МФО добавили проблем в житті

• Автор теми Автор теми Lina)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго вечора всім)
Читаю форум і дивлюсь що не я одна в такій д@пі(
Я мама яка завжди працювала офіційно,завжди мала роботу...З МФО познайомилась з приходом карантину:комунальні платежі,оплата орендованої квартири,потім одне лікування ускладнень коронавірус ..потім друге...а потім просто сиділа і в одних брала а другим віддавала...ось так і влізла у 16 позик...перші 4 закрила закрила сама але прийшов 2 карантин ,помагав "чоловік"дав 20 тисяч і закрила ще 3...зрозуміло що було мало заробляла заробляла і тут і сили скінчились і кошти.Поїхала до Польщі закрила 2 таких дужих -їх закривала по договору з відсотками але відповідно ті відсотки вже за прострочку не платила бо не мала з чого ,залишилось 6 з яких одного закриваю сьогодні (подзвонила і дозволили закрити тіло -єгроші),8 тисяч,і 2 жодну по половині-то все що заробилось у Польщі...але дзвінки з шаленою кількістю летять на ледве знайомих,колишніх знайомих і найголовніше-колишній сфекрусі та її дітям які просто доводять мене до вішаниці(з чоловіком-розлучаємось...продали і відкинули за 4 тисячі доларів?і винна при тому я сама бо треба було жерти і грітись ...а чоловік сказав ніц не знаю куди я їх потратила...Питання:чи можу я звернутись до суду з заявою що банкрот (чи як там не розбираюсь)?
Як втручатись з того?залишилась сама з донькою на орендованій квартирі по приїзду ще й без роботи і браком коштів на 50 тисяч ,куди іти?
Не платите эти бешенные проценты. все со временем предлагают закрыть за тело.
ищите работу, в правую очередь ребенок и Вы. все остальные подожду!

Какое ёмкое и информативное название темы
Моя систер сегодня сказала,что мы тут все придурки и деганы(кажется так,точно не запомнила)Прикольно,когда вместо тебя училась твоя сестра(это я писала курсаки по ночам,сдавала и договаривалась за всю ее группу)Устраивала на все работы и на ту ,где сейчас работает)Человек никогда не снимал квартиру, обеспечивает муж)При этом говорила летом,как ты все вопросы закрываешь,как живёшь на копейки(когда работа "стояла")Всегда прикрывала я) ,а теперь. я деганша)

Моя систер сегодня сказала,что мы тут все придурки и деганы(кажется так,точно не запомнила)Прикольно,когда вместо тебя училась твоя сестра(это я писала курсаки по ночам,сдавала и договаривалась за всю ее группу)Устраивала на все работы и на ту ,где сейчас работает)Человек никогда не снимал квартиру, обеспечивает муж)При этом говорила летом,как ты все вопросы закрываешь,как живёшь на копейки(когда работа "стояла")Всегда прикрывала я) ,а теперь. я деганша)
Печально когда ножиком в спину...

Ну, это родные люди... через пару месяцев опять попросит помощи:)))) у дегенши:)))))) и Вы конечно поможете.
хотя, я иногда задаю себе вопрос 'где были твои мозги раньше? чем ты думала? КАК ты могла в это влезть?' и, оценка Вашей сестры вполне ко мне подходит:)))))) принимаю:)))
как можно было на такие грабли наступить?) такое .. главное с этими граблями вальс не танцевать:)))

Моя систер сегодня сказала,что мы тут все придурки и деганы(кажется так,точно не запомнила)П
Згадую як так роки два з половиною тому...від мене деякі "друзі" і "знайомі" шарахалися і крутили пальцем коло виска,що я безмозгла і тупа...ну нічого життя така штука...насолоджуюся ефектом бумеранга в деяких тих "друзів"...навіть їх і на форум не маю бажання запрошувати...нехай побудуть в моєму становищі...відчують так сказати всі "радості" життя?

Ну, это родные люди... через пару месяцев опять попросит помощи:)))) у дегенши:)))))) и Вы конечно поможете.
хотя, я иногда задаю себе вопрос 'где были твои мозги раньше? чем ты думала? КАК ты могла в это влезть?' и, оценка Вашей сестры вполне ко мне подходит:)))))) принимаю:)))
как можно было на такие грабли наступить?) такое .. главное с этими граблями вальс не танцевать:)))
Ну все мы эти стадии проходим)Гнева на себя ,отрицания,не понимания"как я могла"
А насчёт помощи,то сейчас не просит ."Выросла")Всегда удивлялась моя систер,что я такая вся самостоятельная,а ни мужиков крутить ,не научилась,не жить за счёт мужика)..

заспокойтесь, припиніть говорити собі, що життя скінчене, і сили з'являться!
В мене 39 МФО, прострочка більше 3х місяців у всіх, поки що жива ? і прекрасно почуваюся .
Головне, повірте самі у себе! Ви потрібні своїй дочці
І що? Вас продали уже якійсь компанії? Як ви справляєтесь з цим всім? Які шарашки відкриті? Які саме найбільше достають..? Чи є такі що уже сусідів підняли?

Не платите эти бешенные проценты. все со временем предлагают закрыть за тело.
ищите работу, в правую очередь ребенок и Вы. все остальные подожду!
Відразу похвалюсь)я сутки дома з Польщі а вже в понеділок іду до роботи)Хоч щось приємне)Читаю так нище і розумію що я теж проходжу той період"тикалки"пальцем...А сам прикол в тому що я просила допомоги ,я всім казала в якій халепі і всі "ну поїдеш,заробиш,аіддасиш "а як тільки поїхала то і невістка паршива,і братиха тупа і жінка непутьова..ось так)Розлучення ще пережити а там далі помалу віддамо.Дуже важлива в такій ситуації підтримка ,тому що період "допомоги"закінчується на тому коли дізнаються за суму,і де взятий кредит а далі "чмир" ,ні підтримки ні уваги ,нічого! Сьогодні реально подзвонила сестра від якої я взагалі не очікувала ,я думала буде осуждати а оказується що вони знали як живеться мені ,для чого це все бралось і хто обіцяв допомогти.Реально стало лекше ,лекше від вашої підтримки,від підтримки тих людей від яких не очікувала...поки що того достатньо ,тримаюсь) Дякую вам?
Сподіваюсь ви чоловіка продали? :)
Ну так))звучить як то так))ні я його не продавала)Він просто здриснув від проблем і все)і все через 3500 т доларів.Ось так

Назад
Угорі