Мфо/борги банків і майно

• Автор теми Автор теми Марія95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 88

Марія95

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
6
Бали
8
Марія95 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як я розумію (може я в рожевих окулярах), ні за борги мфо, ні за борги банківські не можуть вилучити майно будь яке, якщо воно не було заявлене як під заставу кредиту? Максимум - накладуть арешт. Але чи можуть вони накласти арешт на майно в якому приписана неповнолітня дитина? Або просто на єдине майно?

Як я розумію (може я в рожевих окулярах), ні за борги мфо, ні за борги банківські не можуть вилучити майно будь яке, якщо воно не було заявлене як під заставу кредиту? Максимум - накладуть арешт. Але чи можуть вони накласти арешт на майно в якому приписана неповнолітня дитина? Або просто на єдине майно?
Не вірно ви розумієте. Можуть забрати майно навіть якщо воно не в заставі. Арешт накладають на будь-яке майно. Не можуть реалізувати лише єдине житло.

Не вірно ви розумієте. Можуть забрати майно навіть якщо воно не в заставі. Арешт накладають на будь-яке майно. Не можуть реалізувати лише єдине житло.
А яка має бути сума боргу? Суди? Не виплата по судам?

Та будь яка. Єдине житло можуть реалізувати якщо сума боргу більше 20 мін з/п

На форумі є вся ця інф. Пошукайте.
Але це ж має бути в одному якомусь банкі/мфо , а не коли багато різних і не подають до суду?
Чи все ж таки краще перестрахуватись і попереписувати майно, якщо його більше одного? Бо тут адвокат якийсь писав, що реалізація майна по факту - важка процедура.
Єдине житло взагалі реалізувати не можуть. 20 мін зарплат це 140 тис грн, а 140 тис грн це 3204,55 тис доларів. Навіть найзанедбаніша халупа, навіть в прифрнтовому місті коштує не менше 10 000 доларів

Останнє редагування:
Та будь яка. Єдине житло можуть реалізувати якщо сума боргу більше 20 мін з/п

На форумі є вся ця інф. Пошукайте.
Тобто якщо є тільки частина майна на мені, то цю частину можуть також забрати?

якісь побутові речі - труси, носки ніхто забирати не буде, але якщо маєте більш як одну квартиру то можуть щось пробувати, хоча процес цей досить не легкий для виконавця

то цю частину можуть також забрати?
на практиці це фактично нереально, легше арештувати автомобіль чи гараж, щось тому подібне

Але це ж має бути в одному якомусь банкі/мфо
Так
Чи все ж таки краще перестрахуватись і попереписувати майно, якщо його більше одного? Бо тут адвокат якийсь писав, що реалізація майна по факту - важка процедура.
Важка
Єдине житло взагалі реалізувати не можуть. 20 мін зарплат це 140 тис грн, а 140 тис грн це 3204,55 тис доларів. Навіть найзанедбаніша халупа, навіть в прифрнтовому місті коштує не менше 10 000 доларів
Але, якщо доведена до відчаю людина перепише на якогось Бориса Ароновича, може й швидше буде.

Назад
Угорі