МФО "Микрокредит". Оформить займ в Украине. Отзывы

• Автор теми Автор теми Карелия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 194
  • Перегляди Перегляди 17K
звонять всім контактним нові номери не шукають... вони вимагають при заявці 5 номерів

Вообще нет ничего
странно, мне каждый день письмо-у вас такой то день прострочки, сделайте пролонгацию и т.д. звонят и смс, но я трубку не беру
звонять всім контактним нові номери не шукають... вони вимагають при заявці 5 номерів
да ладно, я ни один не давала. может от суммы тела зависит

у нас в городе в отделении стандартная процедура по даче контактов)))

люди, у кого что по этой шарашке? кому они продают, можно ли с ними договорится? у меня там тело маленькое, не хочется еще и с ними проблемы иметь из за тела 800 грн((( насчитали уже 2500
такое ощущение что только я одна у них брала..

люди, у кого что по этой шарашке? кому они продают, можно ли с ними договорится? у меня там тело маленькое, не хочется еще и с ними проблемы иметь из за тела 800 грн((( насчитали уже 2500
такое ощущение что только я одна у них брала..
Я оформляла у них рефинанс и за 4 месяца выплатила

и последний мой ответ от нацкома пришел, эта шарашка правильно все считает...брала 800 грн-отдавать надо 3500 :facepalm:

У когось є ця МФО?
У мене вони є, одна з контор в якій я лишила тисячі гривників, точніше десятки тисяч.
Щось типу CashPoint, потрібно раз на 2 тижні оплачувати на відділенні.
Хтось писав на них? Щочь вирішував?

У когось є ця МФО?
У мене вони є, одна з контор в якій я лишила тисячі гривників, точніше десятки тисяч.
Щось типу CashPoint, потрібно раз на 2 тижні оплачувати на відділенні.
Хтось писав на них? Щочь вирішував?
у меня есть только я брала онлайн и никаких документов не подписывала. они вообще тихони, за пол года звонит только робот и один раз после жалобы в нацком позвонила тетка и начала на меня возмущатся зачем я писала в нацком, надо было им позвонить сначала и попробовать договорится, а не сразу в нацком :ahaha: их видимо штрафуют за каждую жалобу)) а так вообще тихие. но говорят что и по домам ходят и наклейки клеят

у меня есть только я брала онлайн и никаких документов не подписывала. они вообще тихони, за пол года звонит только робот и один раз после жалобы в нацком позвонила тетка и начала на меня возмущатся зачем я писала в нацком, надо было им позвонить сначала и попробовать договорится, а не сразу в нацком :ahaha: их видимо штрафуют за каждую жалобу)) а так вообще тихие. но говорят что и по домам ходят и наклейки клеят
А я якраз у відділенні з усіма почестями: фото, завірена копія паспорта і т.д((( коли йде протермінування дзвонять, інколи погрожують, що прийдуть додому. Але так м'яко)

В мене вони теж тихі поки що. Деколи дзвонять (програма визначає, що вони). І смс "сплатіть борг негайно". Щось таке)
І, між іншим, згадала, що раніше в особистому кабінеті змінювались дані після першого займу.
Тобто, вони одобрили, а я потім заходжу, і виявляється, що я заміжня і освіта середня, замість тієї інфи, що я вказувала. А змінити не можна просто так, тільки через оператора)
Я це зробила, кажуть, відредагували все.. Ага, щас. Деякі дані замінили, а деякі так і лишились без змін.
Я потім забила другий раз їм дзвонити /писати. Що за фігня? Хз..

В мене вони теж тихі поки що. Деколи дзвонять (програма визначає, що вони). І смс "сплатіть борг негайно". Щось таке)
І, між іншим, згадала, що раніше в особистому кабінеті змінювались дані після першого займу.
Тобто, вони одобрили, а я потім заходжу, і виявляється, що я заміжня і освіта середня, замість тієї інфи, що я вказувала. А змінити не можна просто так, тільки через оператора)
Я це зробила, кажуть, відредагували все.. Ага, щас. Деякі дані замінили, а деякі так і лишились без змін.
Ого! А це ще що за нафіг? Для чого дані змінювати...може, у них бонуси більші, як людина одружена)))))))
В мене в них 8000 зависло

а ха..глянула..они и меня замуж выдали)))

