Мфо/борги банків і майно

• Автор теми Автор теми Марія95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 63

Марія95

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
6
Бали
8
Марія95 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як я розумію (може я в рожевих окулярах), ні за борги мфо, ні за борги банківські не можуть вилучити майно будь яке, якщо воно не було заявлене як під заставу кредиту? Максимум - накладуть арешт. Але чи можуть вони накласти арешт на майно в якому приписана неповнолітня дитина? Або просто на єдине майно?

Як я розумію (може я в рожевих окулярах), ні за борги мфо, ні за борги банківські не можуть вилучити майно будь яке, якщо воно не було заявлене як під заставу кредиту? Максимум - накладуть арешт. Але чи можуть вони накласти арешт на майно в якому приписана неповнолітня дитина? Або просто на єдине майно?
Не вірно ви розумієте. Можуть забрати майно навіть якщо воно не в заставі. Арешт накладають на будь-яке майно. Не можуть реалізувати лише єдине житло.

Не вірно ви розумієте. Можуть забрати майно навіть якщо воно не в заставі. Арешт накладають на будь-яке майно. Не можуть реалізувати лише єдине житло.
А яка має бути сума боргу? Суди? Не виплата по судам?

Та будь яка. Єдине житло можуть реалізувати якщо сума боргу більше 20 мін з/п

На форумі є вся ця інф. Пошукайте.
Але це ж має бути в одному якомусь банкі/мфо , а не коли багато різних і не подають до суду?
Чи все ж таки краще перестрахуватись і попереписувати майно, якщо його більше одного? Бо тут адвокат якийсь писав, що реалізація майна по факту - важка процедура.
Єдине житло взагалі реалізувати не можуть. 20 мін зарплат це 140 тис грн, а 140 тис грн це 3204,55 тис доларів. Навіть найзанедбаніша халупа, навіть в прифрнтовому місті коштує не менше 10 000 доларів

Останнє редагування:
Назад
Угорі