Щоденник МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница.

• Автор теми Автор теми ПАЗЛ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 867
  • Перегляди Перегляди 39K
І скільки залишиться на життя? вистачить? Якщо маєте намір їх закрити, то закривати першими, поки не накапали відсотки. Взагалі якщо далі кормите когось ще пролонгаціями, то краще в 1 чергу закривати тих, де капає в день (!) найбільша сума і тих в кого найвища відсоткова ставка, неазалежно від суми. Це дозволить швидше звузити коло.
Манівео не страшні, як на мене, і топ-1. Топ-1 у мене телефонували рідним. Манівео читала що дзвонять оточенню, але не вони навіть, а калли, яким вони продадуть борг.

А які шараги не лайтові?
Та ну на еду и проезд до работы останется, а что делать, пока не такие большие просрочки можно что-то и закрыть, а потом уже... смысла не будет... если допустим тело 10 и процентов ещё тысяч 8+ то смысла нет наверное и закрывать будет уже.....

І скільки залишиться на життя? вистачить? Якщо маєте намір їх закрити, то закривати біти, кріпсі першими, поки не накапали відсотки. Взагалі якщо далі кормите когось ще пролонгаціями, то краще в 1 чергу закривати тих, де капає в день (!) найбільша сума і тих в кого найвища відсоткова ставка, неазалежно від суми. Це дозволить швидше звузити коло.
Манівео не страшні, як на мене, і топ-1. Топ-1 у мене телефонували рідним. Манівео читала що дзвонять оточенню, але не вони навіть, а калли, яким вони продадуть борг.

А які шараги не лайтові?
вся банда яка повязана з є гроші)
Та ну на еду и проезд до работы останется, а что делать, пока не такие большие просрочки можно что-то и закрыть, а потом уже... смысла не будет... если допустим тело 10 и процентов ещё тысяч 8+ то смысла нет наверное и закрывать будет уже.....
іди в прострочки потім закриєш дешевше

Пон
бит капитал, кредитпромінвест, є гроші, преміум актив, чорти ще ті
Понятно, а на работу звонят? Допустим если место работы указывал (название ТОВ без адреса), а филиалов по городу и Украине сотни?
Думал о банкротстве, так тоже вроде там факт что признают банкротом, та и денег негде взять столько, вроде больше 80к?

У меня тела по мфо 175к и банк 90к, но банк плачу

вся банда яка повязана з є гроші)

іди в прострочки потім закриєш дешевше
у автора є євоші, біти, кріпсі, топ-1 - вся колекція) ви мабуть недочитали тут, що список поповнявся.
мені теж радили тут забити на100%, але в мене інший шлях. Вичитала хто в списку як себе поводить, вибрала тих, кого закриваю до прострочень, або пролонговую і закриваю в наступному місяці. В результаті поки жалілись на дзвінки лише батьки. Всі інші або ще не сказали або їм по цимбалах (що теж чудово). Більшість в мене звісно в простроченнях, чекаю грошей\пропозицій.
Із мінусів відносного "спокою" - перплати в 0,5-1,5-2 тіла по деяким.

Пон

Понятно, а на работу звонят? Допустим если место работы указывал (название ТОВ без адреса), а филиалов по городу и Украине сотни?
Вони все що хочеш можуть зробити. повірте на ті дзвінки всім пофіг навіть вашим колегам.
у автора є євоші, біти, кріпсі, топ-1 - вся колекція) ви мабуть недочитали тут, що список поповнявся.
мені теж радили тут забити на100%, але в мене інший шлях. Вичитала хто в списку як себе поводить, вибрала тих, кого закриваю до прострочень, або пролонговую і закриваю в наступному місяці. В результаті поки жалілись на дзвінки лише батьки. Всі інші або ще не сказали або їм по цимбалах (що теж чудово).
Напевно. Я перший пост тільки читав

