МФО та оточення. Що робити якщо рідні бояться мфо та колекторів

• Автор теми Автор теми Євочка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K
Хоче продовжувати боятись?
Мати , якби не вона то не було б жодних проблем , вона виходить з ними на звʼязок кожного дня, попри мої прохання . Робить лише гірше . Таке враження що вона з ними співпрацює .
Мати , якби не вона то не було б жодних проблем , вона виходить з ними на звʼязок кожного дня, попри мої прохання . Робить лише гірше . Таке враження що вона з ними співпрацює .
І панікує , я працюю і мені ніколи спілкуватися. А вона кожні 20 хв телефонує мені з новими історіями про спілкування з мфо

IMG_5062.jpeg

Вона не зі мною , коли приїздила до неї то пропонувала антиспам поставити , то категорично не хоче
Я би вам порадила поспілкуватися з мамою в тихому пояснювальному тоні. З листування видно, що жінка налякана. Приїдьте, покажіть їй всі відповіді на цьому форумі, знайдіть якісь статті шо колектори такого не роблять, поясніть які у вас шляхи вирішення даної ситуації.
У гнівному тоні ви не донесете їй потрібні вам інформацію

Я би вам порадила поспілкуватися з мамою в тихому пояснювальному тоні. З листування видно, що жінка налякана. Приїдьте, покажіть їй всі відповіді на цьому форумі, знайдіть якісь статті шо колектори такого не роблять, поясніть які у вас шляхи вирішення даної ситуації.
У гнівному тоні ви не донесете їй потрібні вам інформацію
Я вже показувала їй розповіді і відповіді з форуму . Нажаль не вірить .

Скажіть що ваші нерви дитині шкодять.Якщо я не помиляюсь то ви ж вагітна :rolleyes:
Нажаль людина не розуміє що робить гірше . Я не панікую. Сприймаю все адекватно. Чекаю лояльних пропозицій , але поки вона з ними спілкується то ніхто не запропонує закрити за нормальними умовами
Тобто нам не вірить, а до звонілок повна довіра та взаємопорозуміння?)
Так , і це дуже сильно мені бісить . Нажаль така важка людина

Дуже важка людина.
До кожної важкої людини можна знайти підхід. Повірте мені, у якої було 120 підлеглих колись

Ви як донька знаєте саму краще. Не використовуйте в спілкуванні з нею агресивні фрази типу "ти мені брешеш" і тд. Поставте себе на її місце і відштовхуйтесь від тих емоцій які вона відчуває

В мене аналогічна історія,але стою на своєму.
Правда ,ті які були найрідніші, стали абсолютно чужими,а не родичі підтримують максимально

Так , і це дуже сильно мені бісить . Нажаль така важка людина
В мене такий дядько. Як можна вірити всьому, що кажуть незнайомі люди з лівого номера і не вірити племіннику. Я вже пробував пояснити, як кажуть "на пальцях", що не варто довіряти телефонним дзвінкам, але то марно. А я ще дивувався, які люди вірять шахраям по телефону і несуть гроші до терміналу, щоб оплатити "аварію сину" чи ще якісь вигадки шахраїв.

Назад
Угорі