і як так
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1168
- Реакції
- 1549
- Бали
- 698
і як так не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А реально, ускладнюю собі життяНащо його красти? Сам прибіжить .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А реально, ускладнюю собі життяНащо його красти? Сам прибіжить .

А муж за ето исполнительное производство ночью откроет,Ну а шорозглядаємо всі варіанти закриття кредитів на своїх умовах
Мені вже страшно…А муж за ето исполнительное производство ночью откроет,
Не платите эти бешенные проценты. все со временем предлагают закрыть за тело.Доброго вечора всім)
Читаю форум і дивлюсь що не я одна в такій д@пі(
Я мама яка завжди працювала офіційно,завжди мала роботу...З МФО познайомилась з приходом карантину:комунальні платежі,оплата орендованої квартири,потім одне лікування ускладнень коронавірус ..потім друге...а потім просто сиділа і в одних брала а другим віддавала...ось так і влізла у 16 позик...перші 4 закрила закрила сама але прийшов 2 карантин ,помагав "чоловік"дав 20 тисяч і закрила ще 3...зрозуміло що було мало заробляла заробляла і тут і сили скінчились і кошти.Поїхала до Польщі закрила 2 таких дужих -їх закривала по договору з відсотками але відповідно ті відсотки вже за прострочку не платила бо не мала з чого ,залишилось 6 з яких одного закриваю сьогодні (подзвонила і дозволили закрити тіло -єгроші),8 тисяч,і 2 жодну по половині-то все що заробилось у Польщі...але дзвінки з шаленою кількістю летять на ледве знайомих,колишніх знайомих і найголовніше-колишній сфекрусі та її дітям які просто доводять мене до вішаниці(з чоловіком-розлучаємось...продали і відкинули за 4 тисячі доларів?і винна при тому я сама бо треба було жерти і грітись ...а чоловік сказав ніц не знаю куди я їх потратила...Питання:чи можу я звернутись до суду з заявою що банкрот (чи як там не розбираюсь)?
Як втручатись з того?залишилась сама з донькою на орендованій квартирі по приїзду ще й без роботи і браком коштів на 50 тисяч ,куди іти?
Моя систер сегодня сказала,что мы тут все придурки и деганы(кажется так,точно не запомнила)Прикольно,когда вместо тебя училась твоя сестра(это я писала курсаки по ночам,сдавала и договаривалась за всю ее группу)Устраивала на все работы и на ту ,где сейчас работает)Человек никогда не снимал квартиру, обеспечивает муж)При этом говорила летом,как ты все вопросы закрываешь,как живёшь на копейки(когда работа "стояла")Всегда прикрывала я) ,а теперь. я деганша)Какое ёмкое и информативное название темы
Печально когда ножиком в спину...Моя систер сегодня сказала,что мы тут все придурки и деганы(кажется так,точно не запомнила)Прикольно,когда вместо тебя училась твоя сестра(это я писала курсаки по ночам,сдавала и договаривалась за всю ее группу)Устраивала на все работы и на ту ,где сейчас работает)Человек никогда не снимал квартиру, обеспечивает муж)При этом говорила летом,как ты все вопросы закрываешь,как живёшь на копейки(когда работа "стояла")Всегда прикрывала я) ,а теперь. я деганша)
Я посмеялась и все)Даже,как нож в спину,не принимаю)Печально когда ножиком в спину...
Та я так ,вспомнил кое что со своего опыта поетому написал с пониманиемЯ посмеялась и все)Даже,как нож в спину,не принимаю)
?Моя систер сегодня сказала,что мы тут все придурки и деганы(кажется так,точно не запомнила)
Ну, это родные люди... через пару месяцев опять попросит помощиМоя систер сегодня сказала,что мы тут все придурки и деганы(кажется так,точно не запомнила)Прикольно,когда вместо тебя училась твоя сестра(это я писала курсаки по ночам,сдавала и договаривалась за всю ее группу)Устраивала на все работы и на ту ,где сейчас работает)Человек никогда не снимал квартиру, обеспечивает муж)При этом говорила летом,как ты все вопросы закрываешь,как живёшь на копейки(когда работа "стояла")Всегда прикрывала я) ,а теперь. я деганша)
Та ладно)Я уже научилась гордиться,что я в этой секте,нашей),?
