МФО Lovilave телефонують третім особам?

• Автор теми Автор теми Lin_1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 3K
були, ніхто не жалівся на дзвінки. Вчора продали кредит капіталам після 4 місяців протермінування

Добрий вечір. Підкажіть , будь ласка, хто мав досвід з МФО Lovilave, як вони ведуть себе під час протермінування, чи телефонують третім особам та чи йдуть на поступки закриття тіла кредиту?
Розіслали смс всім родичам. І звонив робот. Зними краще не ати справу. Оформила рескрутизацію.

Сегодня узнал, что каждый день в одно и тоже время шлют одинаковое смс 3м лицам о наличии долга. Естественно контактные номера я не давал
Написал им письмо на почту и в их ТГ бота с требованием прекратить незаконные действия, в противном случае заявление в НБУ от всех, кто получал смс
Завтра станет известно, они воспринимают реальность или нет.

Задолженность 20 дней

Сегодня узнал, что каждый день в одно и тоже время шлют одинаковое смс 3м лицам о наличии долга. Естественно контактные номера я не давал
Написал им письмо на почту и в их ТГ бота с требованием прекратить незаконные действия, в противном случае заявление в НБУ от всех, кто получал смс

Задолженность 20 дней
Їм все одно

Задолженность 20 дней
Допомагає лише скарга до НБУ.

мені через декілька тижнів після скарги прийшла стандартна відписка, що нбу провели розслідування, а мфо відповіла, що вони взаємодіяли лише з номерами які я вказала в договорі, і в цьому списку взагалі не було тих, кому вони наярювали) скріни прикладала

Зможете надати приклад скарги? Бо багато дзвінків колишній, та смс розсилка її родичам. Цей сором хочу припинити

Повідомлення присилали батькові, після повідомлення йшов одразу дзвінок. Батько не брав слухавку. Зробив скріншот повідомлення та дзвінка, подав заяву в НБУ, зараз навіть мені не дзвонять. Тільки не знаю чи вони погоджуються на тіло, самому цікаво бо прострочення маю

Назад
Угорі