МФО і Вайбер!!Підскажіть будь ласка

• Автор теми Автор теми Ира 89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ира 89

Форумчанин
Дописи
389
Реакції
108
Бали
2625
Ира 89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Таке питання хто знає, вайбер якось загрожує!? Якось можуть узнати номера по вайберу?

Доброго вечора! Таке питання хто знає, вайбер якось загрожує!? Якось можуть узнати номера по вайберу?
Мне только писали и коллаж отправили,заспамил и забыл.
Никогда не давал разрешения приложениям на доступ к контактам.

Я Вам скажу так:Вайбер- найнезахищеніший месенджер. Не знаю, чи контакти можуть «пробити». Але точно знаю, що співробітники (деякі з них працювали в державних структурах) колекторських агенств через свої старі зв’язки можуть «витягнути» з Вайберу дзвінки і переписки. Але не думаю, що за пару тисяч гривень вони це робитимуть. Игра не стояти свеч)

Я Вам скажу так:Вайбер- найнезахищеніший месенджер. Не знаю, чи контакти можуть «пробити». Але точно знаю, що співробітники (деякі з них працювали в державних структурах) колекторських агенств через свої старі зв’язки можуть «витягнути» з Вайберу дзвінки і переписки. Але не думаю, що за пару тисяч гривень вони це робитимуть. Игра не стояти свеч)
Витягнули з вайбер контакти та почали прозвони робити, мої контакти ледь живі залишились. Тому видаляйте контакти з вайбер і не зберігайте їх там.

Витягнули з вайбер контакти та почали прозвони робити, мої контакти ледь живі залишились. Тому видаляйте контакти з вайбер і не зберігайте їх там.
да я тоже знаю что через вайбер звонят

Как закрыть доступ к контактам в вайбере?

За півтора роки не витягли жодного контакту з вайбер!

А якщо немер змынив у вайберы, всерывно знайдуть?

Я почала спілкуватися з представником Кешберри в вайбер, та він почав один за одним мені відправляти фото контактів з вайбер. І почав їх прозвонювати. Так що я зробила висновок - "взлом вайбер", по іншому це не назвеш. І контакти мої, тільки по іншому записані. Тому не спілкуйтесь з незнайомими в вайбер, це може бути ловушка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі