МФО добавили проблем в житті

• Автор теми Автор теми Lina)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 3K

Lina)

Читач
Дописи
7
Реакції
8
Бали
3
Lina) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора всім)
Читаю форум і дивлюсь що не я одна в такій д@пі(
Я мама яка завжди працювала офіційно,завжди мала роботу...З МФО познайомилась з приходом карантину:комунальні платежі,оплата орендованої квартири,потім одне лікування ускладнень коронавірус ..потім друге...а потім просто сиділа і в одних брала а другим віддавала...ось так і влізла у 16 позик...перші 4 закрила закрила сама але прийшов 2 карантин ,помагав "чоловік"дав 20 тисяч і закрила ще 3...зрозуміло що було мало заробляла заробляла і тут і сили скінчились і кошти.Поїхала до Польщі закрила 2 таких дужих -їх закривала по договору з відсотками але відповідно ті відсотки вже за прострочку не платила бо не мала з чого ,залишилось 6 з яких одного закриваю сьогодні (подзвонила і дозволили закрити тіло -єгроші),8 тисяч,і 2 жодну по половині-то все що заробилось у Польщі...але дзвінки з шаленою кількістю летять на ледве знайомих,колишніх знайомих і найголовніше-колишній сфекрусі та її дітям які просто доводять мене до вішаниці(з чоловіком-розлучаємось...продали і відкинули за 4 тисячі доларів?і винна при тому я сама бо треба було жерти і грітись ...а чоловік сказав ніц не знаю куди я їх потратила...Питання:чи можу я звернутись до суду з заявою що банкрот (чи як там не розбираюсь)?
Як втручатись з того?залишилась сама з донькою на орендованій квартирі по приїзду ще й без роботи і браком коштів на 50 тисяч ,куди іти?

Доброго вечора всім)
Я мама яка завжди працювала офіційно,завжди мала роботу...З МФО познайомилась з приходом карантину:комунальні платежі,оплата орендованої квартири,потім одне лікування ускладнень коронавірус ..потім друге...а потім просто сиділа і в одних брала а другим віддавала...ось так і влізла у 16 позик...перші 4 закрила закрила сама але прийшов 2 карантин ,помагав "чоловік"дав 20 тисяч і закрила ще 3...зрозуміло що було мало заробляла заробляла і тут і сили скінчились і кошти.Поїхала до Польщі закрила 2 таких дужих -їх закривала по договору з відсотками але відповідно ті відсотки вже за прострочку не платила бо не мала з чого ,залишилось 6 з яких одного закриваю сьогодні (подзвонила і дозволили закрити тіло -єгроші),8 тисяч,і 2 жодну по половині-то все що заробилось у Польщі...але дзвінки з шаленою кількістю летять на ледве знайомих,колишніх знайомих і найголовніше-колишній сфекрусі та її дітям які просто доводять мене до вішаниці(з чоловіком-розлучаємось...продали і відкинули за 4 тисячі доларів?і винна при тому я сама бо треба було жерти і грітись ...а чоловік сказав ніц не знаю куди я їх потратила...Питання:чи можу я звернутись до суду з заявою що банкрот (чи як там не розбираюсь)?
Як втручатись з того?залишилась сама з донькою на орендованій квартирі по приїзду ще й без роботи і браком коштів на 50 тисяч ,куди іти?
Никуда. Вы уже пришли в правильное место. На этот форум. Для начала: про т.н. банкротство забудьте. А дальше читайте тут. Много читайте. И ещё: здесь полтинник мало кого удивит, и ничего, люди справляются. Вы тоже справитесь, удачи!

Співчуваю. Але все налагодиться. Припиніть платити їх шалені відсотки!
вони вже зруйнували все що могли зруйнувати, що вони ще можуть Вам зробити? вде нічого.
то ж поки що забийте на них і думайте про себе і дочку, попереду зима. Поставте себе і свої потреби на перге місце, а мфошкі почекають

Никуда. Вы уже пришли в правильное место. На этот форум. Для начала: про т.н. банкротство забудьте. А дальше читайте тут. Много читайте. И ещё: здесь полтинник мало кого удивит, и ничего, люди справляются. Вы тоже справитесь, удачи!
Дякую що хоч тут хтось вірить у мене)Але сил справді не залишилось ,я не знаю що робити

