Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне только писали и коллаж отправили,заспамил и забыл.Доброго вечора! Таке питання хто знає, вайбер якось загрожує!? Якось можуть узнати номера по вайберу?
Я Вам скажу так:Вайбер- найнезахищеніший месенджер. Не знаю, чи контакти можуть «пробити». Але точно знаю, що співробітники (деякі з них працювали в державних структурах) колекторських агенств через свої старі зв’язки можуть «витягнути» з Вайберу дзвінки і переписки. Але не думаю, що за пару тисяч гривень вони це робитимуть. Игра не стояти свеч)Доброго вечора! Таке питання хто знає, вайбер якось загрожує!? Якось можуть узнати номера по вайберу?
Витягнули з вайбер контакти та почали прозвони робити, мої контакти ледь живі залишились. Тому видаляйте контакти з вайбер і не зберігайте їх там.Я Вам скажу так:Вайбер- найнезахищеніший месенджер. Не знаю, чи контакти можуть «пробити». Але точно знаю, що співробітники (деякі з них працювали в державних структурах) колекторських агенств через свої старі зв’язки можуть «витягнути» з Вайберу дзвінки і переписки. Але не думаю, що за пару тисяч гривень вони це робитимуть. Игра не стояти свеч)
Впевнені, що з вайберу?Витягнули з вайбер контакти та почали прозвони робити, мої контакти ледь живі залишились. Тому видаляйте контакти з вайбер і не зберігайте їх там.
да я тоже знаю что через вайбер звонятВитягнули з вайбер контакти та почали прозвони робити, мої контакти ледь живі залишились. Тому видаляйте контакти з вайбер і не зберігайте їх там.
Подивіться в налаштуваннях, там є конфеденційністьКак закрыть доступ к контактам в вайбере?
За півтора роки не витягли жодного контакту з вайбер!Витягнули з вайбер контакти та почали прозвони робити, мої контакти ледь живі залишились. Тому видаляйте контакти з вайбер і не зберігайте їх там.
А якщо немер змынив у вайберы, всерывно знайдуть?Витягнули з вайбер контакти та почали прозвони робити, мої контакти ледь живі залишились. Тому видаляйте контакти з вайбер і не зберігайте їх там.
лучше удалить...Доброго вечора! Таке питання хто знає, вайбер якось загрожує!? Якось можуть узнати номера по вайберу?