МФО добавили проблем в житті

• Автор теми Автор теми Lina)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 3K
Дякую велике !!))ви велика молодець !Але питання залишається( як їх закрити?

50 тисяч то по тілу за відсотки то яже і не знаю що там бо кожен раз інші цифри
Да вы счастливчик что у вас 50к...тут у людей такие суммы что Жах и не падают духом...так что выкиньте все страхи с головы...и живите и радуйтесь жизни.

Так, іду на Тіндер, в мене з‘явився бізнес план як позакривати МФО)
Моя систер сегодня сказала,что мы тут все придурки и деганы(кажется так,точно не запомнила)Прикольно,когда вместо тебя училась твоя сестра(это я писала курсаки по ночам,сдавала и договаривалась за всю ее группу)Устраивала на все работы и на ту ,где сейчас работает)Человек никогда не снимал квартиру, обеспечивает муж)При этом говорила летом,как ты все вопросы закрываешь,как живёшь на копейки(когда работа "стояла")Всегда прикрывала я) ,а теперь. я деганша)
простим её, это всё отсутствие опыта.
Признаюсь честно, я тоже всегда считала тех, кто берёт деньги в МФО....как бы так помягче сказать, чтобы никого не обидеть и себя заодно ? ..людьми, которые плохо учились в школе...И вот я с вами, друзья! ?
так что, не обращай внимания, Соня. дай Бог, чтобы её судьба миловала и ей не пришлось проходить это на себе.
І що? Вас продали уже якійсь компанії? Як ви справляєтесь з цим всім? Які шарашки відкриті? Які саме найбільше достають..? Чи є такі що уже сусідів підняли?
Шановна, по-перше, заспокойтеся!
це реально дружня порада. В такому настрої Вам не вдасться нічого вирішити.
Справляюсь я прекрасно, міцно сплю, гарно харчуюсь, роблю вправи.
І Вам раджу. По шарашках вся інформація є у відповідних розділах, не полінуйтесь почитати.

Останнє редагування:
Відразу похвалюсь)я сутки дома з Польщі а вже в понеділок іду до роботи)Хоч щось приємне)Читаю так нище і розумію що я теж проходжу той період"тикалки"пальцем...А сам прикол в тому що я просила допомоги ,я всім казала в якій халепі і всі "ну поїдеш,заробиш,аіддасиш "а як тільки поїхала то і невістка паршива,і братиха тупа і жінка непутьова..ось так)Розлучення ще пережити а там далі помалу віддамо.Дуже важлива в такій ситуації підтримка ,тому що період "допомоги"закінчується на тому коли дізнаються за суму,і де взятий кредит а далі "чмир" ,ні підтримки ні уваги ,нічого! Сьогодні реально подзвонила сестра від якої я взагалі не очікувала ,я думала буде осуждати а оказується що вони знали як живеться мені ,для чого це все бралось і хто обіцяв допомогти.Реально стало лекше ,лекше від вашої підтримки,від підтримки тих людей від яких не очікувала...поки що того достатньо ,тримаюсь) Дякую вам?

Ну так))звучить як то так))ні я його не продавала)Він просто здриснув від проблем і все)і все через 3500 т доларів.Ось так
Ну тоді гріш ціна такому чоловіку)) Сподіваюсь ви хоч через розлучення не переживаєте.
Моя систер сегодня сказала,что мы тут все придурки и деганы(кажется так,точно не запомнила)Прикольно,когда вместо тебя училась твоя сестра(это я писала курсаки по ночам,сдавала и договаривалась за всю ее группу)Устраивала на все работы и на ту ,где сейчас работает)Человек никогда не снимал квартиру, обеспечивает муж)При этом говорила летом,как ты все вопросы закрываешь,как живёшь на копейки(когда работа "стояла")Всегда прикрывала я) ,а теперь. я деганша)
Хочу взяти в вашої сестри уроки по наглості і життю на чужій шиї. Куди записуватись?))

Ну тоді гріш ціна такому чоловіку)) Сподіваюсь ви хоч через розлучення не переживаєте.

Хочу взяти в вашої сестри уроки по наглості і життю на чужій шиї. Куди записуватись?))
Та переживаю через розлучення,бо я пооплачувала деякі позики а шахраї цим користуються і роблять вигляд що я навіть тіла не оплатила і пишуть смс і дзвонять а той тим всім користується,боюсь щоб дитину не забрав бо вже і нокажу що гроші пішли на сімю

Та переживаю через розлучення,бо я пооплачувала деякі позики а шахраї цим користуються і роблять вигляд що я навіть тіла не оплатила і пишуть смс і дзвонять а той тим всім користується,боюсь щоб дитину не забрав бо вже і нокажу що гроші пішли на сімю
То він вас лякає. Треба була б дитина - давно забрав.
А що до кредитів - шукайте виписки по карті, чеки з банкоматів які то підтверджують. Хоча я б просто поморозилася, а там вже й будуть самі повзати на колінах, тіло просити.
І не переживайте ви так. Я теж така, люблю все брати близько до серця і знаю про що кажу. В страху очі великі… та й життєві негаразди в кінці виходить швидше вирішити, ніж ото собі в голові накрутили

Можно спросить? Единственная причина развода - ваши долги МФО? И всё?

Добре, що на вас не оформив з десяток мфо))
Вірите , навіть не знаю бо кредитною історією щось робиться шалене,як я дізналась якщо продають мій кредит то в історії він поділяється ,то не знаю вже як позаплачую то буду бачити хто і що.ну спердалив він дуже швидко

Lina), кредитна історія то таке, там бувають неточності.
А ви маєте свій список, коли, в кого і скільки ви брали?

Назад
Угорі