МФО "Микрокредит". Оформить займ в Украине. Отзывы

• Автор теми Автор теми Карелия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 194
  • Перегляди Перегляди 17K
Сьогодні в мене останній день по договору... Прислали смс ,щоб я звернулась на відділення. Реструктуризацію пропонують..або в суд. Є мій підпис. Нехай подають...
З 10000. ------21,700-+
Мовчали півроку . Але доручили ЄАПБ стягнути борг в червні місяці

Тему створила для того ,щоб форумчани які їх мають ,знали цю інформацію...)))))))

у меня тоже они есть, за пол года кроме робота и одной тетки никто не звонил. оформляла в интеренете, пока никому не продали. но тело там 800 грн...накапало уже 6 тыс. пару раз присылали смс типа полное списание, но я не перезванивала

А вообще МФО имеет право кидать запись разговора родственникам ? именно ту где я брала кредит?где паспортные данные,подтверждала и не только
Post automatically merged:

на сколько я знаю,что это не законно)) и криминальная ответственность предусмотрена или какя там

Сьогодні в мене останній день по договору... Прислали смс ,щоб я звернулась на відділення. Реструктуризацію пропонують..або в суд. Є мій підпис. Нехай подають...
З 10000. ------21,700-+

Тему створила для того ,щоб форумчани які їх мають ,знали цю інформацію...)))))))
У вас онлайн був Мікрокредит? Чи у відділенні?

З 10000. ------21,700-+

Я заметил, что они все, как Свидетели последних дней, проповеди свои вещают, и на все у них всегда находится этот самый последний день)))

Я довго чекала відповіді від Вас. А вони до Вас весь цей період телефонувала чи писали? Бо в мене в неті, але вони щось затихли місяців 4 нічого не чути від них.
На початку треш,потім смс,затихли на 4м. І ось об'явились. 1 дзв в день)

Не чув до існує така шарага
Хто шукає ,той завжди знаходить)))((((

Не чув до існує така шарага
Їх завжди чомусь плутають просто із мікрофінансами, або мікрокредитами, як загальні назви всіляких мфо. А то реальна компашка, із відділеннями пл великих містах (може й у малих є, не знаю)
Скажені відсотки
Оформлення розбивають платежами на рівні частини, із 6000 до прикладу, відразу 15000 нараховують і ти фігачич щодватижня по 700 чи 800 грн.
Назвонюють відразу ж з першого дня, а потім по котактах, а потім тупо щодня, ще й погрожують і додому приходять (страшні довбодятли)

Вкладення

• 20191121_223832.webp
    20191121_223832.webp
    2.4 Кб · Перегляди: 33
ПАННОЧКА, от це вони і кеш поінт, це ті котрих я вирішила закрити...але (завжди є АЛЕ)))))
кеш поінт (благо), там у мене з 25 тисяч, залишилось 4000, просто гріх не розхлібати те все (парвда, вже нема як і звідки), то я їх твердо вирішила закрити (у них там теж купа нюансів своїх дибільнуватих)
І другі в списку на закриття були мікрокредит, АЛЕ )))) але вони такі наглі, що я передумала (я ж дівчинка - маю право), тому хай вони цілюють мене п'яту точку і роблять собі що хочуть, додаю їх до свого "чорного списку"

Десь так само 18-24 платежів
До речі, я їх і по судових рішеннях переглянула, там люди навіть подавали позов на них як захист прав споживача, АЛЕ...але люди собі думали, що вони виграють (без адвокатів і юристів), не підготувались і суд відмовив, хоча, я думаю, якби з юртстами цей позов подавати, то всі шанси перемогти

ПАННОЧКА, от це вони і кеш поінт, це ті котрих я вирішила закрити...але (завжди є АЛЕ)))))
кеш поінт (благо), там у мене з 25 тисяч, залишилось 4000, просто гріх не розхлібати те все (парвда, вже нема як і звідки), то я їх твердо вирішила закрити (у них там теж купа нюансів своїх дибільнуватих)
І другі в списку на закриття були мікрокредит, АЛЕ )))) але вони такі наглі, що я передумала (я ж дівчинка - маю право), тому хай вони цілюють мене п'яту точку і роблять собі що хочуть, додаю їх до свого "чорного списку"

До речі, я їх і по судових рішеннях переглянула, там люди навіть подавали позов на них як захист прав споживача, АЛЕ...але люди собі думали, що вони виграють (без адвокатів і юристів), не підготувались і суд відмовив, хоча, я думаю, якби з юртстами цей позов подавати, то всі шанси перемогти
Кешпоінт теж є і в мами(((

Сьогодні і в мене об'явився мікрокредит. Віддали на прозвон в Європейське агенство! Я вже й забула про них.

Останнє редагування:
У мене просрочка з 8.01. Пару раз робот просто дзвонив. А ці ж тепер задовбуть!
та же история, только просрочка с июня этого года. Может кто подскажет, чего теперь от Европейского агенства ждать? как себя с ними вести?

Назад
Угорі