МФО "Микрокредит". Оформить займ в Украине. Отзывы

• Автор теми Автор теми Карелия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 194
  • Перегляди Перегляди 17K
та же история, только просрочка с июня этого года. Может кто подскажет, чего теперь от Европейского агенства ждать? как себя с ними вести?
Та вони просто дзвонять з вимогою оплатити борг кредиторов і!

А коли мікрокредит віддає/передає комусь? А то мені ці тьотіньки з офісу набридли, точніше рідним набридли.... хай би вже хтось інший зайнявся такою аферисткою як як)))) щось новеньке би було

А коли мікрокредит віддає/передає комусь? А то мені ці тьотіньки з офісу набридли, точніше рідним набридли.... хай би вже хтось інший зайнявся такою аферисткою як як)))) щось новеньке би було
Ну в мене просрочка з січня, тільки зараз передали, але брала через інтернет!

А я у відділенні, то я їх ще трохи годувала, з перепугу що договір підписано.
Але всьому є межі і кінець
Тому я їх послала

а до меня Европейска агенция сегодня дозвонилась, натрындели о том, что пять дней есть на погашение, иначе начинают рассылки писем, прозвоны по родным, и кинули трубку (когда я подписанными договорами поинтересовалась). Теперь колбасит до спазмов меня. Совсем в панику впала (

а до меня Европейска агенция сегодня дозвонилась, натрындели о том, что пять дней есть на погашение, иначе начинают рассылки писем, прозвоны по родным, и кинули трубку (когда я подписанными договорами поинтересовалась). Теперь колбасит до спазмов меня. Совсем в панику впала (
Почему паникуете?

Почему паникуете?
боюсь до паники, что на родных выйдут ((( (никак не могу найти в себе силы сесть и поговорить с ними, все рассказать... Удар же хватит( они очень впчатлительны), боюсь что на работе проблем создадут... Форум отличное средство для успокоения, читаю, и вроде отпускает. А как звонки и смс начинают валить, так и кроет

Сьогодні і в мене об'явився мікрокредит. Віддали на прозвон в Європейське агенство! Я вже й забула про них.
Пробач,вчора не відповіла, .... Те саме.
,,,,,Я ж на игнорее... А те все где-то ходют''''-під музику ,,в нас на району"))))))
боюсь до паники, что на родных выйдут ((( (никак не могу найти в себе силы сесть и поговорить с ними, все рассказать... Удар же хватит( они очень впчатлительны), боюсь что на работе проблем создадут... Форум отличное средство для успокоения, читаю, и вроде отпускает. А как звонки и смс начинают валить, так и кроет
На форумі є дуже багато прикладів другої сторони цієї проблеми. Навпаки,підтримують,захищають. Краще Ви,про масштабність можна не говорити.

Ну у мене мама в них на прозвон, просять передати інфу.

Назад
Угорі