Щоденник МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница.

• Автор теми Автор теми ПАЗЛ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 867
  • Перегляди Перегляди 39K
Звонит мама, говорит отцу звонили, это 1й звонок родным за всё время... спрашиваю и что там... Говорит послал... сказал им, что давно меня не видел... Перезваниваю, значит отцу, он всё в красках описал как его, звонаря этого по телефону "опускал" и перебивал специально, тот менеджер терялся, а трубку не бросил, вобщем отец говорит, пускай звонят ещё... Хотел сказать, что ещё не всё мфо в просрочке... Ещё наговорится, раз так нравится, но, честно, я вообще в шоке... какие мои родители мододцы, в кого я такой, что переживаю за это незнаю...)))) день начался 👍 хорошо
Мабуть, це поворотний момент)) і ви почнете це сприймати не так страшно. Це ж саме очікування реакції близьких зазвичай лякає найбільше.

Адмін не спить))) сходу промокод на -50% на преміум прилетів)))
Вообще не имеет отношения к скрытому тексту. Будет премиум, но не будет нужного количества постов, все равно не будет видно.

Вообще не имеет отношения к скрытому тексту. Будет премиум, но не будет нужного количества постов, все равно не будет видно.
Злі ви ,отак наламав людину ,забрав останню надію

До речі, як щось закриваєте непогано одразу блокувати особистий кабінет, відмовлятись від розсилок. У деяких є функція в кабінеті така, деяким заяву треба писати на пошту. А деяких вже позбавили ліцензії, то думаю там нічо робити не треба😆 Щоб не чути і не бачити, і не думати про МФО в майбутньому.
Нічого вони не видаляють. Я нещодавно закрила кредит плюс. І просила їх заблокувати мій кабінет, і занести номер телефону чорний список. Але мені відмовили. Спираючись там на якісь статті на протязі п'яти років вони не мають права видаляти кабінет. Все що можна зробити - це автовідмова. Але кабінет ніхто не заблокував. Писала і на пошту, менеджером їхнім спілкувалися, техпідтримка. Ніхто нічого не заблокував

Нічого вони не видаляють. Я нещодавно закрила кредит плюс. І просила їх заблокувати мій кабінет, і занести номер телефону чорний список. Але мені відмовили. Спираючись там на якісь статті на протязі п'яти років вони не мають права видаляти кабінет. Все що можна зробити - це автовідмова. Але кабінет ніхто не заблокував. Писала і на пошту, менеджером їхнім спілкувалися, техпідтримка. Ніхто нічого не заблокував
Мені заблокували, я їх даже не просив, при спробі зайти в кабінет пише що ви заблоковані

Зайшов прикола раді в кредит плюс - теж кабінет заблоковано
При чому жодного прострочення у них не було
Я ж кажу що я віп. Думаю після вашого СМС відкрию подивлюся. Ніхто не заблочив 😂😂😂

Напиши что ты лудоман, я так 3 года назад блокировал старые мфо, многих сейчас уже и нет... блокировали все. Но тогда я без просрочек вышел с ада.

У мене теж був VIP який надавав знижку 25% здається
Т у меня такой вип, только я им писал на почту они ничего не хотят идти навстречу, кстати кредитплюс единственные кто звонит родственникам, и смс пишут, хотя ещё не все мфо в просрочке...

Первые колекторы... это на обзвон меня им отдали я так понял? Кредит пока у монто и майкредит?

И

Кредит бокс прислали реструктуризацию переплата 1300грн с тела 2500, вроде норм..
???

Вкладення

• Screenshot_20241104_152153_Messages.webp
    Screenshot_20241104_152153_Messages.webp
    126.6 Кб · Перегляди: 59
  • Screenshot_20241104_185126_Chrome.webp
    Screenshot_20241104_185126_Chrome.webp
    115.1 Кб · Перегляди: 53
Останнє редагування:
Первые колекторы... это на обзвон меня им отдали я так понял? Кредит пока у монто и майкредит?

И

Кредит бокс прислали реструктуризацию передоплата 1300грн с тела 2500, вроде норм..
???
На прозвон. У меня когда-то были Сирокко по другой конторе, закрыла за тело с разбивкой на платежи.

Назад
Угорі