніхто телефонувати їм не буде. Банки - це ті, хто в першу чергу заливає всю особисту інфо.

это родные вам пишут или вы им?
Це мені пишуть .
Я розповідаю що це не законно , і такого не може бути . Запропонувала людині хай звертається в НБУ . Вона каже що ніхто не допоможе. НБУ не допоможе, закони теж немають ніякого значення. Всі типу проти мене і я нічого не докажу і все у мене і них заберуть . Я вже думаю найняти юриста чи адвоката щоб пояснили рідним все як є . Бо ця тупість мене добиває

Так а что вас не устраивает, за вас кредиты уже второй раз закрывают. Потом и третий закроют, когда вы опять наберетесь.
Хорошая схема же.

Це мені пишуть .
Я розповідаю що це не законно , і такого не може бути . Запропонувала людині хай звертається в НБУ . Вона каже що ніхто не допоможе. НБУ не допоможе, закони теж немають ніякого значення. Всі типу проти мене і я нічого не докажу і все у мене і них заберуть . Я вже думаю найняти юриста чи адвоката щоб пояснили рідним все як є . Бо ця тупість мене добиває
То що ж це за людина така?))) Не Zorro часом?))))

Если вы не хотите чтобы вам помогали, то зачем закрывая один кредит, наследующий день брать второй. Притом, что вы понимаете, что на закрытие его у вас нету денег. Вы прекрасно знали и знаете,что такая ситуация будет, все придет к тому, что родители закроют за вас. Мне искренне жаль ваших родителей.

То що ж це за людина така?))) Не Zorro часом?))))
Моя мати . Жінка яка не знає жодного закону в свою користь . Вірить тим хто звонить і погрожує . Відповідає на кожен звінок . А потім навіть не може конкретно сказати з якої саме компанії їй телефонували

Моя мати . Жінка яка не знає жодного закону в свою користь . Вірить тим хто звонить і погрожує . Відповідає на кожен звінок . А потім навіть не може конкретно сказати з якої саме компанії їй телефонували
Мама поряд з Вами? Встановіть їй антиспам.

Назад
Угорі