Ого! А це ще що за нафіг? Для чого дані змінювати...може, у них бонуси більші, як людина одружена)))))))
В мене в них 8000 зависло
Так виглядало, ніби сайт глючив або дуже дешево зроблений.
Самій змінити інфу неможливо.
Додзвонилась я тоді тільки на "дуже гарячу лінію", яка сказала, що пишіть на пошту ті дані, які треба змінити. Піз*ец)
Там не тільки заміжжя і сер. освіту приписали, а ще й проживання в іншому місці треба було вказати (хоча я не переїжджала).
Post automatically merged:

а ха..глянула..они и меня замуж выдали)))
Я від початку прострочки не заходила в кабінет) Може там ще шось змінилось

Привіт. Маю в цій конторі займ, але місяць в ігнорі. Вчора знайшли номер мами, подзвонили повідомили її про мою заборгованість.
А от моя сестра по нещастю)))) теж має кредит в цій установі. Вчора теж знайшли її чоловіка, приходили додому, лишили пісюльку. Вона сьогодні взяла договір на вдділенні і там є дуже цікавий пункт про права та обов'язки сторін. Фото скидую. Що скажете?
Вона підписувала договір, окремо є заява, заповнена працівниками від руки, де вказано контактні особи (без підпису, просто така анкета-заява).
Ходила вона ще й в поліцію і писала скаргу на цю контору, а може так ще й виявитись, що вони мають право передавати особисту інформацію контактним особам??? Так як вони вде це зробили! Ще й додому до неї приперлись з вимогою погасити бігом і негайно просрочений платіж...

Вкладення

• 20191017_174209.webp
    20191017_174209.webp
    440.2 Кб · Перегляди: 130
Привіт. Маю в цій конторі займ, але місяць в ігнорі. Вчора знайшли номер мами, подзвонили повідомили її про мою заборгованість.
А от моя сестра по нещастю)))) теж має кредит в цій установі. Вчора теж знайшли її чоловіка, приходили додому, лишили пісюльку. Вона сьогодні взяла договір на вдділенні і там є дуже цікавий пункт про права та обов'язки сторін. Фото скидую. Що скажете?
Вона підписувала договір, окремо є заява, заповнена працівниками від руки, де вказано контактні особи (без підпису, просто така анкета-заява).
Ходила вона ще й в поліцію і писала скаргу на цю контору, а може так ще й виявитись, що вони мають право передавати особисту інформацію контактним особам??? Так як вони вде це зробили! Ще й додому до неї приперлись з вимогою погасити бігом і негайно просрочений платіж...
Я бы такое в жизни бы не подписал!!!

Я бы такое в жизни бы не подписал!!!
Ну ви ж розумієте, що не всі пунктики договору читались((((( ми самі в шоці...але ж тих контактних осіб немає в цьому договорі, а є в заяві...не знаємо, як бути( тобо тепер вони законно можуть дзвонити всім підряд і говорити про просрочку і т.д.

у меня они есть. пол года просточки, звонил только робот и тетка какая то один раз жалосливым голосом просила закрыть кредит "ведь у вас там немного"...ага..с 1 тыс грн хотят 4 тыс..неплохо так на ровном месте ничего не делая 3 тыс заработать))) послала их больше не звонят. но я брала в интернете, а не на отделении. а так знаю что они любители по домам и по работам шастать

Ну ви ж розумієте, що не всі пунктики договору читались((((( ми самі в шоці...але ж тих контактних осіб немає в цьому договорі, а є в заяві...не знаємо, як бути( тобо тепер вони законно можуть дзвонити всім підряд і говорити про просрочку і т.д.
они не имеют права этого делать, договор их незаконный. но когда шарашки придерживались закона? а вообще они более менее тихие. у вас какое тело? может тело большое? меня за 1 грн не особо трогают. еще и перед днем конституции приходила смска что готовы закрыть за тело, но я не связывалась

Законно или не законно - они все равно будут это делать. Так что это не страшно.

Карелия, тіло у сестри 6000 чи 6500 треба уточнити, хочуть 15000, вона платила їм довго по 800 грн.
Виплатила тіло і ще й винна знову майже 10000!!! В мене у них менша сума "зависла"

Андрей Карта, погоджуюсь, але блін...треба їх на місце поставити! А якщо такий є пунктик, то виходить нема шо їм пред'явити про особисті дані і їх захист ((( чи як?

Назад
Угорі