Згадую як так роки два з половиною тому...від мене деякі "друзі" і "знайомі" шарахалися і крутили пальцем коло виска,що я безмозгла і тупа...ну нічого життя така штука...насолоджуюся ефектом бумеранга в деяких тих "друзів"...навіть їх і на форум не маю бажання запрошувати...нехай побудуть в моєму становищі...відчують так сказати всі "радості" життя?Моя систер сегодня сказала,что мы тут все придурки и деганы(кажется так,точно не запомнила)П
Ну все мы эти стадии проходим)Гнева на себя ,отрицания,не понимания"как я могла"Ну, это родные люди... через пару месяцев опять попросит помощи))) у дегенши
))))) и Вы конечно поможете.
хотя, я иногда задаю себе вопрос 'где были твои мозги раньше? чем ты думала? КАК ты могла в это влезть?' и, оценка Вашей сестры вполне ко мне подходит))))) принимаю
))
как можно было на такие грабли наступить?) такое .. главное с этими граблями вальс не танцевать))
Я зла,бо вона нас не дооцінює на скільки ми придурки?Та ладно)Я уже научилась гордиться,что я в этой секте,нашей),?
І що? Вас продали уже якійсь компанії? Як ви справляєтесь з цим всім? Які шарашки відкриті? Які саме найбільше достають..? Чи є такі що уже сусідів підняли?заспокойтесь, припиніть говорити собі, що життя скінчене, і сили з'являться!
В мене 39 МФО, прострочка більше 3х місяців у всіх, поки що жива ? і прекрасно почуваюся .
Головне, повірте самі у себе! Ви потрібні своїй дочці
Возьмите моего в арендуНу а шорозглядаємо всі варіанти закриття кредитів на своїх умовах
..он согласен.
О, а це цікаво… задовбує їх до півтіла?))Возьмите моего в аренду..он согласен.
Со звонилками разговаривать умеет. Только в блок его быстро ставят![]()
Неа. Для него это сложно. Просто задалбует...О, а це цікаво… задовбує їх до півтіла?))
Ну це вже краще ніж мій морозНеа. Для него это сложно. Просто задалбует...
Відразу похвалюсь)я сутки дома з Польщі а вже в понеділок іду до роботи)Хоч щось приємне)Читаю так нище і розумію що я теж проходжу той період"тикалки"пальцем...А сам прикол в тому що я просила допомоги ,я всім казала в якій халепі і всі "ну поїдеш,заробиш,аіддасиш "а як тільки поїхала то і невістка паршива,і братиха тупа і жінка непутьова..ось так)Розлучення ще пережити а там далі помалу віддамо.Дуже важлива в такій ситуації підтримка ,тому що період "допомоги"закінчується на тому коли дізнаються за суму,і де взятий кредит а далі "чмир" ,ні підтримки ні уваги ,нічого! Сьогодні реально подзвонила сестра від якої я взагалі не очікувала ,я думала буде осуждати а оказується що вони знали як живеться мені ,для чого це все бралось і хто обіцяв допомогти.Реально стало лекше ,лекше від вашої підтримки,від підтримки тих людей від яких не очікувала...поки що того достатньо ,тримаюсь) Дякую вам?Не платите эти бешенные проценты. все со временем предлагают закрыть за тело.
ищите работу, в правую очередь ребенок и Вы. все остальные подожду!
Ну так))звучить як то так))ні я його не продавала)Він просто здриснув від проблем і все)і все через 3500 т доларів.Ось такСподіваюсь ви чоловіка продали?![]()