Проценты в МФО, конечно удивляют

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 591
ну а чого, хіба не варто голодувати заради того щоб виплатити проценти конторам, а потім отримати парочку хвороб шлунку і взяти в них ще на лікування
А головне ...щоб шлунок сказав голові... ну ти й й......

Колись давно… році в 19… я посоромився спросити про аванс, чи щоб мені зайняли пару тисяч… зараз треба 28к. Аванс дали. 30.

Нема в мене з 19 року ні грошей ні сорому. С з високої гори я клав на всі ці моменти з мфо.

то як інвестиція в золото, рано чи пізно виплатите, а може і не виплатите
хтось начитався форуму, поступив розумно і зрозумів як жити з вп
а хтось боїться того всього і йде до родичів брати гроші, продавати все що є і т.д
ми ж всіх ситуацій не знаємо, якщо видають значить точно приносить дохід, шалений дохід
інакше таких контор не існувало би

в мене з ними до речі така ситуація була, я коли брав у них кредит кажу оператору, що у мене ціла купа кредитів вісить, ви взагалі бачили мою КІ? на що я отримав доволі просту відповідь - нас не цікавить ваша КІ
В той же день я отримав 30к на карту і думав як же круто і класно я зробив

то як інвестиція в золото, рано чи пізно виплатите, а може і не виплатите
хтось начитався форуму, поступив розумно і зрозумів як жити з вп
а хтось боїться того всього і йде до родичів брати гроші, продавати все що є і т.д
ми ж всіх ситуацій не знаємо, якщо видають значить точно приносить дохід, шалений дохід
інакше таких контор не існувало би

в мене з ними до речі така ситуація була, я коли брав у них кредит кажу оператору, що у мене ціла купа кредитів вісить, ви взагалі бачили мою КІ? на що я отримав доволі просту відповідь - нас не цікавить ваша КІ
В той же день я отримав 30к на карту і думав як же круто і класно я зробив
А как жить с вп ?) Незнаю насчитали проценты по вышке и уже будет решение передаваться в исполнительную а дальше ж..опа от так и жить или я чёт не понял что вы написали ,кто работает на дядю получает минималка официально а в конверте настоящая зп ,а если ты работаешь официально от тебе и усё

Назад
Угорі