МФО грозять судом. Грошей не має на адвоката

• Автор теми Автор теми Adrenalin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 4K

Adrenalin

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
8
Бали
3
Adrenalin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я сподіваюся що світ, не без добрих людей . Взяв кредит в мфо, не можу не спати не їсти. Допоможіть будь ласка хто скільки може, грозять судом уже грошей не має навіть на адвоката, я вірю що є небайдужі. Ось карта скиньте будьласка хто скільки може
*** я просто не знаю як вилізти навалилося все одразу

Я сподіваюся що світ, не без добрих людей . Взяв кредит в мфо, не можу не спати не їсти. Допоможіть будь ласка хто скільки може, грозять судом уже грошей не має навіть на адвоката, я вірю що є небайдужі. Ось карта скиньте будьласка хто скільки може
Ну если вы не мошенник, то успокойтесь и читайте форум. Тут нет ничего страшного в кредитах.
А деньги само собой вам никто не скинет.

Навчіться самостійно відповідати за свої вчинки. Грошей ніхто не дасть

Никому и ничего не платить поменять жизнь полностью и ни с кем с мфо не общаться. Ждать суда . Я себе всегда говорю что хватило мозгов взять кредиты значит надо включать мозг и сражаться

На що брали кредит?
Кредит брав на лікування, потім проблеми з роботою, все навалилося тепер просто не знаю що робити грошей немає взагалі
Никому и ничего не платить поменять жизнь полностью и ни с кем с мфо не общаться. Ждать суда . Я себе всегда говорю что хватило мозгов взять кредиты значит надо включать мозг и сражаться
Как сражаться еслы денег нету, а долг растет

Кредит брав на лікування, потім проблеми з роботою, все навалилося тепер просто не знаю що робити грошей немає взагалі

Людям предлагают уплатить только тело. Суд это немалое страшное поверьте.
.

у вас є якесь майно? авто, житло?
якщо нічого не має, то не потрібно і переживати за борги.

Adrenalin, кнопочкою "сарказм" навчились користуватись,то і форумом навчитесь. Читайте ,а грошей ніхто не дасть щоб закрити кредити Ваші. А то ще по другому кругу вляпаєтесь..

у вас є якесь майно? авто, житло?
якщо нічого не має, то не потрібно і переживати за борги.
Майна якби такого не має, є тільки прописка в селі в будинку
Adrenalin, кнопочкою "сарказм" навчились користуватись,то і форумом навчитесь. Читайте ,а грошей ніхто не дасть щоб закрити кредити Ваші. А то ще по другому кругу вляпаєтесь..
Вибачте кнопка сарказм вийшла випадково

🤣так переживати із-за кредиту навіть не в банку, тис так на 20-50, а в МФО??? ну скільки вони Вам дали, 50 тис? Сумнівно. Встановіть додаток "фільтр звінків" і родичам порадьте. У мене боргів тис на 200, є рішення суду, реально переживаю щодо боргів за комунальні, батьки нажили їх 2 роки назад, я тоді жила окремо 10 років. Халяви із-за військового стану все не буде, вже комунальники подають в суди і відключення рано чи пізно почнуться((

🤣так переживати із-за кредиту навіть не в банку, тис так на 20-50, а в МФО??? ну скільки вони Вам дали, 50 тис? Сумнівно. Встановіть додаток "фільтр звінків" і родичам порадьте. У мене боргів тис на 200, є рішення суду, реально переживаю щодо боргів за комунальні, батьки нажили їх 2 роки назад, я тоді жила окремо 10 років. Халяви із-за військового стану все не буде, вже комунальники подають в суди і відключення рано чи пізно почнуться((
У вас долгов на 200 тыс в банках и вы не особо паритесь???)

Брав гроші в кредиткассі 15 тис нарахували уже більше 40, погрожують судом, уже телефонував юридичний стимул . Я не знаю що робити далі

Назад
Угорі