Щоденник МФО,колектори

• Автор теми Автор теми Julija78
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 3K

Julija78

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
7
Бали
3565
Julija78 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт,ось і я вирішила написати свою історію.На форумі я нещодавно,а з МФО більше року,як і всі,взяла один кредит,потім інший,робила пролонгації,далі не було чим пролонгувати,такі великі %, і пішли в прострочення.
Мої МФО:
Май кредіт- 2 міс .прострочення,дзвонять лише мені,тіло 11тис
Мілоан 2.5міс прострочення,знайшли колишнього чоловіка, тіло9тис,були пролонгації
Кредит каса(На все)- 2.5 міс.прострочення,дзвонять лише мені,тіло 14.5, пролонгації 6.5
Кредит плюс- 2міс.прострочення,дзвонять лише мені,листи по прописці,тіло12
Дінеро 2.5міс прострочення,дзвонять лише мені,тіло 15, пролонгації на 15тис
Манівео 2міс.прострочення,дзвонять лише мені,тіло 25тис,оформляла по тій новій програмі, пролонгації на 6000тис.
Кредит Маркет 13тис,платила 7 міс, прострочення 2міс.

Колекторські компанії
Фін Форс, продали Ccloan,через 2міс.,ті в свою чергу зробили,вчора і сьогодні треш,по місцю реєстрації,дзвонили всім сусідам,поставили на прозвон,погрожували,сестрі зробили пopнo фото,добралися до її роботи,і щоб якось це зупинити,домовилися за оплату,сума велика 15тис,тіло було11,але хай горять в аду.Писала заяви,дзвонила на 1545толку 0,сестра ходила в поліцію,писала заяву,на що її сказали,що заплатите кредит і все закінчиться.
Кредитпромінвест, продали Е гроші через 2міс.тіло 17.5, поки що приходила лише смс,щоб заплатила 36тис без дзвінка Кредитпромінвест.Якщо ще ці почнуть дзвонити,то не знаю що буде.
Зверталася до адвоката,не з сайту,радить витримати цей психологічний тиск,і все вирішувати в суді.Але як вже показала практика з ФінФорс,тиску витримати рідні,сусіди не могли(
Знаю,що багато інформації на форумі,але все ж таки прошу про вашу допомогу,як правильно писати заяви,куди писати,куди звертатися,всіх одразу я не можу закрити.

Соседям и родным скажите, чтоб прекратили общаться с ними, иначе звонить и доставать будут еще больше. Если не захотят Вас послушать, то скажите, пусть сами и платят. Идеально было бы сменить номер и по возможности близким тоже.
Я не адвокат, но советовать буду то же самое. Поймите, если отнесётесь к этому проще, выстоите этот пресс, то потом они сами будут звонить Вам и умолять закрыть за тело. Если начнут лепить инн, то Вам дешевле будет снести эти инн (тем более, адвокаты у нас толквые тут есть), чем платить сумасшедшие и неадекватные проценты.
В любом случае, держитесь! Это не конец света, это просто урок. Урок весьма неприятный, но не более. Мы тут все такими были, сейчас вот сидим и хихикаем днями.

Останнє редагування:
Думала, коллекторам не продают всего лишь через 2 месяца просрочки...

Думала, коллекторам не продают всего лишь через 2 месяца просрочки...
Могут. У некоторых шараг есть свои " караманные" коллекторята ( компании-дочки). По сути, те ж яйца , только в профиль, но с рассказми о злых и ужасных коллекторах, которые сейчас придут с утюгами пытать Вас ( конечно же нет).

Могут. У некоторых шараг есть свои " караманные" коллекторята ( компании-дочки). По сути, те ж яйца , только в профиль, но с рассказми о злых и ужасных коллекторах, которые сейчас придут с утюгами пытать Вас ( конечно же нет).
Утюги уже не в моде).Сейчас популярность набирают отпариватели.

Привіт,ось і я вирішила написати свою історію.На форумі я нещодавно,а з МФО більше року,як і всі,взяла один кредит,потім інший,робила пролонгації,далі не було чим пролонгувати,такі великі %, і пішли в прострочення.
Мої МФО:
Май кредіт- 2 міс .прострочення,дзвонять лише мені,тіло 11тис
Мілоан 2.5міс прострочення,знайшли колишнього чоловіка, тіло9тис,були пролонгації
Кредит каса(На все)- 2.5 міс.прострочення,дзвонять лише мені,тіло 14.5, пролонгації 6.5
Кредит плюс- 2міс.прострочення,дзвонять лише мені,листи по прописці,тіло12
Дінеро 2.5міс прострочення,дзвонять лише мені,тіло 15, пролонгації на 15тис
Манівео 2міс.прострочення,дзвонять лише мені,тіло 25тис,оформляла по тій новій програмі, пролонгації на 6000тис.
Кредит Маркет 13тис,платила 7 міс, прострочення 2міс.

Колекторські компанії
Фін Форс, продали Ccloan,через 2міс.,ті в свою чергу зробили,вчора і сьогодні треш,по місцю реєстрації,дзвонили всім сусідам,поставили на прозвон,погрожували,сестрі зробили пopнo фото,добралися до її роботи,і щоб якось це зупинити,домовилися за оплату,сума велика 15тис,тіло було11,але хай горять в аду.Писала заяви,дзвонила на 1545толку 0,сестра ходила в поліцію,писала заяву,на що її сказали,що заплатите кредит і все закінчиться.
Кредитпромінвест, продали Е гроші через 2міс.тіло 17.5, поки що приходила лише смс,щоб заплатила 36тис без дзвінка Кредитпромінвест.Якщо ще ці почнуть дзвонити,то не знаю що буде.
Зверталася до адвоката,не з сайту,радить витримати цей психологічний тиск,і все вирішувати в суді.Але як вже показала практика з ФінФорс,тиску витримати рідні,сусіди не могли(
Знаю,що багато інформації на форумі,але все ж таки прошу про вашу допомогу,як правильно писати заяви,куди писати,куди звертатися,всіх одразу я не можу закрити.
Мдяяяя дуже класна порада від поліції:rolleyes::facepalm: береже нас як то кажуть :facepalm: і закон цей значить до одного місця:pravila:

Заявление приняли? Совет - это понятно.
А киберполиция что говорит?
Від сестри заяву не прийняли,я дзвонила на 1545,то прийшло сповіщення що звернення прийняте,та прийнято до розгляду.НБУ відповів,що ніяких порушень немає.

Массово пишем жалобы на Кредитпроминвест тут очень классно и системно написано - куда и как жаловаться
Та да. А ещё разглашение персональных данных, и т.д.
Ясно, что наказуемо. Но не понимаю , как за пopнo могут заявку не принять...

Останнє редагування:

Схожі теми

Відповіді
5
Перегляди
537
Відповіді
3
Перегляди
245
Назад
Угорі