В тебе шараги лайтові, тут взагалі ні за що переживати! Одна є тільки на все, закрий бо бігають до суду і в 99 відсотках виграють. Кредит + розібьють тіло на 6 платежів десь на 6 місяці, слон на 3 місяці запропонують 60 відсотків від тіла, манівео продадуть таліону ті через рік також запропонують пів тіла. Живи життя поx на ті шараги, окрім дзвінків нічого вони не можуть. Ста антиспам та і все.
Да мне пофиг на деньги, я привык жить уже впритык, и на ихние звонки тоже, меня, беспокоит то кому они звонят и что говорят, и реакция тем кому звонят, мои ещё не вкурсе, думал на этих выходных предупредить, так могут уже начать звонить эти манивео что смс прислали

Да мне пофиг на деньги, я привык жить уже впритык, и на ихние звонки тоже, меня, беспокоит то кому они звонят и что говорят, и реакция тем кому звонят, мои ещё не вкурсе, думал на этих выходных предупредить, так могут уже начать звонить эти манивео что смс прислали
вами керує страх. в дійсності через 2 місяця будете сміятись з ситуацій тих)
Я також 2 місяця переживав. Ну не доводив себе до божевілля) Вже 1.5 року пройшло майже все закрив. Програний суд з ЄАПБ на 48000 грн, виконавче провадження заблоковані всі рахунки, залишилось 8000 грн боргу. З усіх 150000 тисяч)

мені теж радили тут забити на100%, але в мене інший шлях. Вичитала хто в списку як себе поводить, вибрала тих, кого закриваю до прострочень, або пролонговую і закриваю в наступному місяці. В результаті поки жалілись на дзвінки лише батьки. Всі інші або ще не сказали або їм по цимбалах (що теж чудово). Більшість в мене звісно в простроченнях, чекаю грошей\пропозицій.
Ще авира и каштан...
Но егроши и биты крипсы топ1 я не пущу в просрочку, биты крипсы с зп до просрочки закрою, егроши тоже надеюсь, топ 1 хз но там тело небольшое 2000грн, 300грн %

вами керує страх. в дійсності через 2 місяця будете сміятись з ситуацій тих)
Я також 2 місяця переживав. Ну не доводив себе до божевілля) Вже 1.5 року пройшло майже все закрив. Програний суд з ЄАПБ на 48000 грн, виконавче провадження заблоковані всі рахунки, залишилось 8000 грн боргу. З усіх 150000 тисяч)
Вы красавчик:bb::cool:
щомісячний платіж?
Да

ну таке собі, бо борг по суті не гаситься, а просто сплачуєте відстоток і годуєте банк, по суті гроші в нікуди, я так роками годував і так і не закрив
Надо почитать про банки, мне кажется банки создадут больше прблем..

Надо почитать про банки, мне кажется банки создадут больше прблем..
Маю і МФО і банки. Ніякої різниці не бачу. В суд подавали і МФО і колектори і банк. З виконавчим листом до виконавців ходять всі однаково. І боржники теж.

Маю і МФО і банки. Ніякої різниці не бачу. В суд подавали і МФО і колектори і банк. З виконавчим листом до виконавців ходять всі однаково. І боржники теж.

Там мой последний комментарий про банк

Там мой последний комментарий про банк
Я б радила не платить. Якщо подадуть в суд,то виплачені гроші можна зарахувати в рахунок погашення боргу. А якщо виплачено більше,то можна і переплату порвернуть. У мене так було . При тілі 30 виплачено 17,які зарахували в погашення 30. Решту плачу по ВП. Тобто виплачено буде тіло

Я б радила не платить. Якщо подадуть в суд,то виплачені гроші можна зарахувати в рахунок погашення боргу. А якщо виплачено більше,то можна і переплату порвернуть. У мене так було . При тілі 30 виплачено 17,які зарахували в погашення 30. Решту плачу по ВП. Тобто виплачено буде тіло
Нужно будет консультацию юриста.
Потому что если это действительно так.
То легче будет закрыть мфо. Уже нагрузка на бюджет будет меньше.

Назад
Угорі