Какое ёмкое и информативное название темы

Дякую що хоч тут хтось вірить у мене)Але сил справді не залишилось ,я не знаю що робити
заспокойтесь, припиніть говорити собі, що життя скінчене, і сили з'являться!
В мене 39 МФО, прострочка більше 3х місяців у всіх, поки що жива ? і прекрасно почуваюся .
Головне, повірте самі у себе! Ви потрібні своїй дочці

заспокойтесь, припиніть говорити собі, що життя скінчене, і сили з'являться!
В мене 39 МФО, прострочка більше 3х місяців у всіх, поки що жива ? і прекрасно почуваюся .
Головне, повірте самі у себе! Ви потрібні своїй дочці
Дякую велике !!))ви велика молодець !Але питання залишається( як їх закрити?
50 тисяч то по тілу за відсотки то яже і не знаю що там бо кожен раз інші цифри

Дякую велике !!))ви велика молодець !Але питання залишається( як їх закрити?

50 тисяч то по тілу за відсотки то яже і не знаю що там бо кожен раз інші цифри
дуже просто:не відповідати на дзвінки, не реагувати на їх тупі погрози в смс і видалити Вайбер. через 2 місяці вони самі випрошуватимуть тіло! 100% гарантія! в мене вже 5 контор випрошують слізно хоча б тіло, без всяких відсотків ?
так шо не переживайте за те, що вони там малюють, це виключно їх фантазії. навіть якщо подадуть до суду - тут є гарні юристи на форумі, я впевнена, що вдасться все вирішити на свою користь. з часом. а поки що розслабьтесь - ніхто не приїде, нічого не забере. дзвонити будуть, ну так шо ж? вони вже обдзвониои всіх кого треба і не треба, то переживати за це вже запізно ?
думайте про своє майбутнє

Доброго вечора всім)
Сподіваюсь ви чоловіка продали? :)

У Вас не так багато мфо лишилось. Тримайтеся. Не платіть більше дурних відсотків. Дочекайтесь пропозицій за тіло.
Влаштовуйтесь на роботу ,збирайте гроші і ПРОЖИВАЙТЕ своє життя ,а не існуйте.

Статтi 149 та 190 у КК не так далеко, буквально кiлька PgDown )
А якщо продати чоловіка, а потім викрасти то це буде 190 чи 149?))
У Вас не так багато мфо лишилось. Тримайтеся. Не платіть більше дурних відсотків. Дочекайтесь пропозицій за тіло.
Влаштовуйтесь на роботу ,збирайте гроші і ПРОЖИВАЙТЕ своє життя ,а не існуйте.
Про ПРОЖИВАЙТЕ своє життя, а не існуйте - великий плюс, а кредити - дрібні неприємності, які можна вирішити. Головне що всі живі та здорові))

Я уже полтора года живу с ,друзьями," и нечего,дом жене продал))у нас дети,если что не наложат арест ,авто тоже на жену ,ну носки я им регулярно предлагаю отдать ,все у вас будет хорошо главное жизнь ваша и ребенка,ну и ущнаете есть ли у вас друзья, у меня только один хороший знакомый остался,позитивно какая хорошая фильтрация от мфо ,а деньги оставляйте себе а не этим ущербным .Благословения вам,финансового благополучия и конечно здоровья,да и юнастроения боевого)))
Сподіваюсь ви чоловіка продали? :)
Блин во женщины абы мужа продать кому нибудь или куда нибудь

Я уже полтора года живу с ,друзьями," и нечего,дом жене продал))у нас дети,если что не наложат арест ,авто тоже на жену ,ну носки я им регулярно предлагаю отдать ,все у вас будет хорошо главное жизнь ваша и ребенка,ну и ущнаете есть ли у вас друзья, у меня только один хороший знакомый остался,позитивно какая хорошая фильтрация от мфо ,а деньги оставляйте себе а не этим ущербным .Благословения вам,финансового благополучия и конечно здоровья,да и юнастроения боевого)))

Блин во женщины абы мужа продать кому нибудь или куда нибудь
Ну а шо :diska4: розглядаємо всі варіанти закриття кредитів на своїх умовах

Назад
Угорі