МФО Lovilave телефонують третім особам?

• Автор теми Автор теми Lin_1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 5K
Эти гоблины каждый божий день писали смс окружению, вплоть до продажи ЭлЭнГроуп, я манал отдавать что либо

Почему есть другие мфо, где адекватное отношение и их хочется закрыть в 1 очередь , что и делал
А есть такие мразоты

Эти гоблины каждый божий день писали смс окружению, вплоть до продажи ЭлЭнГроуп, я манал отдавать что либо

Почему есть другие мфо, где адекватное отношение и их хочется закрыть в 1 очередь , что и делал
А есть такие мразоты
А с какого дня они пишут родственникам? Тоже они есть

Дзвонять з прихованих номерів, розсилка СМС повідомлення про мій борг у сім родичам (це те що я знаю) дзвонять по 20-30 разів на день. Давно такого не було. Вже 10 днів протермінування. Домовлятися зараз немає грошей тому треба терпіти.

СМС повідомлення про мій борг у сім родичам
В мене також робили розсилку. Після написання скарги до НБУ від родичів більше нічого не надсилали. Через декілька місяців закрив тіло.

Дзвонять з прихованих номерів, розсилка СМС повідомлення про мій борг у сім родичам (це те що я знаю) дзвонять по 20-30 разів на день. Давно такого не було. Вже 10 днів протермінування. Домовлятися зараз немає грошей тому треба терпіти.
У мене таке ж було. У сезоні 2024/2025, доки не продали 🌚

Назад
Угорі