Щоденник МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница.

• Автор теми Автор теми ПАЗЛ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 867
  • Перегляди Перегляди 39K
За тело финбар 9600 аванс 18000 Крелит7 26000 сейчас но денег нет и одолжить неукого. Финбар только хватит и не останется ничего.

1й месяц просрочки с меня,выжал почти 20к с зп, закрывал битов , крипси и ещё несколько шарашек до просрочки которые были, сейчас плачу частями кто согласился на тело, на предложения денег не хватает, мелкие на тело не хотят идти сижу и жду предложений или следующей зп через месяц что закрыть большие ещюсли предложат или мелкие если тоже предложат... 27мфо и банк я в,такой жoпe что мне уже нет смысла кому-то что-то отдавать с %. Я,уже задумываюсь есть ли смысл вообще что-то отдавать кому-то в такой ситуации...
Якщо нічого не залишиться після оплати Фінбару, то краще почекати. Заплануйте витрати на місяць. Там на продукти, якесь хоч мінімальне свято на новий рік. Ті ж ліки, справді, від простуди ніхто не застрахований. А там вже будете бачити, скільки залишиться. Може Фінбар не вистачить закрити, може хтось з меншою сумою запропонує до нового року. А може відкладете.
Те, що закрили відбиті крипто в перший місяць супер.
Там, де малі тіла, теж більшість йдуть на тіло. Просто пізніше.
Більш того, там, де малі тіла, суд менш ймовірний.
Може як в цей місяць не платити нікому, то вийде закрити якусь велику суму в наступному місяці.

З 9600 я б відклала 5 на різний випадок,навіть якщо звідти брать на ліки,наприклад 1000, 4000 залишиться,а це більша половина на адвоката. А на решту грошей купила б продукти ,які довго зберігаються. Крупи,олію.... Буде запас і грошей і продуктів. А з наступної зарплати можна щось і закрить
Я бачу у Вас у жіночок в крові чужі грошики по поличкам розкладати... це туди це сюди ото хазяюшка:)

Смійся,якщо смішно. А мої МФО то не твоя справа. Мені МФО навіть повертали гроші.
Сміюся:) звісно не моя. Прекрасно що повертали, клади на депозит :)
Завидуєш жіночим талантам?
1733585408507.webp

Та нє, знаю я ваші таланти:)

Що притягує магніт - залізо!
Що притягує Блудник, - ......!
Гівно?
Та шось вже не один такий від вас коментар бачу )
Якась шкала по якій ви оприділяєте хто цього потребує?
Виходить екстрасенс?)
Не всі зразу-вхопите заразу:)

Саме на цьому форумі такий аргумент як досвід у фінансових питаннях дуже важливий. Маючи свій,можна поділитись з іншими....
Ви тут на форумі всі злі якісь і налаштовані вороже. Мабуть це наслідки боргів або хз.

Назад
Угорі