МФО подали до суду. Як довго буде йти суд?

• Автор теми Автор теми Dana99116
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Dana99116

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
5
Бали
128
Dana99116 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі всім
Таке питання МФО подали до суду тіло кредиту 2000 тис грн , хочуть 9000 тис грн, але зараз не про це трошки ..
Про подання до суду дізналась через сайт Судова Влада , але в дії нічого немає і нічого не приходило .
Статус призначення склад суду .
Скільки може тягнутись суд ? І чи буде він взагалі

Вітаю. Суд буде. В моєму випадку від призначення складу до першого засідання пройшло 2 місяця.
"Якщо відповідач не з'явиться і не подаватиме жодних документів, можливо лише одне засідання, після якого буде винесено заочне рішення."
Але я захищаюсь, сума велика. А у вас тріхи менше ніж послуги адвоката

Доброї ночі всім
Таке питання МФО подали до суду тіло кредиту 2000 тис грн , хочуть 9000 тис грн, але зараз не про це трошки ..
Про подання до суду дізналась через сайт Судова Влада , але в дії нічого немає і нічого не приходило .
Статус призначення склад суду .
Скільки може тягнутись суд ? І чи буде він взагалі

ну при такій сумі навіть не варто захищатись

ну при такій

ну при такій сумі навіть не варто захищатись
Мене турбує чи заблокують рахунки , в мене 3 картки
2 монобанк офіційного доходу немає взагалі не працюю тому вони здебільшого пусті )))
І картка Пумб банк отримую тільки 860 соц виплата на дитину..
Майна немаю взагалі
Навіть реєстрації немаю ніде ))

2 монобанк офіційного доходу немає взагалі не працюю тому вони здебільшого пусті )))
Майна немаю взагалі
якщо буде вп, то заблокують точно, в мене було вп по податковій ФОП, там сума була смішна, десь бухгалтер втиканув, відкрили вп на 300 грн і заблокували на цю суму всі рахунки
860 соц виплата на дитину..
як же держава дбає про демографію, з такою сумою хіба кота виховувати

Останнє редагування:
Майна немаю взагалі
ПУМБ, якщо не помиляюсь, не підключений до АСВП. Тому автоматично не заблокують, а залежатиме від виконавця (чи подасть він запит сам "вручну" у цей банк).
Але навіть якщо подасть, то може ПУМБ буде адекватним і надасть інформацію, що рахунок для соціальних виплат і не підлягає арешту.

По темі: у мене суд тривав від початку листопада (відкрито провадження) до початку березня (ухвалено рішення). Захищалась з адвокатом. :yes2:

А я хотіла уточнити. От наприклад якщо програш в суді чи можливо оплатити заборгованість до того як подадуть в виконавчу? Ну мається на увазі без відкриття провадження

А я хотіла уточнити. От наприклад якщо програш в суді чи можливо оплатити заборгованість до того як подадуть в виконавчу? Ну мається на увазі без відкриття провадження
Так,можна. В призначенні платежу пишете згідно рішення суду. Ну і домовляєтесь з стягувачем,що будете платити без відкриття ВП.

Так,можна. В призначенні платежу пишете згідно рішення суду. Ну і домовляєтесь з стягувачем,що будете платити без відкриття ВП.
А стягувач це той хто в суд подав і виграв? Правильно?

Дякую! А от, якщо і домовлятися про сплату без ВП, чи треба це якось письмово підкріплювати? Щось типу гарантійного листа
Я думаю усного домовлення буде досить. Головне,в призначенні платежу робить відмітку згідно з рішенням суду по справі номер.
Щоб було що прикріпити в тому випадку,якщо все ж таки відкриють ВП.

Є таке поняття як "добровільне виконання судового рішення".
Стягувача повідомляєте про це і все решта робите як вище написали.

Назад
Угорі